1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Delfini

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Pierre,
Göteborg

+
Servicen
-
Lite för små duscahar

Bekräftad gäst: 2018-10-02


9 av 10

Kjell,
Oskarshamn

+
Trevlig personal. Bra läge.
-
Bättre sängar, mjukare, hel dubbelsäng.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


7 av 10

Maggan,
Norrtälje

+
Läget var fantastiskt bra. Nära till restauranger, barer och caféer. Ett stort plus för läget direkt vid havet och bad. Eftersom vi är vuxna var det bara skönt att det var klippor och en stege nervtill vattnet istället för sandstrand.
-
Rummen är rena men för enkla. Jag saknade en hylla i badrummet att ställa ifrån mig necessären. En hylla i duschen att ställa ifrån sig schampoflaska, tvål etc. Spolningen ibtoaletten funkade dåligt. Ibland fanns endast kallvatten. Belysningen dålig. Resväskorna fick ligga i vägen, på golvet.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Bo,
Linköping

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Conny,
Stockholm

+
Trevlig personal och servis , bra städning. Hotellet har bra lägge nära stranden och centrum. God frukost
-
Låg standard på dusch dvs det finns bara duschdraperi och all vatten hamnar på golvet. Gammal säng som knarrar och det är omöjligt att sova på den

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Inger,
Kungsbacka

+
Läget var perfekt.vi bodde i andra våningen. Ej renoverade rum. Mysigt med ett litet hotell med få rum. Bra med många solstolar . Tråkigt att betala för dynorna. Härligt att kunna sitta ute och äta frukost. Var lite futtig , dåligt med bröd och yoghurt.och pålägg. Tog fort slut.trevlig personal. Vi kan tänka oss åka tillbaka.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-25


9 av 10

Rolf ,
Lidingö

+
Utsikten och närheten till havet Frukostbuffén var riktigt bra och varierad, men kaffet på tok för svagt hela veckan
-
Kaffe som matchar den i övrigt utmärkta frukosten

Bekräftad gäst: 2018-09-24


7 av 10

Elin,
Göteborg

+
Den egna stranden och havsutsikten!
-
Personen som städade organiserade om sakerna i rummet och packade om kläder. Det kändes obehagligt att komma tillbaka och ex fått handväskan nedpackad bland smutskläder. Frukosten var ganska tafflig och ibland slut när man kom em halvtimma innan den stängde. Utrymme att duscha efter man checkat ut saknades

Bekräftad gäst: 2018-09-18


10 av 10

Roger,
Kalmar

+
Läget frukosten personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-17


10 av 10

Birgitta,
Grängesberg

+
läget, servicen från personalen och ägarna, lugnt område, nära till stranden/havet, den stora balkongen med havsutsikt och solsängar, god frukost och alltid glad personal
-
dusch på stranden

Bekräftad gäst: 2018-09-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

55 omdömen
Utmärkt
 
34
Väldigt bra
 
13
Bra
 
4
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-10-02

Inlägg av 123456Kungsbacka kungsbacka

Mysigt hotell med bra läge

Ett litet mysigt hotell med 20 rum alla med delvis eller helt havsutsikt. Vi bodde över frukost matsalen nr 30. Delvis havsutsikt , men perfekt med skugga på eftermiddagen. Frukosten kunde vara lite mer riklig , allt tog slut tidigt om man kom ner 09:00.Underbar strandpromenad med många bra restauranger med god mat. Mkt fisk , skaldjur och goda grytor.

 
2018-09-23

Inlägg av gissa2005 Grängesberg, Sverige

Trevligt hotell med fantastisk utsikt

Ett mycket bra hotell i lugnt område på promenadavstånd från den folkrika och mysiga strandpromenaden. Nära till supermarket(bara över den hårt trafikerade gatan) och flertalet restauranger i närheten. Rummen av varierande standard vad jag förstått ,men vi bodde i rum 18 på andra våningen, tillhörde de icke renoverade rummen, men fanns inget att anmärka på det annat än att duschutrymmet var kanske i minsta laget 65x65 cm men hade duschdraperi så det var inga större problem att duscha trots det lilla utrymmet. Kylskåp och platt TV fanns, Extra stor balkong med fantastisk utsikt över havet,Corfu och Saranda. Personalen och ägarna var alltid glada och trevliga och väldigt hjälpsamma, med exempelvis reservation på restaurang och tips och bokning av minibuss för utflykt. Om jag återkommer till Saranda blir det absolut till detta hotell

 
2018-08-29

Inlägg av Linda A

DÅLIGT är bara förnamnet.

Jag brukar inte tillhöra till den gruppen som klagar eller är petig. Paret som äger hotellt har ingen känsla för att vara serviceminded eller tillmötesgående, gick knappt och få ett Hej från dem eller få hjälp. Frukosten skulle serveras mellan 8 - 10, var man där kl 9 var mycket slut, det som var var kvar var lite frukt och torrt rostbröd. Det var tydligt att frukosten tillagades dagen innan. Vi hade ett strandad rum, dessvärre var rummet under all kritik, vi hade extremt mycket myror över hela rummet. Vi påpekade detta för Apollo och hotellet. Ägarinnan blev väldigt arg och menade på att det inte var sant och att vi ljög och ville ha bild på det. Städningen är var ej bra då det var dammigt under sängen. Man fick ej lov och spola toapapper på toaletten när man har gjort nr 1 och 2 utan fick lägga det i en påse som dem sedan plockade bort varje dag. Ej fräscht! Det var extremt stor skillnad mellan dem vanliga rummen och de renoverade. Jag skulle absolut inte rekommendera detta ställe som funderar på att åka hit. Har inget och gott och säga om delfini, förutom att det ligger på ett bra läge dvs nära centrum. Det var även två stora hål rakt ner i golvet som man gömde undan med hjälp av sängen. Bilderna talar för sig själv!

 
2018-07-27

Inlägg av Pellepol Åby, Sverige

Mysigt litet hotell

Närmare vattnet går inte att bo! Nära till bra restauranger, 5 minuters promenad till strandpromenaden, gott om solstolar, gratis, madrass ca 15kr. Bra frukost, inte samma varje dag. Litet hotell ca 17 rum. Enligt en gäst fanns det rum som inte renoverade men vårat rum, en juniorsvit balkong med havsutsikt, var nyrenoverat mycket fint. Bra städning med nya handdukar varje dag. Strandbar med bra priser. Kunde vara lite större utbud på menyn. Bilden är tagen från balkongen!

 
2018-07-20

Inlägg av linaatherese Saranda, Albanien

Mysigt hotell

Läget är perfekt med havet precis nedanför. Mycket trevlig personal och en helt okej frukost med tanke på prisklassen. Vårt rum var sådär i standard men- du besöker ändå inte Saranda för att vara på hotellrummet. Rekommenderar varmt alla att bo på Hotel Delfini ifall ni funderar på ett besök till Albanien!