1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Demi

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 85 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

,

+
Närheten till vattnet.
-
Hotellet ligger bredvid två nattklubbar. Vår balkong låg MIT dessa. Man kunde inte njuta av kvällen på balkongen utan att bli överöstas av musik och bilvägen nedanför.

Bekräftad gäst: 2019-08-16


10 av 10

,

+
Service, läget och den goda maten
-
Samtala med de närliggande nattklubbarna och försöka ljudisolera deras verksamhet. Annars är det stor risk att många väljer andra hotell.

Bekräftad gäst: 2019-08-13


6 av 10

Ingalill,
Västerås

+
Personalen som är mycket tillmötesgående vid önskemål.
-
Det som var sämst var ljudnivån utifrån, fick inte många timmars sömn.

Bekräftad gäst: 2019-08-09


8 av 10

Amanda ,
Stockholm

+
Bra läge och toppen service i restaurang/frukost
-
Att få sitta utomhus på frukosten. Informera tydligare att hotellets två barer spelar väldigt mycket musik fram till ca 01.00 varje natt.

Bekräftad gäst: 2019-08-02


9 av 10

Tove,
Göteborg

+
Bra läge med egen strand
-
De tar ut överpris på öl i hotellets restaurang och på den privata stranden. De glömde vår frukostpåse på morgonen för avresan. Med tanke på att de även hade missat att vi skulle checka in (första natten fick vi sova på annat hotell) så kan de behöva se över sina rutiner.

Bekräftad gäst: 2019-07-26


10 av 10

Madeleine,
Halmstad

+
Läget med egen strand , väldigt trevlig personal , Rent , bekväma sängar , bra ac , god frukost Fin havsutsikt från balkong
-
Det enda negativa var väldigt hög musik från nattklubb

Bekräftad gäst: 2019-07-26


10 av 10

Filippa ,
Linköping

+
Personalen och skicket! Jättefint hotell med hela och fräscha rum. Underbar personal som hjälpte en med allt man kunde önska sig.
-
Det är inget konkret förslag på förbättring men då hotellet ligger nära 3 stora nattklubbar som spelar hög musik alla dagar i veckan sena kvällar är det inte ett optimalt familjehotell men för oss som ungt par var allt helt perfekt!

Bekräftad gäst: 2019-07-19


6 av 10

Krister,
UDDEVALLA

+
stranden
-
Städa upp allt gammalt som låg överallt runt strandområdet. Ex gamla solbäddar

Bekräftad gäst: 2019-07-19


10 av 10

Pontus,
Jönköping

+
Personalen, frukosten & läget
-
Märka ut solstolarna bättre som tillhör gästerna på hotellet så dom inte tas av folk som inte bor på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-07-16


9 av 10

Karolina,
Stockholm

+
Vi upplevde att rummen på hotellet höll god standard mot vad man kan vara van vid i medelhavsländer. Personalen var väldigt tillmötesgående, såväl reception som städpersonal och restaurangpersonal. Trevligt bemötande och stor dos av service från deras sida, även om engelskan inte alltid fanns på plats så var bemötanden idogt trevliga.
-
Frukosten serverades inomhus med utsikt över uteplatsen, hade varit trevligt att få äta denna utomhus. I övrigt inget alls att klaga på, frukostpersonalen var väldigt service-inriktade. Baren/klubben framför hotellet (Demi-bar) spelade väldigt (!) hög musik om kvällarna, dånade rakt in i rummen trots stängda dörrar/fönster. DJ var vidare riktigt dålig vilket gjorde att det inte gick att uppskatta dånet. Förbättring här vore längre volym eller bara upplysa om detta i beskrivningen av hotellet. Vi är unga så led inte så mycket av det trotts allt men en barnfamilj med små barn som ska sova alternativt äldre personer kan nog uppleva detta som ytterligare störande än vi gjort. Därav att upplysning skulle vara på sin plats så man är med på noterna att musik kommer förekomma!

Bekräftad gäst: 2019-07-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 5/5 Läge
 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 5/5 Standard
 • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

235 omdömen
Utmärkt
 
186
Väldigt bra
 
35
Bra
 
6
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-07-21

Inlägg av CamillisB Stockholm, Sverige

Semester med högstandard och havet som granne..

Vi hade en mycket trivsam och njutbar semester i Seranda på hotel Demi. Standarden på interiörer i hotellrummen, kringutrymmen och restaurang var av hög. rent och fräscht. Personalen på hotellet var supertrevliga och tillmötesgående. Personalen i receptionen talade bra engelska och övrig personal försökte verkligen göra sig förstådda och förstå. Närheten till den egna lilla stranden och tillgång till gratis solstolar för oss hotellgäster var bonus. Frukosten var vi väldigt imponerade över. Det fanns allt vi önskade och mer därtill. Närheten i centrum med restauranter och barer var toppen. Det enda minuset på hotellet var närheten till en stort Disco, då musiken övertog ”balkonghänget” på kvällen. Vi valde t.o.m att stänga dörrarna och sitta inne.. Däremot började musiken inte förrän framåt 22,00 och drogs ner framåt 01.00. Hade jag haft småbarn med på resan, hade jag inte uppskattat detta. Totalt sett va hela hotellvistelser njutbar.

 
2019-07-21

Inlägg av 297filippaj

Underbart hotell med FANTASTISK personal!

Demi Hotel är ett helt underbart hotell med fantastiska rum med bra utsikt över havet och staden. Fantastisk personal och riktigt fräscht - allt helt och rent och bra städat. Det erbjuds schampo och balsam i småförpackningar men även rakhyvel, tandborste och tandkräm utöver det "vanliga" som brukar vara ett sykit och duschmössa, tops m.m. Den egna stranden är underbar med bra service. Eftersom det är en privat strand är det lite lugnare vilket passade mig och min pojkvän utmärkt, inte så mycket barn. Det är bra att veta att man inte får ta med egen mat och dryck till stranden men "beachboy" Andrea förser en med allt man kan önska och det är inte alls dyrt, en drink kostar ca 600 lek (~60 svenska kronor) och en flaska vatten 100 lek (~10 Svenska kronor). Det är ett perfekt hotell men om man är en barnfamilj som söker hotell är det bra att veta att det ligger 3 större klubbar i närheten som spelar hög musik fram till klockan 12 på kvällen vilket kan upplevas störande men för mig och min partner som inte gick och la oss förens däromkring störde det inte. Jag vill ge ett extra stort tack till "beachboy" Andrea och Geri vid frukostbuffén för att de gjorde vår vistelse fantastisk med sina fantastiska serviceminds och trevliga bemötande! Hotellet med dess personal får full poäng! 🤩

 
2019-07-21

Inlägg av Askungen Linköping, Sverige

Mycket trevligt hotell med bra frukost och trevlig personal!

Hotellet ligger mycket bra i saranda, med kort gång till turiststråken. Det bästa med hotellet var den trevliga personalen (speciellt Geri i resturangen och Andrea som var beachboy och såg till att man hade vad man behövde på stranden) och att det fanns en privat strand där man blev erbjuden gratis solstolar/solbäddar varje dag. frukosten var mycket god och kökspersonalen erbjöd att fixa om man saknade någonting. Den enda nackdelen är att det ligger flera klubbar utanför hotellet, så går man och lägger sig tidigt så kan musiken störa, klubbarna stänger 12 så det var inte ett stort problem.

 
2019-07-04

Inlägg av Gunnel903 Upplands Väsby, Sverige

Underbart rum med fin utsikt

Rummet var mycket fräscht och mycket rent. AC:n fungerade alldeles utmärkt. Balkong med fin utsikt mot havet. Jättetrevlig restaurang med utmärkt mat. Frukosten var mycket bra. Personalen trevlig och servicen utmärkt. En fin strand med härliga solstolar. Badhanddukar fanns alltid i receptionen. En jättehärlig bar vid sidan om hotellet. Den tillhörde också hotellet. Läget jättebra.

 
2019-06-03

Inlägg av evarJ668HV

👍 👍 👍

Ett hotell med toppenläge, egen liten strand med solstolar, fina rum med och bra städning. Vi hade ett rum med begränsad havsutsikt, men det var en otroligt fin utsikt ändå. Frukosten var superbra och enormt trevliga servitörer. Det enda som saknas är en vattenkokare på rummet!