Kundomdömen om Jaroal

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 163 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Louise ,
Ljungskile

+
Läget, miljön. Hade inte så höga förväntningar på hotellet men blev verkligen positivt överraskad. Så himla trevligt!
-

Bekräftad gäst: 2019-10-08


6 av 10

Per,
Stockholm

+
Närhet till havet.
-
Ni ska inte göra resor till ett hotell som stänger ner för säsongen efter halva vistelsen. Restaurangen som exempel var bara öppen på kvällstid i början på veckan. Städningen var inte ok då städning när jag checkade in var undermålig och skräp från föregående gäst fanns kvar i soptunna och schampo etc var halvfulla sedan förra gästen.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


8 av 10

Anette,
Halmstad

+
Läget var bra.
-
Vi hade önskemål om att få bo nära vårat andra rese sällskap men vi fick bo på olika våningar, de sa att de inte fanns något önskemål hos de men vi hade det på våran bokning. De hade en pytteliten balkong o dålig Wifi på det rummet. Man fick be om toalettpapper och vi fick inte städat alla dagarna, så då fick vi även be om rena handdukar.

Bekräftad gäst: 2019-10-01


8 av 10

Anna-Carin,
Alingsås

+
Litet och familjärt. Nära till det mesta vi ville ha nära. Stor härlig balkong med solsängar!
-
Fler uttag då vi inte kunde se på tv samtidigt som kylskåpet var på! Behöver inte tvätta handdukar varje dag! (Miljötänk)

Bekräftad gäst: 2019-10-01


7 av 10

Ann-Marie,
Halmstad

+
Personalen i restaurangen var mycket trevlig och serviceinriktad. God mat. Bra med egen strand och solstolar. Dock kunde solstolsmadrasserna varit lite fräschare.
-
Receptionspersonal och städpersonal kunde varit lite mer lyhörda. När det var översvämning i duschen fick vi säga till flera gånger innan de fixade det. Rummet var bristfälligt städat. Kuddarna var stenhårda och supertjocka. De gick inte att sova på. Wifi fungerade inte i vårt rum.

Bekräftad gäst: 2019-10-01


7 av 10

AnnKatrin,
Nykvarn

+
Frukost. Läget. Super WIFI. Restaurangverandan.Duschtrycket var kanon. OK AC. Bra sängar.
-
Vi fick ett gammalt kommunistrum. Ursäkta uttrycket. Viss havsutsikt. Mörkt. Urkass belysning. Vi är 60+. Ocharmigt och fult möblerat. Vi fick genom andra gäster se mysiga nyrenoverade rum med modern inredning och fantastisk utsikt. Kände oss lite diskriminerade - ???

Bekräftad gäst: 2019-09-27


10 av 10

Julia,
Gävle

+
-
Nya bilder på er hemsida

Bekräftad gäst: 2019-09-27


8 av 10

Christina,
Visby

+
Närheten till stranden och solstolarna
-
Fler klädhängare, en stol till i rummet

Bekräftad gäst: 2019-09-24


10 av 10

Roger,
Visby

+
Bra läge. Trevlig personal. Närhet till strand. Egna solstolar som ingick. Bra att det fanns restaurang.
-
Skall finnas mjukare kuddar på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


7 av 10

ylva,
Visby

+
Stort fint rum med fin balkong med havsutsikt
-
Mera variation på matsedeln vi hade halvpension.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

101 omdömen
Utmärkt
 
47
Väldigt bra
 
33
Bra
 
10
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-07-21

Inlägg av andreasgreiff Saranda, Albanien

Restaurang Jaroal

Jag har varit i Saranda i en hel vecka och ätit på många restauranger och Jaroal var klart bästđŸ‘đŸ»đŸ€© Fantastisk service för att när jag först bokade frågade personalen vilket bord jag ville ha. Musslorna, ostarna och oxfilén med tryffelsåsen var magisk, fantastisk utsikt och mycket trevlig personalđŸ’ŻđŸ‘đŸ»đŸ€© Ett måste om ni kommer till Saranda. Nr2 är Grand Hotells restaurang

 
2019-06-21

Inlägg av LenaB861 Göteborg, Sverige

Över förväntan!

Vi, ett gäng soltörstande väninnor från Göteborg, bodde här en vecka och njöt av ypperlig frukostbuffé, privat strand med barservering, gratis solstolar, parasoll och badhanddukar på 0 m avstånd från hotellet! Våra rum hade sköna sängar, tv, kylskåp och hänförande havsutsikt (efter att vi lyckats byta bort rum 101), städningen oklanderlig och fungerande AC. All personal var mycket trevlig, personlig och tillmötesgående. Speciellt serveringspersonalen Angela och Claudian. Hälsa dem från oss om ni åker dit, vi kan varmt rekommendera hotellet! Lena & friends

 
2018-08-31

Inlägg av Biggestaltrip Göteborg, Sverige

Sarandas absolut sämsta restaurang

Gå för allt i världen inte hit. Pissdålig service och fascinerande usel mat. En indolent apa hade tillagat ”sea food mixen” bättre. De enda som leverera är utsikten men det luktar k*k från hela j***a köket och personalen stinker rutten fisk

 
2017-08-03

Inlägg av Michel R

Missnöjda!

För det första så försökte vi få tag på någon från hotellet sedan i maj månad, både via mail och telefon, utan resultat. När vi väl anlände så fick vi ett rum där belysningen inte fungerade som den skulle, deras wi-fi fungerade inte i vårt rum och vi bad om att få byta rum till ett som var lagt direkt mot havet. (Mot extra betalning såklart) Allt detta lovade dom att fixa, men efter mycket tjat och efter att ha frågat om vad som händer med rymsbytet i varannan dag i nu 10 dagar så får vi reda på att det har funnits lediga rum, mot havet, men att de tyvärr är bokade nu så vi får bo kvar i vårt rum resten av vistelsen med... Dålig service, ägaren verkar inte bry sig. Även när vi bad om att få tala med honom direkt så ignorerade han oss bara.

 
2017-02-16

Inlägg av Monnyj Ängelholm, Sverige

Familjärt

Mycket trevlig personal som kom ner och serverade dryckesvaror på stranden till en. Bra lunchmat, bra hotellrum. Väldigt serviceminded personal som fixade taxi mm när det behövdes. Hit åker vi gärna igen.