1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Jaroal

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Bengt,
Linköping

+
Läget, nära till centrum, precis vid havet, gratis solstolar, service vid stranden.
-
Sätta dit en bekväm badstege från piren vid stranden, för att göra det enklare att gå i vattnet. Bättre underhåll av toa på stranden.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Inga-Lena,
Karlstad

+
Läget och maten..
-
Städningen av rummet

Bekräftad gäst: 2018-09-25


9 av 10

Reidar,
Solna

+
Egentligen var praktiskt taget det mesta bra, dock inte halvpensionen jag betalat extra. Den var ensidig och borde bjudit på viss variation.
-
Egentligen bara bättre för halvpensionstillägget.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


8 av 10

Ingemar,
Svartå

+
Rent o snyggt. Trevlig personal. Bra och sköna sängar. Läget.
-
Alldeles för hårda kuddar. Frukost, mycket ojämt utbud.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


7 av 10

Britt,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-09-18


7 av 10

Yvonne,
Eskilstuna

+
Läget.
-
Trevligare o gladare personal.

Bekräftad gäst: 2018-09-17


9 av 10

Bo,
Varberg

+
Den trevliga personalen
-
För andra gånge måste jag säga att står det att det finns internet på rummen så SKALL det väl fungera på alla rummen,samma september 2017,tack vare den trevliga personalen fick vi byta rum så vi kunde höra och se valet.Tala om när man bokar resan om man frågar vilka rum som har internet,tack på förhand o hoppas få positivt svar när vi bokar förtredje gången till Albanien och Hotel Jaroal.Bo&Karin i Varberg.

Bekräftad gäst: 2018-09-11


6 av 10

Birgitta ,
Karlshamn

+
Läget vid havet och närheten till staden. Rummen var också helt ok.
-
Vid halvpension skulle det vara mer att välja bland maträtter. Förra året var matsedel vid halvpension mycket bättre. Tillgång till kaffe skulle vara bra.

Bekräftad gäst: 2018-09-10


7 av 10

Jennifer,
Malmköping

+
-
Ändra halv-board menyn så att man inte behöver äta samma i en vecka. Mer vegetariskt.

Bekräftad gäst: 2018-09-10


10 av 10

Eva,
Göteborg

+
Läget! Utsikten från rummet, balkongen härlig. Helt fantastisk med härligt bad bara några steg från hotellet!
-
Receptionisterna har lite att utveckla. Inte särskilt service inriktade. Inte så välkomnande, intresserade av sin gäster och deras behov/önskemål . Men i övrigt bra. Restaurang personalen däremot mkt trevliga tillmötesgående.

Bekräftad gäst: 2018-09-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

86 omdömen
Utmärkt
 
38
Väldigt bra
 
27
Bra
 
11
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-08-31

Inlägg av Biggestaltrip Göteborg, Sverige

Sarandas absolut sämsta restaurang

Gå för allt i världen inte hit. Pissdålig service och fascinerande usel mat. En indolent apa hade tillagat ”sea food mixen” bättre. De enda som leverera är utsikten men det luktar k*k från hela j***a köket och personalen stinker rutten fisk

 
2017-08-03

Inlägg av Michel R

Missnöjda!

För det första så försökte vi få tag på någon från hotellet sedan i maj månad, både via mail och telefon, utan resultat. När vi väl anlände så fick vi ett rum där belysningen inte fungerade som den skulle, deras wi-fi fungerade inte i vårt rum och vi bad om att få byta rum till ett som var lagt direkt mot havet. (Mot extra betalning såklart) Allt detta lovade dom att fixa, men efter mycket tjat och efter att ha frågat om vad som händer med rymsbytet i varannan dag i nu 10 dagar så får vi reda på att det har funnits lediga rum, mot havet, men att de tyvärr är bokade nu så vi får bo kvar i vårt rum resten av vistelsen med... Dålig service, ägaren verkar inte bry sig. Även när vi bad om att få tala med honom direkt så ignorerade han oss bara.

 
2017-02-16

Inlägg av Monnyj Ängelholm, Sverige

Familjärt

Mycket trevlig personal som kom ner och serverade dryckesvaror på stranden till en. Bra lunchmat, bra hotellrum. Väldigt serviceminded personal som fixade taxi mm när det behövdes. Hit åker vi gärna igen.

 
2016-08-11

Inlägg av Thorpoarna Göteborg, Sverige

Nära till det mesta

Först och främst vill jag säga att man ska tänka att det inte går att få svensk standard när man åker hit men jag får säga vi är positivt överraskade av Saranda som stad med massor med restauranger med jättegod mat och utbudet för våra ungdomar mellan 22-24 år. Kul klubbar men dom stängde senast 00.00. Bra eller dåligt!? Vi har bott på Jaroal en vecka hela familjen. Eftersom barnen är över 20 är vi sex vuxna som reser och vi bokade tre rum. När vi kom låg det tre nycklar som vi bara skulle ta. Ingen info om någonting men det kan väl vara ok. Man får söka lite info själv och vi kom inte fram förrän kl 23.00. Tyvärr fick ett par av ungdomarna rum 100 precis innanför entrédörren och det var litet, trist balkong och inget wifi. För övriga funkade wifi ok men svajigt. Annars ok rum. Finns kylskåp på rummet. Man fick säga till om duschcreme och toalettpapper som tog slut men städning varje dag. Frukost enkel men helt ok med ägg, stekt och kokta. Bröd, yoghurt och lite annat smått och gott. Vi hade valt halvpension och åt luncherna på hotellet. Det var helt otroligt bra. En meny med 9 alternativ, trerätters och vatten. Sedan fick man så klart beställa till annan dryck. Jättegod mat. Personalen säger nästan ingenting men det var inget problem för oss. Stranden liten och nu i början av augusti var det trångt och det lades ut handdukar redan kvällen före för uppbokning av solstol. Trist. Vi fick solstolar men lite spritt. Blir så när man är så många och det är ok. Stenstrand. Ta med badskor. Blir djupt redan efter 1,5 meter. Vi är jättenöjda med själva resan. Hotellet får ok.

 
2016-06-30

Inlägg av Pelleost Varberg, Hallands Län, Sweden

Hotell

Får säga att Apollo lyckats med att hitta ett väldigt trevligt hotell som varmt rekomenderas. Självklart så finns det saker att förbättra men om man sänker dom svenska kraven så har vi ett hotell i mycket hög klass. Kommer vi att åka till Saranda igen så är valet själklart