1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Butrinti

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Gunilla,
Halmstad

+
Fin utsikt från balkongen. Sköna sängar.
-
Fanns ej handledstång i trapporna, jobbigt att ta sig upp till hotellet. Passar ej för äldre. Tycker att hotellet trappade ner för mycket under vår vistelse. Fanns inte mycket i restaurangen att välja på allt var slut.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


7 av 10

Ingela,
Gävle

+
Trevlig personal, rent o fint
-
Bastu och jakutzi var inte igång, kunde ha varit trevligt de dar det regnade!

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Sven Ove,
Gävle

+
Läget
-
finns inga ledstänger i trapporna,vilket gör att äldre och handikappade har stora problem då det otroligt många trappor man måste gå i.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Annica ,
Södertälje

+
Balkongen med utsikten.
-
Frukosten - lite torra bröd, det finns fantastiska bagerier i krokarna där brödet är fantastiskt. Förstår inte varför de måste grädda sitt bröd så länge. Kalla stekta ägg - inte gott.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Pia,
Östersund

+
Bra läge, mkt fin utsikt. God mat. Sköna sängar. Bra poolområde
-

Bekräftad gäst: 2018-09-17


9 av 10

Carin,
Vaxholm

+
Stort poolområde. Rent,fräscht och snyggt. Mycket bra läge.
-
Trapphiss finns för de längre trapporna men många trappor utan handledare (räcke).

Bekräftad gäst: 2018-09-17


7 av 10

NA,
Stockholm

+
Bra läge.
-
För att vara 5 stjärnor hade jag förväntat mig bättre frukost med större utbud/variation. Lite hjälp att bära väskorna trapporna i och med att se inte fanns någon ramp eller hiss på vissa delar. Samt att de fanns någonstans att duscha och byta om dagen man skulle hem och checkat ut.

Bekräftad gäst: 2018-09-17


10 av 10

Lola och Jörgen,
Borås

+
Allt var väldigt bra, vi var supernöjda inget att klaga på. Bra service, trevlig personal, rent och snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-11


8 av 10

lena,
uppsala

+
Bra frukost o tider fö den. Utsikten över havet var fantastiskt. Bra städning.
-
Bättre service på kvällen någon att ringa som kan öppna safetyboxen när den går i baklås. En hylla i badrummet. Torkställning på balkongen. Skåpet i hallen borde skruvas fast likaså safetyboxen. Underhållningskväll vid poolen vore trevligt.

Bekräftad gäst: 2018-09-10


8 av 10

Tommy,
Halmstad

+
De var väldigt fint när man kom i i entrén, Trevligt att de fanns SPA, om de hade varit igång vill säga, Väldigt bra läge, men nära till stranden och till butiker och strandpromenaden,
-
Skriv inte att de finns SPA och att de är nytt när de inte är igång, vi valde de hotellet enbart för att de fanns SPA med Jacuzzi för att min pojkvän inte badar i varken hav eller pool, men i jacuzzi då de är extra varmt. Då kunde vi ändå få bada tillsammans, men då var de inte igång, och skulle inte komma igång på resten av året, vilket var mycket märkligt. Skulle inte sätta en 4+ på hotellet, för då förväntar man sig än mer lyx, en SPA-avdelning som är i funktion, och som inte är helt nedsläckt när man vill gå ner och kolla, trodde de skulle vara större rum, dom var väldigt små, eller de vi fick var jättelitet,

Bekräftad gäst: 2018-09-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 2,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

38% av resenärerna rekommenderar

115 omdömen
Utmärkt
 
14
Väldigt bra
 
28
Bra
 
32
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2018-08-17

Inlägg av Björn D Höllviken, Sverige

Bra men kan bli bättre

Var nyligen en vecka på Hotell Butrinti som enligt Albanska mått är femstjärnigt hotell. Hotellet är beläget mitt i Saranda precis längs strandvägen som går genom Saranda. De flesta rummen ar fantastiskt hel eller delvis utsikt mot havet och Sarandabukten. Läget ska enligt information vara lugnt men då vi var där mitt i högsäsong tycker vi detta inte var helt korrekt. Hotellet ligger som sagt vid en vältrafikerad gata mellan stranden och hotellet. Trafikbruset hörs inte i hotellet men knappast lugnt. Längs stranden ligger flera nya nattklubbar/beach clubs som från tidig eftermiddag och långt in på natten spelar väldigt hög musik med kraftig basljud som hörs på rummen när man ska sova. Hotellet har nyligen renoverats så rummen är väldigt fräscha och fina, dock har de inte renoverat badrummen men det är rent och fräscht. Hotellet i övrigt och också nyrenoverat så det håller hög standard. Hotellet erbjuder fritt wi-fi (vilket numera är självklart) men det fungerade ibland och var osäkert. Vi kopplade istället upp oss mot grekiska 3g/4g (Korfu ligger väldigt nära) för kunna surfa som vi är vana. Frukosten är kontinental men ganska enkel för vara femstjärnigt hotell. Tex har de endast kaffe från termos, juice som smakar mer socker än frukten de ska innehålla osv. Inte särskilt mycket nyttiga alternativ mer än lite frukt och yoghurt. Hotellet erbjuder endast egen pool, dvs har ingen strand eller samarbete med strandklubb eller liknande. Poolområdet är fräscht med sköna solsängar, bar med swim-up möjlighet och egen pizzabakning. Det finns ett par saker som vi tycker var dåliga men som enkelt kan förbättras om hotellet vill. Vid poolen spelades det väldigt hög musik oavsett var man valde att lägga sig. Förvisso var musiken bra men varför spela så högt att jag knappt kan prata med min partner, läsa min semesterbok eller lyssna i egna hörlurar på min egen musik eller pod? Idag när alla har möjlighet att själv lyssna på vilken musik eller podd eller annat via egna hörlurar förstår jag inte varför man ska tvingas lyssna på hotellet höga musik? Var knappast skönt att var där en hel dag! Vi stannade bara där endag av våra sju. Därför kan man tycka att hotellet, som saknar egen strand, kunde erbjuda något strandalternativ via någon form av samarbeta så man var välkommen att komma. De stränder som låg nära tillhörde andra hotell och där var man hänvisad till vissa solstolar som inte var front-row osv. Vi vill gärna passa på och träna varje dag när vi har semester och har tid. Jag föredrar att göra detta på morgonen innan jag äter frukost för sedan ha hela dagen öppen för andra semesteraktiviteter. Hotellets gym hade dock endast öppet mellan kl 10:30 am - 16:00 pm! Man undrar vem som ska stanna på hotellet för träna mitt på dagen när det är som varmast och man förmodligen vill göra annat? Såg aldrig någon använda gymet under vår vecka, man undrar varför... Gymet borde vara öppet från 6 am till 8 pm där man enkelt kan komma och gå. Så fungera de flesta andra hotell som vill erbjuda bra träning. Tyvärr fungerade inte vår air condition en dag som vi påpekade för receptionen tidigt på eftermiddagen. De kollade via sin dator att allt skulle var ok men de skulle även kontrollera med vårt rum så det var ok. När vi senare kom hem på kvällen sent efter middag så fungerade det fortfarande inte. Vi påtalade detta för receptionen men då kunde de inte göra något för det var sent. Vi bad om annat rum men hotellet var fullt. Vi fick därför lida en natt med över 30 graders värme vilket förstörde denna natt. Detta var dålig service tycker jag. Som sagt, överhuvudtaget bra fräscht hotell med bästa läge i Saranda och med enkla åtgärder kan de göra det betydligt trevligare och tillmötesgående för alla sina gäster.

 
2017-09-21

Inlägg av Micael Y

Mycket bra.

Mycket fin utsikt över hamnen. Rummen små men mycket rent.. Polen mycket stor o ren. Personalen i receptionen kunnde få vara lite trevligare. Frukosten bara bra men äggen var väl hårkokta. Så jag skulle kunna tänka mej åka dit igen

 
2017-07-19

Inlägg av Magnus H Sollentuna, Sverige

Mat, läge och pool

Bra läge, helt och rent samt serviceinriktad personal. Vi bodde på tredje våningen och hade havsutsikt. Vi är mycket nöjda med det centrala läget (nära till strandpromenaden), maten på hotellet och poolen för barn och vuxna. Wifi fungerade sådär. Kopplingen var lite svajig på balkongen.

 
2017-07-12

Inlägg av Hzon Stockholm, Sverige

Nära till det mesta.

Sarandë är inte så stort. Hotell Butrinti är beläget nära till strandpromenaden. Underskön vy med balkong, bodde på våning tre. Rummet rent och snyggt, inget överdåd. Bra städning, man bytte handdukar och lakan dagligen. Gott om platser vid poolen. Wifi fungerade "så där" på rummet. Personalen var tillmötesgående och gav bra service. Skulle mycket väl kunna bo på Butrinti igen. đŸ‘đŸ»

 
2017-06-28

Inlägg av Per B

Fantastisk utsikt!

Bra hotell med en fantastisk utsikt från balkongen och perfekt läge nära strand (rakt över gatan) och strandpromenaden 200 meter bort. Rent och snyggt, trevlig o hjälpsam personal. Sitter 5 stärnor på hotellväggen men skulle inte ge det mer än 3+. Påstås vara gym och multicourt men det stämmer inte längre, inga av "gymmets" 3-4 träningsmaskiner fungerade och multiplanen är delvis uppriven och ytan anvädes som parkering. Pizzerian vid poolen var igenbommad hela vår vistelse där. Frukostbuffen lite enformig efter ett tag och ägg kan dom inte koka, stenhårda!! Men på det hela tagen ett bra 3+ hotell.