Kundomdömen om Demi

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 103 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Zandra,
Reftele

+
Bra placering, underbart vackert nere vid havet och egna stranden
-
Nån gemensam yta på hotellet, ett gym, bättre frukost den var väldigt fattig, ljudisolera hotellrummen bättre

Bekräftad gäst: 2019-10-08


9 av 10

Bengt,
Borensberg

+
Frukosten! Utsikten från balkongen! Stort o fint rum! Bra sängar! Fint badrum! Bra med AC!
-
Skohorn saknades!

Bekräftad gäst: 2019-10-08


10 av 10

Britt-Marie,
Hudiksvall

+
Trevlig receptionspersonal! Fördelen med att åka i slutet av säsongen är att kringliggande discon och musik lokaler hade stängt.
-
Frukosten kan bli betydligt bättre, fanns att välja på, men bara ljust bröd frukostflingorna stod framme hela dygnet ej övertäckta, det småvarma var kallt redan när frukosten öppnade och frukostpersonalen var inte serviceminded utan mer intresserade av sina mobiler.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


9 av 10

göran,
halmstad

+
låg väldigt centralt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-24


10 av 10

,

+
Läge och standard.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-24


9 av 10

,
Skellefteå

+
Rent och fräscht och på lagom avstånd från centrum.
-
Utedusch med sötvatten

Bekräftad gäst: 2019-09-20


10 av 10

Annika,
Varberg

+
Fantastiskt läge! Personalen suveräna! God frukost!
-
Att få sitta ute o äta frukost

Bekräftad gäst: 2019-09-17


9 av 10

Lola,
Uddevalla

+
Rent, trevlig personal . "Tyst" hotell . Mycket nöjd.
-
Baren i anslutning till hotellet måste sänka volymen av musik. Börjar 11 fm och slutar midnatt. Hög volym, dj.

Bekräftad gäst: 2019-09-13


9 av 10

Barbro,
Ellebo

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-09


9 av 10

Görel,
Lidköping

+
Att det låg vid havet däremot mycket hög musik från närliggande barer som var störande
-
Vattenkokare på rummen

Bekräftad gäst: 2019-09-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

240 omdömen
Utmärkt
 
188
Väldigt bra
 
38
Bra
 
6
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-10-05

Inlägg av BMMB2014 Hudiksvall, Sverige

mkt bra hotell

Bra läge, jättetrevlig -hjälpsam receptionspersonal!! Bra städning, rena fräsha rum, under högsäsong tydligen mkt ljud från kringliggande barer-diskotek, men inte i slutet av september. Rum 305 är ett jättebra rum!! Mkt bra restaurang, men frukosten kan bättras på, fanns det som behövs, men inget mörkt bröd och flingor står framme hela tiden, även kvällstid utan att vara täckta, det småvarma är kallt redan från öppning kl.8.00 och frukostpersonalen är mert intresserade av tv och egen mobil än av gäster. Som restaurang är den utmärktt både till lunch och middag, skulle bli mysig om lysrörsbelysningen släcktes och borden fick levande ljus.Mycket gog, välsmakande mat och rikliga portioner!

 
2019-09-23

Inlägg av Johannes_gothenburg

Rekommenderas!

Fräscht hotell, superfina rum, trevlig personal nära till strandpromenaden samt egen strand med gratis solstolar. Troligtvis ett av två bästa hotellen i Saranda. Finns även möjlighet att gå över gatan för ett dopp i hotell Butrintis pool.

 
2019-07-21

Inlägg av CamillisB Stockholm, Sverige

Semester med högstandard och havet som granne..

Vi hade en mycket trivsam och njutbar semester i Seranda på hotel Demi. Standarden på interiörer i hotellrummen, kringutrymmen och restaurang var av hög. rent och fräscht. Personalen på hotellet var supertrevliga och tillmötesgående. Personalen i receptionen talade bra engelska och övrig personal försökte verkligen göra sig förstådda och förstå. Närheten till den egna lilla stranden och tillgång till gratis solstolar för oss hotellgäster var bonus. Frukosten var vi väldigt imponerade över. Det fanns allt vi önskade och mer därtill. Närheten i centrum med restauranter och barer var toppen. Det enda minuset på hotellet var närheten till en stort Disco, då musiken övertog ”balkonghänget” på kvällen. Vi valde t.o.m att stänga dörrarna och sitta inne.. Däremot började musiken inte förrän framåt 22,00 och drogs ner framåt 01.00. Hade jag haft småbarn med på resan, hade jag inte uppskattat detta. Totalt sett va hela hotellvistelser njutbar.

 
2019-07-21

Inlägg av 297filippaj

Underbart hotell med FANTASTISK personal!

Demi Hotel är ett helt underbart hotell med fantastiska rum med bra utsikt över havet och staden. Fantastisk personal och riktigt fräscht - allt helt och rent och bra städat. Det erbjuds schampo och balsam i småförpackningar men även rakhyvel, tandborste och tandkräm utöver det "vanliga" som brukar vara ett sykit och duschmössa, tops m.m. Den egna stranden är underbar med bra service. Eftersom det är en privat strand är det lite lugnare vilket passade mig och min pojkvän utmärkt, inte så mycket barn. Det är bra att veta att man inte får ta med egen mat och dryck till stranden men "beachboy" Andrea förser en med allt man kan önska och det är inte alls dyrt, en drink kostar ca 600 lek (~60 svenska kronor) och en flaska vatten 100 lek (~10 Svenska kronor). Det är ett perfekt hotell men om man är en barnfamilj som söker hotell är det bra att veta att det ligger 3 större klubbar i närheten som spelar hög musik fram till klockan 12 på kvällen vilket kan upplevas störande men för mig och min partner som inte gick och la oss förens däromkring störde det inte. Jag vill ge ett extra stort tack till "beachboy" Andrea och Geri vid frukostbuffén för att de gjorde vår vistelse fantastisk med sina fantastiska serviceminds och trevliga bemötande! Hotellet med dess personal får full poäng! 🤩

 
2019-07-21

Inlägg av Askungen Linköping, Sverige

Mycket trevligt hotell med bra frukost och trevlig personal!

Hotellet ligger mycket bra i saranda, med kort gång till turiststråken. Det bästa med hotellet var den trevliga personalen (speciellt Geri i resturangen och Andrea som var beachboy och såg till att man hade vad man behövde på stranden) och att det fanns en privat strand där man blev erbjuden gratis solstolar/solbäddar varje dag. frukosten var mycket god och kökspersonalen erbjöd att fixa om man saknade någonting. Den enda nackdelen är att det ligger flera klubbar utanför hotellet, så går man och lägger sig tidigt så kan musiken störa, klubbarna stänger 12 så det var inte ett stort problem.