Kundomdömen om Edola

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,1 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,1 / 10
Städning
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Faciliteter
 
4,6 / 10
Mat och dryck
 
6,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
6,1 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Havsutsikten, lugnt utanför. Lagom gångavstånd till centrumet.
-
Att engelskan ska bli bättre så man kan göra sig förstådd med personalen.

Bekräftad gäst: 2019-09-16


9 av 10

+
Bra läge, rent o fräscht, bra ac o wi-fi och tyst o lugnt.
-
Saknade sänglampor och vattenkokare!

Bekräftad gäst: 2019-09-16


7 av 10

+
Stora rum. Läget.
-
Att man fick ha sitt rum tills man ska checka ut, om inte att man iallafall skulle få ha tillgång till en dusch och toalett eftersom hemresan är så sent.

Bekräftad gäst: 2019-09-09


10 av 10

+
Hotellets läge och utsikten,
-
Att det finns glas, vattenkokare och en stor spegel på alla rum.

Bekräftad gäst: 2019-09-09


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-09


4 av 10

+
Terassen med frukost.
-
Ny dusch med duschdraperi. Glas på rummen. Utemöbler till balkongen (vi fick be om utemöbler).

Bekräftad gäst: 2019-09-09


8 av 10

+
Balkongen
-
Tvål

Bekräftad gäst: 2019-09-02


3 av 10

+
.
-
Ingen bemannad reception, vi fick leta länge vid ankomst innan vi hittade en personal som gav oss en nyckel, de verkade knappt veta vi skulle checka in. Smutsigt och massa hår i badrum, gammal använd hård handtvål, inget draperi- allt var dyngsurt när man duschat. Rummet var inte bra städat. Sopor tömdes ej= inga nya påsar, vi fick fixa själva. Ac, slang rakt ut på balkongen vilket gjorde att det blev sjö, vi fick en dunk som uppsamlare som vi fick tömma själva flera ggr varje dag. Vissa dagar läckte ac på rummet så det vart sjö på golvet. Inga balkongmöbler utan bara en tom balkong. Ingen städ förrän vi bad om nya handdukar då fick vi faktiskt städat och nya lakan dagen efter. Toapapper fylldes på först när vi sa till. Stenhårda sängar, bara resårmadrass och ingen bäddmadrass. Inga sänglampor utan bara en taklampa. Trasig toalampa hela veckan. Väldigt sparsam frukost men okej fräsch. Vår poäng med att boka hotell med egen strand var bland annat för att jag har svår psoriasis artrit och det hänger på dagen hur bra jag kan gå. Den långa trappan upp till vårt hotell var hemsk för mig. Att sen hitta en strand vi kunde få plats på utan trappor var omöjligt. Vill poängtera att personalen på hotellet inte var otrevliga på nåt sätt. Men vi är mycket besvikna på Apollo som bokade in oss på Edola istället det hotell vi bokat från början. Jag fick i princip två val- ta det här eller avboka. Inte så lätt val 24 h innan man ska åka med bara 1 vecka ledigt inbokat för denna semester. Vi fick visserligen rabatt men det kompenserade inte vår upplevelse av hotellet, svårigheten för mig att kunna sola och bada på ett enkelt sätt. På grund av min svåra artrit är en sån här vecka guld värd för slippa värk en stund, nu blev det inte så. [email protected]

Bekräftad gäst: 2019-08-16


8 av 10

+
nyrenoverat, bra frukost, fin utsikt
-
Står att rummen städads 7 dagar i veckan, städades dock bara varannan dag.

Bekräftad gäst: 2019-08-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

7 omdömen
Utmärkt
 
5
Väldigt bra
 
0
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-09-02

Inlägg av JonnaSchultzberg Borlänge, Sverige

Mysigt hotell med bra standard

Vi bodde på hotell Edola i en vecka och är väldigt nöjda. Rummen var jättefina och läget var perfekt, det var också jättetrevlig personal och bra service. Det finns flera stränder runt omkring och man kan även betala in sig vid poolerna i närheten. Det bästa med hotellet var balkongen med havsutsikt, vi hade superfin utsikt både dag och kväll.

 
2019-08-31

Inlägg av 497fredrikc Saranda, Albanien

Nöjd!

Bra läge. Fint rum. Trevlig personal. Helt okej frukost när man inte hade några förväntningar på den. Gångavstånd till det man behöver och lite utanför där det är som mest livat. Ac och sköna kuddar på rummet. Kylskåp.

 
2019-04-14

Inlägg av bj986 Melbourne, Australien

Not a relaible hotel

we booked a room with this hotel via booking. They ended up cancelling our room at midnight, the night before we were meant to check in. Didn't end up seeing the email as we went to bed early as we had some travel ahead of us. We didn't end up going to Sarande due to lack of last minute booking offers.

 
2018-09-07

Inlägg av Byron C

Bullies never win...

It's hard to understand how a country of such lovely and energetic people could support the underhanded practices of a few. After booking through hotels.com the reservation, we were told to take an apartment a few streets away and threatened after finding that unacceptable. Fortunately, we love this country and its people and immediately found a beautiful hotel and amazing cocktail bar across the street. 1 love, Albania!

 
2019-09-26

Inlägg av Iveta S Korfu, Grekland

Skvělé

Protože jsme už měli dobrou zkušenost s tímto hotelem, tak jsme si ho opět zvolili pro ubytování při naší cestě po Albánii. A opět jsme byli maximálně spokojeni. Krásné a čisté pokoje, velmi příjemní majitelé. Děkujeme a přejeme pohodovou zimu