Kombinationsresa Albanien och Korfu

Kombinationsresor i Albanien

Med en kombinationsresa får du ut mer av din semester. Se mer av Albanien eller upplev både Albanien och Grekland på samma resa för att verkligen få det bästa av två världar.

Detta ingår

  • Flyg tur & retur

  • Hotellvistelse 7+7 nätter på valfritt hotell i orterna du väljer

  • Transfer till och från flygplatsen samt mellan de två valda hotellen.

  • Måltider enligt vad som anges på respektive hotell.

Just nu går det tyvärr inte att boka denna kombinationsresa.


Mer av Albanien - Himara och Saranda


 

Med en kombinationsresa i Albanien kan du både besöka semesterpärlan Saranda och få uppleva det lugna livet i stillsamma Himara. Du bor en vecka på valfritt hotell på respektive ort. 

Mer om Saranda

Mer om Himara

Från 6 598:- per person. Priset avser 2 veckor med del i dubbelrum på hotell Briliant i Saranda och hotell Prinos i Himara, med avresa 13/5 2019.


Albanien och Korfu


Korfu

Kombinera din resa till Albanien med en resa till Korfu, den vackra grekiska ön som ligger i närheten. Du bor en vecka på valfri ort på vilket hotell du önskar på Korfu och en vecka på valfritt hotell i Saranda eller Himara i Albanien.

Mer om Korfu

Mer om Saranda

Mer om Himara

Saranda: från 5 898:- per person. Priset avser 2 veckor med del i dubbelrum på hotell Briliant i Saranda och del i tvårumslägenhet på hotell Artemis på Korfu, med avresa 26/8 2019.

Himara: från 6 098:- per person. Priset avser 2 veckor med del i dubbelrum på hotell Prinos i Himara och del i enrumslägenhet på hotell Artemis på Korfu, med avresa 13/5 2019.


Saranda och Sivota


Sivota

I den mysiga hamnbyn Sivota får du uppleva charmiga badvikar, genuin grekisk mat och storslagna naturupplevelser. Kombinera en vecka i Sivota med en vecka i Saranda.

Mer om Sivota

Mer om Saranda

Från 8 798:- per person. Priset avser 2 veckor med del i dubbelrum på hotell Serxhio i Saranda och hotell Mega Ammos i Sivota, med avresa 23/8 2019.

Observera att kombinationen Albanien-Sivota bara kan bokas där resan till Sivota går via Ioannina flygplats (IOA).


Saranda och Ammoudia


Ammoudia

I lugna Ammoudia hittar du en vidsträckt strand och storslagna naturupplevelser. Byn är som gjord för en avkopplande semester men med inspel av äventyr som vandringsturer, forsränning eller windsurfing. Kombinera en vecka i Ammoudia med en vecka i Saranda.

Mer om Ammoudia

Mer om Saranda

Från 7 448:- per person. Priset avser 2 veckor med del i enrumslägenhet på hotell Villa Andreas i Ammoudia och del i dubbelrum på hotell Serxhio i Saranda, med avresa 30/8 2019. Du väljer själv om du vill starta kombinationsresan i Saranda eller Ammoudia.

Observera att kombinationen Saranda-Ammoudia bara kan bokas där resan till Ammoudia går via Ioannina flygplats (IOA).


Saranda och Parga


Parga

Parga bjuder på härlig, romantisk småstadsidyll med vackra utsikter över havet. Längs hamnpromenaden hittar du flera mysiga restauranger som serverar grekiska specialiteter och längre upp slingrar sig smala gränder fram med butiker, tavernor och gömda små barer. Kombinera en vecka i Parga med en vecka i Saranda.

Mer om Parga

Mer om Saranda

Från 7 798:- per person. Priset avser 2 veckor med del i enrumslägenhet på hotell Exotico i Parga och del i dubbelrum på hotell Briliant i Saranda, med avresa 23/8 2019. Du väljer själv om du vill starta kombinationsresan i Saranda eller Parga.

Observera att kombinationen Saranda-Parga bara kan bokas där resan till Parga går via Ioannina flygplats (IOA).


Saranda och Vrachos


Vrachos

Vrachos är en lugn och stillsam by med en tre kilometer lång, vacker strand. I området runt omkring Vrachos finns mycket att upptäcka, som exempelvis vingårdar, mysiga Parga, Zagoria-området och de vackra småöarna Paxos och Antipaxos. Kombinera en vecka i Vrachos med en vecka i Saranda.

Mer om Vrachos

Mer om Saranda

Från 7 848:- per person. Priset avser 2 veckor med del i enrumslägenhet på hotell Flevas Mill i Vrachos och del i dubbelrum på hotell Serxhio i Saranda, med avresa 25/5 2019. Du väljer själv om du vill starta kombinationsresan i Saranda eller Vrachos.

Observera att kombinationen Saranda-Vrachos bara kan bokas där resan till Vrachos går via Ioannina flygplats (IOA).


Saranda och Zagoria


Zagoria

Zagoria är destinationen för dig som älskar utomhusaktiviteter. De charmiga byarna är ett välbevarat kulturarv som ligger högt upp i bergen vid en av världens djupaste raviner. Njut av en aktiv semester i rofylld natur. Kombinera en vecka i Zagoria med en vecka i Saranda.

Mer om Zagoria

Mer om Saranda

Från 8 848:- per person. Priset avser 2 veckor med del i rum på hotell Papigo Towers i Zagoria och del i dubbelrum på hotell Serxhio i Saranda, med avresa 24/5 2019. Du väljer själv om du vill starta kombinationsresan i Saranda eller Zagoria.

 Observera att kombinationen Saranda - Zagoria bara kan bokas där resan till Zagoria går via Ioannina flygplats (IOA).

Just nu går det tyvärr inte att boka denna kombinationsresa.