1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Demi

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Pontus,
Jönköping

+
Personalen, frukosten & läget
-
Märka ut solstolarna bättre som tillhör gästerna på hotellet så dom inte tas av folk som inte bor på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-07-16


9 av 10

Karolina,
Stockholm

+
Vi upplevde att rummen på hotellet höll god standard mot vad man kan vara van vid i medelhavsländer. Personalen var väldigt tillmötesgående, såväl reception som städpersonal och restaurangpersonal. Trevligt bemötande och stor dos av service från deras sida, även om engelskan inte alltid fanns på plats så var bemötanden idogt trevliga.
-
Frukosten serverades inomhus med utsikt över uteplatsen, hade varit trevligt att få äta denna utomhus. I övrigt inget alls att klaga på, frukostpersonalen var väldigt service-inriktade. Baren/klubben framför hotellet (Demi-bar) spelade väldigt (!) hög musik om kvällarna, dånade rakt in i rummen trots stängda dörrar/fönster. DJ var vidare riktigt dålig vilket gjorde att det inte gick att uppskatta dånet. Förbättring här vore längre volym eller bara upplysa om detta i beskrivningen av hotellet. Vi är unga så led inte så mycket av det trotts allt men en barnfamilj med små barn som ska sova alternativt äldre personer kan nog uppleva detta som ytterligare störande än vi gjort. Därav att upplysning skulle vara på sin plats så man är med på noterna att musik kommer förekomma!

Bekräftad gäst: 2019-07-15


8 av 10

Anders ,
Norrköping

+
Låg centralt med närhet till gångpromenaden i centrum
-
Informera bättre om att man bor mitt i ett disco som håller på till minst 24.00 varje dag helger längre.

Bekräftad gäst: 2019-07-12


9 av 10

,

+
Läget o balkongen
-
Natt club precis utanför men hög musik långt alla kvällar i veckan. Kanske att ljudet kunde vars lägre??

Bekräftad gäst: 2019-07-01


8 av 10

Agneta,
Helsingborg

+
Läget Utsikten från rum och balkong Riktigt bra mat på hotellets restaurang Strandhanddukar Egen strand med fria solsängar o parasoll
-
Ta bort den smutsiga o ofräscha heltäckningsmattan i trappan mellan våningsplanen, den drar verkligen ner totalkänslan av fräschhet. Byt ut den väldigt omysiga lysrörsbelysningen i restaurangerna, ffa i utedelen.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Gunvor,
Upplands Väsby

+
Allt var bra. Jättebra frukost. Mycket god mat i restaurangen. Lätt att få platser på den privata stranden. Trevlig och serviceminded personal. Jättebra ac.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-28


9 av 10

Anna,
Göteborg

+
Fina och rena rum. Väldigt bra frukost och trevlig personal.
-
Tyckte inte riktigt att det framgick i beskrivningen att hög ljudnivå kunde förekomma. Det var hög musik från hotellets bar och närliggande nattklubb varje kväll.

Bekräftad gäst: 2019-06-28


10 av 10

Sara,
Stockholm

+
Modernt, närhet till allt
-
Bättre isolering. Vi hörde all musik

Bekräftad gäst: 2019-06-24


10 av 10

,

+
Så himla god frukost o trevlig personal, och närheten till stranden.
-
Vattenkokare på rummet hade vart helt perfekt.

Bekräftad gäst: 2019-06-03


10 av 10

Jenny,
Uppsala

+
Bra service, personligt
-

Bekräftad gäst: 2019-05-31


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

226 omdömen
Utmärkt
 
184
Väldigt bra
 
31
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-07-04

Inlägg av Gunnel903 Upplands Väsby, Sverige

Underbart rum med fin utsikt

Rummet var mycket fräscht och mycket rent. AC:n fungerade alldeles utmärkt. Balkong med fin utsikt mot havet. Jättetrevlig restaurang med utmärkt mat. Frukosten var mycket bra. Personalen trevlig och servicen utmärkt. En fin strand med härliga solstolar. Badhanddukar fanns alltid i receptionen. En jättehärlig bar vid sidan om hotellet. Den tillhörde också hotellet. Läget jättebra.

 
2019-06-03

Inlägg av evarJ668HV

👍 👍 👍

Ett hotell med toppenläge, egen liten strand med solstolar, fina rum med och bra städning. Vi hade ett rum med begränsad havsutsikt, men det var en otroligt fin utsikt ändå. Frukosten var superbra och enormt trevliga servitörer. Det enda som saknas är en vattenkokare på rummet!

 
2019-05-21

Inlägg av rogerocarina Göteborg, Sverige

Nyfiken på Albanien

Första gången i Sarandra, Albanien. Redan, när vi besteg marmortrappan med inlagda ljusspottar, kände vi oss välkomna. Hotellet är litet, men har en mycket behaglig design. Man, går direkt ner i varv. Ligger dessutom alldeles vid vattnet, vilket gör att man intar en gedigen och smakfull frukost, samtidigt som blickarna far ut mot småstensstranden och det inbjudande Adriariska havet. Måste även påpeka att all personal visste hur man behandlar sina gäster.

 
2018-08-08

Inlägg av Alexander W Karlstad, Sverige

Fint!

Fräscha rum, bra frukost och trevlig personal. Tillhörande strand är också bra och hotellgäster får solstol reserverad. Saknar lite smågrejer så som strykjärn på rummet, en pärm med info. Sen som många andra skrivit så är det högljutt ända fram till 00 varje dag då de närliggande barerna kör på. Sett till albansk standard är detta säkert en femma men då jag förhåller mig till hotell överlag får det en fyra.

 
2018-07-19

Inlägg av Linnea71 Billdal, Sverige

Fint hotel

Riktigt fräscht och fint hotell. Åker gärna hit igen. Stora och rena rum. Städningen bra. Privat strand och riktigt bra hotell frukost. Klapper strand sköna solstolar. Sängarna på rummen hyfsat mjuka.