1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Maestral

  • Köp till halvpension

Maestral är ett familjedrivet hotell som har funnits i Saranda länge. Hotellet har ett perfekt läge med både lugna omgivningar och gångavstånd till centrum. Hotellet ligger precis vid en privat del av stranden med utsikt över havet mot den grekiska ön Korfu.

Hotellet ingår i kampanjen Res 10 betala för 9 i sommar

För att få rabatten: Boka er resa tillsammans eller var och en för sig. Betala handpenningen. Maila oss samtliga bokningsnummer för resan till [email protected] senast 1 vecka efter betald anmälningsavgift. Gäller vid boknings minst 40 dagar innan avresa och enbart en veckas reslängd.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer / 2-3 personer / 2-4 personer, varav 1 barn. Enkelrum för 1 person. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Läget och stranden
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 41 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 900 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet har 17 rum fördelat på 4 våningar. Det finns gratis solstolar och parasoller för hotellets gäster vid den privata stranden. En restaurang med havsutsikt som serverar buffé och à la carte. Bar och snackbar. Gratis wifi i allmänna områden. Parkering. Receptionen har öppet under dagtid. Butiker, restauranger och barer i nära hotellet. Lokal trafik.

Måltider

Frukost. Halvpension mot tillägg.