1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Maestral

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Läget och stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-10-02


9 av 10

Jonna,
Jönköping

+
Balkong med havsutsikt
-
Renovera badrummet.

Bekräftad gäst: 2018-10-02


9 av 10

Monika ,
Sundsvall

+
Närheten till havet.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

carina,
stockholm

+
Familjärt, fräscht, grönt och trevligt. Närhet till strand.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

Margareta,
Stockholm

+
Läget. Alldeles vid stranden. I utkanten, men ändå nära centrum. Lugnt
-
Bättre stolar på balkongen

Bekräftad gäst: 2018-09-24


9 av 10

Gunn,
Källby

+
Läget i förhållande till stan och vattnet. Härlig miljö. Gratis solstolar. God mat och trevliga människor.
-
Bättre sängar. Bättre möjligheter för bad.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

,

+
Läget, balkongen och utsikten. Strandrestaurangen var mkt trevlig.
-
Brödrost.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Johanna,
Stockholm

+
Trevlig personal och läget på hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Bengt,
Eksjö

+
Rent och snyggt hotell, personalen alltid lika trevliga. Bästa läget i Saranda, inget buller och liv. Grymt nära till stranden och inga bekymmer att få tillgång till solstolar.
-
Bättre Wi-fi möjligt vis. Annars inget direkt att klaga på.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


7 av 10

Emily ,
Göteborg

+
Utsikten
-
Badrummen var mögliga och toaletten gick ej att spola.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

41 omdömen
Utmärkt
 
14
Väldigt bra
 
22
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-08-08

Inlägg av TorkelZettergren Lidköping, Sverige

Familjärt hotell med egen strand

Vi var mycket nöjda med detta hotell. Vi bodde på översta våningen vilket gav oss en hel del trappor.(vardagsmotion är ju bra) Frukosten var perfekt. Inte för mycket och inte för lite. Familjen var mycket tillmötesgående och hjälpte till på alla sätt. Rummen var lagom stora och airkonditionen fungerade. Städningen var bra. Tillgång till egen strand och egna solbäddar (ingår i rumspriset) var perfekt. Inga försäljare fick komma in på stranden och det var lätt att gå i och bada. Hotellets strandrestaurang låg ett tiotal meter från stranden och hade allt man kunde önska sig. Mamma Evelina är den mest tillmötesgående hotellvärd vi träffat. Besök detta hotell. Perfekt avstånd från hamnen och strandpromenaden.

 
2018-08-07

Inlägg av miaeng1975 Lidköping, Sverige

Mycket fint hemtrevligt hotel

Endast 18 rum och en familjär känsla, ägaren Ewelina hjälper till med det mesta och inget är omöjligt. Fräscha rum, bra städning, ok frukost och en helt underbar egen strand med lugn och ro, detta ställa hade allt jag kan önska mig av en avkopplande semester.

 
2018-07-30

Inlägg av 654synn_ves Öland, Sverige

Mysigt familjärt litet hotell

Vi har spenderat en vecka i Albanien på detta familjeägda hotell. Det är rent och prydligt, mycket god service och lugnt även om det ligger i staden. Närheten till den lilla stranden med fint bad är ett stort plus. Utsikten över Joniska havet och Korfu är magiskt vacker. Faktum är att om vi reser tillbaka, vilket vi mer än gärna gör, så väljer vi det här lilla och mysiga hotellet. Tveka inte!

 
2018-04-04

Inlägg av _lars_emneus Skövde, Sverige

Utsikt och sjönära i världsklass.

Vill Du vakna upp, dra ifrån fönstergardinen, upptäcka att Du tittar rakt in i Korfu, då är det här stället för Dig, men Du är lyckligtvis i Albanien. Det här hotellet är ett familjehotell som förtjänar Ditt besök av flera själ. Läget är i världsklass, utsikten är i världsklass [om man gillar Korfu], närheten till Saranda centrum är exakt perfekt, lagom nära, men inte mitt i partyt. Det tar 5 minuter rask promenad, sen är Du i centrum. Troligtvis har Du aldrig checkat ut från ett hotell och insett att Du skulle kunnat ha bo ett par nätter ytterligare, det hade Du haft råd med. Hotellet och restaurangen drivs av herr och fru, synnerligen trevliga.

 
2018-09-23

Inlägg av Bengt N Ingatorp, Sverige

Mysigt, familjärt och lugnt hotel.

Best hotel in Saranda, quiet and nice with views of Corfu as you wake up to each morning. Certainly there are a few steps to walk in when you get up from the beach, especially when staying on the 4th floor as we did, but it is well worth when you open the balcony doors and watch the view from there. The family that owns the place is super nice and helpful in every way. Because the hotel is so small, it becomes a family feeling about it, they say good morning to each other in the morning and they respond back with a smile. Should I whine a bit, wi-fi is not that good, but I'm not there to surf the net.