1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Jaroal

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 128 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Ulrika,
Borås

+
Älskar små hotell, egen strand med gratis solstolar. Bra service - väldigt serviceminded och trevlig personal. Bra frukost. Lätt att jag rekommenderar hotellet till flera och åker jag tillbaka så kommer jag definitivt bo där
-
Det enda som inte var så bra var att vårt rum inte var klart när vi kom. Då var ändå klockan ca -01.00 på natten och stå och vänta på att rummet ska städas en 3 kvart med två barn var kanske inte den bästa starten. Men annars var allt bra

Bekräftad gäst: 2019-08-13


8 av 10

Matilda ,
Trollhättan

+
Nära stranden och staden.
-
Som vegetarian fick man en hjärtattack när man insåg att dom tyckte man kunde använda samma bestick till skinkan och osten på frukosten. Samt att ägg och korv låg ihop. Sånna saker gjorde att man inte kunde äta mycket.

Bekräftad gäst: 2019-08-06


8 av 10

,

+
Bra läge.Ac.God mat
-
Torkställning på balkong. Tystare fläkt på toalett. Mindre storlek på kuddar o lite mjukare

Bekräftad gäst: 2019-07-26


8 av 10

Christina,
Klippan

+
Läget
-
Bättre städning, snåla med toapapper. Grattis vatten i kylen

Bekräftad gäst: 2019-07-23


10 av 10

Jesper,
Stockholm

+
Läget var magiskt, nära staden men ändå lite utanför. Bästa stranden och nära till allt som behövs. Bra frukost och många bra restauranger i närheten (inklusive hotellets restaurang)
-
Hårda sängar

Bekräftad gäst: 2019-07-22


8 av 10

Henning,
SALTNES

+
Nærheten til strand. Hyggelig og serviceinnstilt personale.
-
Fjerne vegg til vegg teppe på rom. Dårlige madrasser (rom 201)

Bekräftad gäst: 2019-07-12


8 av 10

Magnus ,
Täby

+
Den privata stranden
-
Duschdraperi i badrummet. Översyn/reparation av safetybox och AC.

Bekräftad gäst: 2019-07-08


7 av 10

Rolf,
Malmö

+
Närheten till bad och solstolar, frukostutstikten
-
Byte av handdukar behöver inte ske så ofta av miljöskäl.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

Christina,
Fagerås

+
Läget
-
Borde vara en vattenkokare på rummet och att dricksvatten ska ingå i rumspriset om inte så borde det vara vattenflaskor på rummet när man anländer vi anlände vid 23 tiden på kvällen. Wifi var mycket instabil. På rummet dålig mottagning bättre i allmänna utrymmen. Frukost mycket bra. Men övrig tid skiftande service tog alldeles för lång tid att få beställa, att bli serverad eller få tag på servitör för att betala notan, mer personal kanske skulle lösa problemet .

Bekräftad gäst: 2019-06-24


10 av 10

Lena,
Gbg

+
Läget vid egen strand och solstolar plus gratis badhandduk varje dag Havsutsikten från vårt rum (inte det vi fick först 101, men det bytte vi bort nästa morgon) Underbar frukostbuffé med havsutsikt från terrassen Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-06-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

97 omdömen
Utmärkt
 
46
Väldigt bra
 
31
Bra
 
10
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-07-21

Inlägg av andreasgreiff Saranda, Albanien

Restaurang Jaroal

Jag har varit i Saranda i en hel vecka och ätit på många restauranger och Jaroal var klart bästđŸ‘đŸ»đŸ€© Fantastisk service för att när jag först bokade frågade personalen vilket bord jag ville ha. Musslorna, ostarna och oxfilén med tryffelsåsen var magisk, fantastisk utsikt och mycket trevlig personalđŸ’ŻđŸ‘đŸ»đŸ€© Ett måste om ni kommer till Saranda. Nr2 är Grand Hotells restaurang

 
2019-06-21

Inlägg av LenaB861 Göteborg, Sverige

Över förväntan!

Vi, ett gäng soltörstande väninnor från Göteborg, bodde här en vecka och njöt av ypperlig frukostbuffé, privat strand med barservering, gratis solstolar, parasoll och badhanddukar på 0 m avstånd från hotellet! Våra rum hade sköna sängar, tv, kylskåp och hänförande havsutsikt (efter att vi lyckats byta bort rum 101), städningen oklanderlig och fungerande AC. All personal var mycket trevlig, personlig och tillmötesgående. Speciellt serveringspersonalen Angela och Claudian. Hälsa dem från oss om ni åker dit, vi kan varmt rekommendera hotellet! Lena & friends

 
2018-08-31

Inlägg av Biggestaltrip Göteborg, Sverige

Sarandas absolut sämsta restaurang

Gå för allt i världen inte hit. Pissdålig service och fascinerande usel mat. En indolent apa hade tillagat ”sea food mixen” bättre. De enda som leverera är utsikten men det luktar k*k från hela j***a köket och personalen stinker rutten fisk

 
2017-08-03

Inlägg av Michel R

Missnöjda!

För det första så försökte vi få tag på någon från hotellet sedan i maj månad, både via mail och telefon, utan resultat. När vi väl anlände så fick vi ett rum där belysningen inte fungerade som den skulle, deras wi-fi fungerade inte i vårt rum och vi bad om att få byta rum till ett som var lagt direkt mot havet. (Mot extra betalning såklart) Allt detta lovade dom att fixa, men efter mycket tjat och efter att ha frågat om vad som händer med rymsbytet i varannan dag i nu 10 dagar så får vi reda på att det har funnits lediga rum, mot havet, men att de tyvärr är bokade nu så vi får bo kvar i vårt rum resten av vistelsen med... Dålig service, ägaren verkar inte bry sig. Även när vi bad om att få tala med honom direkt så ignorerade han oss bara.

 
2017-02-16

Inlägg av Monnyj Ängelholm, Sverige

Familjärt

Mycket trevlig personal som kom ner och serverade dryckesvaror på stranden till en. Bra lunchmat, bra hotellrum. Väldigt serviceminded personal som fixade taxi mm när det behövdes. Hit åker vi gärna igen.