1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Glow Boutique Hotel & Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 12 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

Patricija,
Göteborg

+
fräscht nytt hotell, stora rymliga rum och välstädat.
-
Dåligt att man inte fick ha med sig dryck in på hotellet utan var tvungen att köpa från minibaren samt att man som apollo-gäst inte får nyttja poolen utan måste betala extra för det som du blir informerad om när du väl är på plats.

Bekräftad gäst: 2019-08-23


10 av 10

Leena,
Göteborg

+
Super läge, nära bra strand. Hotellet var i toppklass med sin design inredning. Frukosten högklassig.
-
Takpoolen borde ingå för Apollos resenärer.

Bekräftad gäst: 2019-08-02


10 av 10

Monica,
Stockholm

+
Fina rum, läge och trevlig personal. Bra frukost.
-
Att Apollpgäster får använda poolen, vilket vi endast fick på nåder mot en summa på 10 euro. Kunna duscha någonstans på hotellet på avresedagen då vi var tvungna att lämna rummen kl. 11.00 och bussen hämtade upp oss vid 15.15. För mycket restriktioner som att man ex. inte fick ta upp vatten på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


8 av 10

Lena,
Borlänge

+
Fina, fräscha rum. Trevlig och serviceinriktad personal. Fantastisk frukost. Bra läge med nära till strand. Bra med gratis handdukar och solstolar.
-
Ta bort förbudet för att ta med sig inköpta varor till rummet. Att besöka hotellpoolen ska inte kosta något för hotellgästen. Förbättra infon vid ankomst så alla boende får samma information.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


10 av 10

Magnus,
Jönköping

+
Atmosfären, vänligt och enkelt. Fräscht. Bra läge i förhållande till såväl strand som stad. Bra med strandbiljett.
-
Tillgång till gym. Kunna välja på flera olika beacher. Möjlighet att ha tillgång till dusch/omklädningsrum vid sen avresa.

Bekräftad gäst: 2019-07-16


10 av 10

Olivia,
Stockholm

+
Superfräscht och bra läge.
-
Skriv ut att det finns en pool men att den inte är för Apollos gäster istället för att de ska berätta det när man anländer.

Bekräftad gäst: 2019-07-15


7 av 10

Julia,
Göteborg

+
Rummet och läget
-
Vi betalade för sju dagar på hotellet, men sista dagen fick vi varken låna handdukar eller solstol på stranden. Vi skulle vara kvar hela dagen och lämna Albanien vid 17. Då kan jag ändå tycka att servicen får gälla hela den dagen. Pool finns på hotellet och det står inte i er beskrivning.

Bekräftad gäst: 2019-07-09


9 av 10

Stefan,
Nossebro

+
Stora rum, välskött och ordning o reda.
-
Upplysa gästerna vid ankomst incheckning att man kan mot deposition få strand handdukar samt biljetter att slippa betala för solstolar på Mangobeach. Ingång i gatuplan. Vi fick skäll för att vi köpt vatten och tog med upp på rummet, dricker aldrig utlänskt kranvatten!! så prata gärna med Hotellet om detta.

Bekräftad gäst: 2019-06-28


10 av 10

Lars,
Ängelholm

+
Den trevliga personalen och den mysiga poolen på taket.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

Louise,
Umeå

+
Mycket fräscht, mycket bra service
-
Även om det endast var 2,4 km från centrum borde ni beskriva att gångvägen med höjdskillnad, kan vara lite jobbig...

Bekräftad gäst: 2019-06-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

33 omdömen
Utmärkt
 
17
Väldigt bra
 
7
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-06-19

Inlägg av larsifarhult

Superfint hotell

Fantastiskt fint hotell. Rent o snyggt, bra frukost och trevlig personal. Mysig pool på taket. Bra parkeringsmöjligheter i hotellets garage. Skönt med fria solstolar och parasoller på den närbelägna stranden.

 
2019-08-26

Inlägg av Scott A

Extremely rude staff and false advertising!

I'll get the good things out the way first, the hotel is immaculately clean, rooms are nice and there is a great view from pool deck. The downside is the "private beach" is not private, it's run by a beach restaurant, the beach is shared with other hotels and restaurants, and the place is filthy, littered with rubbish and cigarette ends, and you need to request a ticket before 12pm each day to use it. Reserving a room with a sea view does not necessarily mean you will get a sea view. Despite their website saying they have a restaurant (and even showing a picture of an elaborate lobster dish), they don't and the staff act quite surprised when I asked where it was. To add insult, you are forbidden from bringing any drinks or snacks onto the premises, despite the fact they do not offer any food. Generally speaking the staff were extremely rude and abnoxious. The hotel does not have a card machine and the nearest ATM is 30 minutes walk, so we asked, on the last night of our stay, how much we owed in bar bills we charged to the room so that we could get cash to pay for it. The next day, despite us not charging anything further to the room, despite a bottle of water which we had accounted for, the bill had gone up by more than we had taken out in cash. The receptionist was unapologetic and then proceeded to complain that the towels she had given us for the beach were dirty and covered in oil, despite them being stained when we first received them. I was amazed at her response, but she was serious. The hotel seems like it's run by a bunch of incompetent children, and it shows. I would avoid this place if you can.

 
2019-08-08

Inlägg av anderssoniat

Amazing stay at Glow!

We stayed here for two weeks and the hotel was really nice, clean and stylish. The breakfast was also really good and they offer good parking! The roof top terrace is amazing and we watched the sunset there every night. Another good thing, is that you have free sunbeds at the beach. The staff at the hotel are really nice and helpful. An extra plus for the bartender on the roof top terrace who was really nice to us and also made amazing drinks. There were a few things that could've been better and they were; - The rules about not being aloud to bring snacks/drinks/food to the room - That we had to pay 10 euro per person to be able to use the pool (only Apollo guests) - That we paid for a room with full sea view but only got half sea view (this also had to do with Apollo).. Even with those things, I would give the hotel a 5 out of 5! We really had an amazing stay and would love to go back!!

 
2019-08-08

Inlägg av bean251 Uppsala, Sverige

Nice hotel with poor service and a lot of strange rules

The hotel is beautiful. But the service is horrible. We had to ask for more toilet paper and for more shampoo and soap. Nothing was refilled by the cleaners. The toilet wasn't properly cleaned either. The "private beach" is another hotels beach and you need a ticket to go. But unless you get one before 12 in the reception. They won't give you one. To use the pool on the roof you have to pay 10 euro per day. You are not allowed to bring any soft drinks or any food to your room, they will stop you in the reception and check what you have bought. The staff was eyeing us so much and watching every move. Was not a pleasant feeling. They also make you pay if you stain any towels or sheets. And they have rules about not having to many things in your room... I would not recommend this hotel to anyone.

 
2019-08-06

Inlägg av AnneRat

Nice hotel but terrible staff

Nice hotel, but the staff behaved really badly. Not allowed to bring water or snack to the room. They was monitoring our bags every time we passed. They really need to learn how to threat their guests.