Kundomdömen om Butrinti

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 199 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
-
Det negativa med hotellet var: Liten Toalett. En telefon som var olämpligt placerad vid tvättstället. Ramlade i golvet med hjälp av höger armbåge. Layouten av möblemanget i rummet (603) inte smart.

Bekräftad gäst: 2019-09-20


7 av 10

,

+
-
Förstår att det var tomt i baren på hotellet när Man bara serverar ljummen öl och är otrevlig och inte förstår problemet.

Bekräftad gäst: 2019-09-17


9 av 10

Sune,
Vallda

+
Utsikt, rum och städning
-
Vi åt aldrig annat än frukost på hotellet, och det beror i huvudsak på att man fuskade med dryck i poolbarenden första dag vi var på plats. Fuskar man på ett ställe så fuskar man säkert på andra ställen också. Vi skulle fira vår ankomst med en Ouzo i poolbaren. (Det kändes ju som "nästan Grekland). Men det var absolut inte Ouzo 12 som flaskan som det serverades ur angav. Det fanns en lätt Ouzosmak i bakgrunden men drycken bestod i huvudsak av dålig Vodka eller troligare av mestadels Raki. Och gossen i baren ville inte förstå. Det ger inte hotellet några pluspoäng även om vi i övrigt var nöjda.

Bekräftad gäst: 2019-09-17


4 av 10

,

+
Var utsikten och en tjej (Elis) i servispersonalen, som dock fick skit av managern för att hon pratade med oss och var trevlig. Jättekonstigt. Rummet och vyn från hotellet var ju magiskt. Städningen och lilla städtanten var fantastisk.
-
Personalen och servisen var under all kritik. Tjejerna som jobbade på dagen var katastof. De var nonchalanta, dryga. Vi hade beställt ett rum med två separata sängar och frågade om vi kunde byta till ett sådant istället för en dubbelsäng. Då ifrågasatte en ev tjejerna ifall vi inte var ett par och hymlade med ögonen. När vi svarade ja på den frågan och förklarade att det är för att vi inte ska störa varandras sömn, så hymlade hon ännu mer med ögonen. Efter första natten så märkte vi att alla kuddar var väldigt höga och frågade ifall de hade några tunnare kuddar också. Samma tjej tittade då på oss som om vi var idioter "tunnare kuddar?" suckade hon och sa: Ni har det inte lätt med sovandet, ni vill inte att någon ska nudda er och kuddarna är nu för höga.? Hon trodde inte att de hade tunnare kuddar, men hennes kollega ringde till städerskan för att höra. Städerskan kom och sa glatt "Absolut, det fixar jag" och vips så hade vi tunnare kuddar. Gällande personalen i övrigt så var de rätt trötta. Går inte alls ihop med ett 4 1/2 stjärnigt hotell (5) enligt dem själv. Servisen var med som ett 2-stjärnigt hotell. Den enda tjejen i servisen som agerade som alla borde göra: Vara trevlig, prata med kunderna, få oss att känna oss välkomna och önskade på hotellet, hon blev utskälld av frukost managers och bortplockad från frukosten för att hon var för trevlig och pratade med oss. Även den toknonchalanta tjejen i receptionen ifrågasatte varför Elis log så mycket. "Why do you smile all the time?" Frukostmanager (manlig) såg svinsur ut hela tiden, sammanbiten. Vi såg inte honom le en enda gång, och då försökte vi verkligen få honom att le genom att varje dag säga godmorgon och le mot honom, men icke sa nicke. Han sa bara god morgon och gick vidare. Sedan när det kommer till spa:t. Bastun var avstängd, allt var nedstäckt närvi var nere och tittade. Relaxrummet var ett kalt rum med två solstolar i. När vi kom upp och frågade varför allt var avstängt, att bastun inte ens var på, fick vi svaret ev den unga tjejen som satt i spa:ets reception, att hon kan sätta på den om vi vill. Ja fast det tar ju tid för bastun att bli varm och vi hade tänkt spa:a nu? Senare på kvällen, runt 18:00 efter sol och bad så ville Maxim gå ner för att gymma innan middagen. Då fick han inte det för gymmet och hela spa:t stängde kl 16:00? När han frågade ifall han kunde få träna ändå så fick han ett blankt nej. Så spa:t är öppet under tiden som 99% av alla gäster är ute och solar. Det om något ni borde informera era gäster om. Vi bokade detta hotell just för att det fanns ett gym och spa. Vi försökte även till lunch beställa en mix-sallad som de hade på menyn, samt lägga till ett kycklingbröst som de skar i bitar och la på salladen. Vi såg nämligen att de hade en pasta med grillat kycklingbröst, så det fanns kyckling på plats i köket. Vi skulle självklart betala extra för kycklingen, men NEJ det gick inte att ordna! Ett blankt nej. Har aldrig i våra liv varit med om sådan dålig service och ovilja med att hitta en lösning. Katastrof.

Bekräftad gäst: 2019-09-17


5 av 10

Yvonne,
Vänersborg

+
Trevlig servitris vid frukosten. Hon vågade prata med gästerna.
-
Bättre tider i gym och spa.

Bekräftad gäst: 2019-09-17


8 av 10

Barbro,
Göteborg

+
Fint poolområde. Fräscht och fint rum. Sköna sängar och kuddar. Bra läge. Fräscht badrum. Trevlig personal.
-
Variation på frukost. Öppettider på gymmet/spa borde vara öppet till kl 19-20.

Bekräftad gäst: 2019-09-13


7 av 10

Lena,
Stockholm

+
Fräscht och relativt nybyggt. Fint poolområde. Fint spa och gym.
-
Tråkigt bröd i frukosten och det varma som serverades i var alltid kallt. Trots påtalande om att sätta på värmeplattorna. Gjordes ingen förändring. Synd för annars var det gott. Städningen var väldigt basic. Byte av handdukar och bädda sängen. Smutsiga glas stod kvar dag efter dag. Spa och gym öppet endast på dagen då man är iväg på andra aktiviteter. Fick inte utnyttja duschen i Spa dagen för hemfärd. Finns fler exempel på småaktigheter. Det finns potential att bli mer lyhörda och höja servicenivån.

Bekräftad gäst: 2019-09-09


6 av 10

,

+
Fint hotel m bra läge
-
Dålig städning på rummen, fick påfyllning av toapapper o handdukar. Bytte aldrig ut använda glas, smutsigt på golven efter 1 vecka. Marknadsföra spa o middagsrestaurangen. Göra inbjudande pärmar på rummen till olika aktiviteter m m

Bekräftad gäst: 2019-09-09


7 av 10

Emilia,
SOLLENTUNA

+
Mycket bra läge. Fick fantastiskt bra hjälp från receptionen att boka en bil med chaufför under en dag för att åka till butrint, blev även rekommenderade att besöka Ksamil då det låg i närheten, något vi inte hade tänkt på.
-
Personalen är verkligen inte otrevlig, men hade behövt att gå en kurs i vad service är. Tråkigt att inte hotellet erbjuder sen checkout om man har ett senare flyg. Även tråkigt att när man har rum med dubbelsäng så glider sängarna isär till två enkelsängar som man hela tiden behöver dra ihop. Hotellet borde även bli bättre på att sälja sina tjänster, tillexempel ha en spameny på alla rum istället för att få sina gäster att få upp ögonen för vad hotellet hade att erbjuda.

Bekräftad gäst: 2019-09-09


9 av 10

Nina,
Stockholm

+
Fint, rent, fantastiskt trevlig städpersonal, övriga personalen hade nog inte gått samma kurs riktigt.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 2,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

38% av resenärerna rekommenderar

138 omdömen
Utmärkt
 
15
Väldigt bra
 
38
Bra
 
39
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2019-09-08

Inlägg av MKK71 Vänersborg, Sverige

Semesterresa

Bokade vår resa med kort varsel och fick möjlighet att bo på detta hotell under vår första resa till Saranda. Rummet som vi bodde på var ett stort och rymligt familjerum, sängarna var sköna. Frukosten som ingick i priset var bra, det fanns tillräckligt att välja på. Det fanns en pool på hotellområdet med gott om solstolar, fanns även en poolbar. Hotellet hade ett gym med löparband, crosstrainer, motionscyklar och träningsredskap, ganska litet men funkade bra. Det fanns även en spaavdelning. Receptionisterna hade olika känsla för service men på det stora hela var servicen bra. Vi hade havsutsikt från vår balkong.

 
2019-09-02

Inlägg av Nshamon

Skulle inte ge hotellet 5 stjärnor

Vi har tillbringat en vecka på Butrinti Hotel. Skulle inte säga att det är värt 5 stjärnor mer 3/4 stjärnor. Frukosten var ingen vidare, litet utbud. Servicen på hotellet var inte de bästa kanske 2 av 10 var hjälpsamma och trevliga. Man skulle tydligen ha en minibar på rummet men där fanns de bara en flaska vatten. Enligt deras policy ska man inte tag med nån dryck upp till rummet, fyll på minibaren?. Städningen var inte bra då man såg hur smutsen byggdes på för varje dag. Handdukar byttes varje dag dock. Pool området var bra, fanns gott om plats. Skönast var att sitta vid baren men solen försvinner där runt 13-14. Så rekommenderar vid barnpoolen för sol hela dagen. Rekommenderar poolbarens pizza och drycker. Vi hade ett rum med havsutsikt, det var värt. Nackdelen med kvällarna var klubb musiken, man kunde inte ha balkongen öppen om man har svårt att somna till ljud. Helt okej vistelse!

 
2019-08-20

Inlägg av thomas n Ängelholm, Sverige

centrum hotel saranda

oväntat bra med tanke på många dåliga betyg. hotellet ligger nära strand (liten stenstrand) och nära till gågatan med många restauranger och affärer, själva hotellet har bra pool , restauranger, frukosten är helt ok inte så mycket bröd att välja på men du blir mätt. rummen bra hade sned havsutsikt och pool utsikt, finns även rum med hel havsutsikt, sängarna lagom hårda och rummet städades bra. finns även spa , frisör o gym servicen i receptionen var sådär men städpersonal och serveringspersonal ger jag högsta betyg. vill du åka till stranden i Ksamil så stannar bussen just utanför hotellet pris 100 lek det enda negativa var diskot som ligger rakt över vägen som spelar högt fram till 3 varje natt men hyfsat ljudisolerade rum

 
2019-08-17

Inlägg av saralevander Stockholm, Sverige

Toppenläge och magisk utsikt!

Väldigt fint och nyrenoverat hotell med en lyxig känsla. Läget kunde inte vara bättre, mitt i centrum och precis vid stranden. Bra poolområde med rediga sköna solstolar, poolbar och restaurang. De flesta i personalen pratade engelska och bland de som var mer bekväma med engelskan så var servicen bättre. Hotellet tar emot kort visa/Mastercard samt både euro och Lek. Helt magisk havsutsikt från balkongen! För att kunna ses som 5-stjärnigt behöver dock områden som framförallt städning och frukost förbättras. Men även servicen kan bli bättre. Nya öppettider för gym/spa 9.00/10.30 - 19.00.

 
2019-08-10

Inlägg av Ingrid B Sverige

Fru

Detta hotell säger sig vara 5 stjärnigt Vi bodde där via Apollo och vissa saker var helt ok men flera andra var mindre bra! Vi bodde på Fjärde våningen med havsutsikt, rummet var litet och toaletten var väldigt liten. Det satt en telefon på väggen som man välte ner varje gång man skulle till tvättstället! Fanns ingen hylla att ställa sina toalettsaker på! Frukosten var väldigt trälig exakt samma varje dag och brödet var knappast ärbart. Poolen och restaurangen var helt okej. Personalen pratade dålig engelska. Receptions personalen var väldigt ointresserade av sina gäster. Vi åkte hem sent på kvällen och det fanns ingenstans att duscha och göra sig iordning innan avfärd. Detta kan knappast räknas som ett 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hotell!