1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Delfini

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Kent,
Göteborg

+
Lugnt och gemytligt trots sin närhet till allt runtomkring.
-
Frukosten var bra men det varma var kallt. Verkar vara genomgående för hotellen i Albanien.

Bekräftad gäst: 2019-08-09


9 av 10

Anna,
Enköping

+
Rent Läget Havsutsikten Egen strand Lugnet
-

Bekräftad gäst: 2019-08-09


6 av 10

Jenny ,
Sigtuna

+
Läget
-
Bättre frukost. Dom skulle ta hand om trappor till vattnet bättre

Bekräftad gäst: 2019-08-02


10 av 10

Gullan,
Borås

+
Läget nära till vatten fria solstolar trevlig personal och närhet till centrum.
-
Frukost fil yougert juice.

Bekräftad gäst: 2019-08-02


6 av 10

Susanna,
Göteborg

+
Balkongen.
-
FRUKOSTEN. Jag har varit via apollo i Saranda nu 5-6 gånger och har hoppats på att frukosten skall bli bättre men det tycker jag inte. Så där behövs förbättring. det skall vara bra påfyllt oavsett vilken tid man väljer att gå. Utbudet måste bli fräschare. Personalen måste bli medvetna om att det är service de sysslar med och utstråla detta.

Bekräftad gäst: 2019-07-30


10 av 10

Cecilia,
Östervåla

+
Utsikten och solterasserna
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


6 av 10

Daniel ,
Arvika

+
Utsikten
-
Service och bättre info, sånt frukost även för allergiker

Bekräftad gäst: 2019-07-26


10 av 10

Abdelmasih,
Jönköping

+
Närheten till city och den trevliga personalen
-
Frukosten kan utvecklas och bli något mer varierad

Bekräftad gäst: 2019-07-26


6 av 10

Daniel ,
Trollhättan

+
Läget
-
Kanske information om att vissa av rummen är äldre och VÄLDIGT små. Möjlighet till måltid eftersom det blev en mycket ankomst.

Bekräftad gäst: 2019-07-23


6 av 10

Elin ,
Malmö

+
Det bästa med hotellet är läget, sol- och badavdelningen och personalen vid strandbaren - otroligt bra bemötande och trevliga.
-
Beskrivningen av hotellet på Apollos sida stämde enligt vår erfarenhet inte överens. Vi fick ett väldigt litet rum där det i princip bara fanns en säng och inget utrymme för väskor eller annat. Vi tycker att det borde framgå tydligare vid bokning vilket rum/standard man får och Apollo bör överväga om man fortsatt ska hyra ut de orenoverade rummen som bland annat vi hamnade i.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

59 omdömen
Utmärkt
 
37
Väldigt bra
 
14
Bra
 
4
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-08-12

Inlägg av AnnaJ3209

En liten oas bland de stora hotellen med vacker havsutsikt

Hotellet ligger som en liten oas bland de stora hotellen. Lugnt på hotellområdet trots nära till gata alldeles ovan hotellet. Rummet välstädat, stor säng, kylskåp, vattenkokare, balkong med vacker havsutsikt. Frukosten god med färskt lite grövre bröd, varierades något under veckan med omelett/pannkaka/ mm. Gott om solsängar på flera omkringliggande terasser tillhörande hotellet alldeles vid havet. Minimal sandstrand men egen brygga och möjlighet att gå till flytbrygga tillhörande grannhotellet. Vattnet klarare vid hotellet än vid stadsstränderna. Bar i källaren där terassområdet breder ut sig mot havet. Även en toalett alldeles vid baren och terassen. Utedusch på baksidan av hotellet. Minimarket tvärs över gatan. Nära till stadskärnan med dess strandpromenad och restauranger men även uppåt gatan och de restauranger med vacker utsikt över havet. Researrangör Apollo stannar alldeles utanför hotellet så det är nära att transportera väskor. Parkeringsplatser alldeles vid hotellet. Trevlig och lugn personal.

 
2019-06-07

Inlägg av soffij2019 Saranda, Albanien

Hr och fru

Utmärkt hotell och serviceminded personal. Är här nu och checkar ut 18/6. Jag sa ifrån att jag tyckte sängen var för hård. Redan dagen efter fick vi en extra madrass. Det kallar jag service. Duschen kunde varit lite större. Underbart med havet precis utanför balkongen. Städningen är utmärkt och rena lakan och handdukar varje dag. Vi är helnöjda

 
2018-10-02

Inlägg av 123456Kungsbacka kungsbacka

Mysigt hotell med bra läge

Ett litet mysigt hotell med 20 rum alla med delvis eller helt havsutsikt. Vi bodde över frukost matsalen nr 30. Delvis havsutsikt , men perfekt med skugga på eftermiddagen. Frukosten kunde vara lite mer riklig , allt tog slut tidigt om man kom ner 09:00.Underbar strandpromenad med många bra restauranger med god mat. Mkt fisk , skaldjur och goda grytor.

 
2018-09-23

Inlägg av gissa2005 Grängesberg, Sverige

Trevligt hotell med fantastisk utsikt

Ett mycket bra hotell i lugnt område på promenadavstånd från den folkrika och mysiga strandpromenaden. Nära till supermarket(bara över den hårt trafikerade gatan) och flertalet restauranger i närheten. Rummen av varierande standard vad jag förstått ,men vi bodde i rum 18 på andra våningen, tillhörde de icke renoverade rummen, men fanns inget att anmärka på det annat än att duschutrymmet var kanske i minsta laget 65x65 cm men hade duschdraperi så det var inga större problem att duscha trots det lilla utrymmet. Kylskåp och platt TV fanns, Extra stor balkong med fantastisk utsikt över havet,Corfu och Saranda. Personalen och ägarna var alltid glada och trevliga och väldigt hjälpsamma, med exempelvis reservation på restaurang och tips och bokning av minibuss för utflykt. Om jag återkommer till Saranda blir det absolut till detta hotell

 
2018-08-29

Inlägg av Linda A

DÅLIGT är bara förnamnet.

Jag brukar inte tillhöra till den gruppen som klagar eller är petig. Paret som äger hotellt har ingen känsla för att vara serviceminded eller tillmötesgående, gick knappt och få ett Hej från dem eller få hjälp. Frukosten skulle serveras mellan 8 - 10, var man där kl 9 var mycket slut, det som var var kvar var lite frukt och torrt rostbröd. Det var tydligt att frukosten tillagades dagen innan. Vi hade ett strandad rum, dessvärre var rummet under all kritik, vi hade extremt mycket myror över hela rummet. Vi påpekade detta för Apollo och hotellet. Ägarinnan blev väldigt arg och menade på att det inte var sant och att vi ljög och ville ha bild på det. Städningen är var ej bra då det var dammigt under sängen. Man fick ej lov och spola toapapper på toaletten när man har gjort nr 1 och 2 utan fick lägga det i en påse som dem sedan plockade bort varje dag. Ej fräscht! Det var extremt stor skillnad mellan dem vanliga rummen och de renoverade. Jag skulle absolut inte rekommendera detta ställe som funderar på att åka hit. Har inget och gott och säga om delfini, förutom att det ligger på ett bra läge dvs nära centrum. Det var även två stora hål rakt ner i golvet som man gömde undan med hjälp av sängen. Bilderna talar för sig själv!