1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Prinos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Jeanette,
Trelleborg

+
Rent,trevlig personal,balkong mot havet
-
allt var bra

Bekräftad gäst: 2018-09-25


4 av 10

,

+
-
Skaffa en skrapa för duschen

Bekräftad gäst: 2018-09-18


6 av 10

Catherine,
Fjärås

+
Läget! Bara 50 m till stranden. Underbart sitta på balkongen och se solnedgångarna. Bergen i bakgrunden. Den sköna uteplatsen under olivträden, där satt vi gärna. Trevlig personal.
-
Kanske något bättre frukost, t ex ost, the, bättre kaffe. Duschen skvätte ner väldigt, men det visste vi, eftersom tidigare gäster skrivit det. Man kan ta med en fönsterskrapa. Vi hade inga sänglampor, vi låg o läste med takbelysningen, det gick faktiskt bra.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


8 av 10

Inga - Lill,
Mölndal

+
Närheten till stranden och gratis solstolar.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-18


7 av 10

Katarina ,
Kristianstad

+
Gratis solstolar. Trevlig personal. Bra pris.
-
Duschdraperi

Bekräftad gäst: 2018-09-17


9 av 10

Katarina,
Umeå

+
Läget Servitörens bemötande
-
Sänglampor, trist att enda belysningen i rummet var taklampan Duschvägg eller duschdraperi Att inte avrinningen från ACn rinner ut på balkongen, halkrisk första dagen när vi inte såg att det var blött där. Ställde dit papperskorgen sen Bättre vattentryck i duschen 2 nycklar så att det går att låsa/låsa upp dörren inifrån med lyset tänt Stör ej skylt att hänga på dörren ifall man vill sova lite längre nån morgon

Bekräftad gäst: 2018-09-10


8 av 10

,

+
Nära stranden och gratis solstolar. Bra service, vänlig personal.
-
Fixa duscharna, duschdraperi och golvskrapa behövs. Saknade filtar eller täcken till sängen. AC:n funkade bra men det blev lite kallt på natten. Pålägg till morgonmackan.

Bekräftad gäst: 2018-09-03


9 av 10

Maja ,
Stockholm

+
Trevlig personal, ok rum, lugn o ro.
-
Säng/läslampa.

Bekräftad gäst: 2018-09-03


6 av 10

Mats,
Lerum

+
Nära till bad. De städare rummet och bytte i sängen varje dag utom de tre sista dagarna, då var det tydligen inte så noga
-
Frukosten bestod i ett stekt ägg, en liten omelett, ett kokt ägg, några små korvar, fetaost tomat och gurka + vitt bröd och kaffe,juice och mjölk. Te kostade 1 Euro Obs: Samma frukost varje dag utan undantag. Varför ingår det inte te? Någon middag serverades aldrig

Bekräftad gäst: 2018-08-28


7 av 10

Eva,
Visby

+
Låg nära stranden
-
Varierad frukost. Efter en vecka med samma är man rätt trött på den. Apparaten för luftkonditioneringen slutade på utsidan med en slang i en större vattenflaska på vår balkong och när den blev full började det regna i vårt rum från apparaten som fanns på insidan. Det gällde att vi höll uppsikt på att inte flaskan blev full utan vi fick tömma den 2 - 3 gånger dagligen. Annars har vi inget att klaga på.

Bekräftad gäst: 2018-08-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 2,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

22 omdömen
Utmärkt
 
5
Väldigt bra
 
8
Bra
 
2
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-09-24

Inlägg av 761catherine4545 Fjärås, Sverige

Magiska solnedgångar över havet och bergen!

Resan gick från Korfu, med båt till Saranda, vidare med minibuss till Himara. Det var lång transfer, kanske inte lämplig för små barn. Väl framme var det den lilla semesterort som vi ville komma till. Hotellet var litet, kanske inte den bästa komforten, men läget var toppen. Bara 50m från stranden, med stenar, mest runda, mjuka, och vattnet var något av det bästa jag badat i. Jag snorklade ett par ggr, det fanns massor av fisk att se. En man från orten hade satt ut ett spö, och fick en stor Barracuda! Halvmeterstor. Solstolar ingick på hotellet, det fanns alltid plats. Vi tyckte det var som att komma tillbaka till Grekland för 30 år sedan. Vänliga människor, inte turisttrötta.

 
2018-08-21

Inlägg av Dream799553 Trollhättan, Sverige

Semester

Härlig personal och hjälpsamma. Pizzorna var grymt goda . Städat och fint på rummen. Vi hade en bra utsikt över havet. Mycket trafikerad väg utanför. Se er förđŸ˜± En härlig strand med egna parasoller och solsängar. Frukosten var jätte tråkig. Ägg. Omelett. Kokt ägg å vitt bröd juice å kaffe stekt korv. Fetaost. Åker gärna hit igen. Människorna är otroligt trevliga.

 
2019-02-18

Inlägg av shykashine Tirana, Albania

Simple and nice hotel

The rooms are very simple but they are clean and nice. The staff is ok. The breakfast is good, but there are the same things every day. Location is very good. Value for the price is very good. I would totally come back.

 
2018-08-01

Inlägg av Janne E Jämtlands län, Sverige

Never again

My advice: book another hotel, they are several nice ones in Himare. Mr. Overbooking himself runs this hotel and if you do not want to put your hotel room at stake then choose another hotel. The owner has a system to overbook the hotel and then place the guests elsewhere (which is not near a two star hotel). I myself was placed in an apartment at a construction site 1.5 kilometers from the hotel but had breakfast at the hotel. The transport between apartment and hotel I had to arrange myself. Although the accommodation was not what I booked, he asked for full payment. The buffet breakfast served at the hotel was very limited with water, coffee, juice, simple bread, eggs, feta cheese and tomatoes. The staff at the hotel were very nice and helpful while the owner was very arrogant and rude.

 
2018-07-19

Inlägg av esion n Rybnik, Polen

Pick something else

When we arrived the owner informed us that they are overbooked and there is no room for us. We drove almost 2 thousand kilometers to find out we have no place to stay. Apparently he sent an email one day earlier when we were already travelling and had very limited access to internet. Owner offered to find different hotel for us but first was not even comparable to the original one, ground floor, small room with the view on the bushes while we specifically booked the room with sea view. Second location was far from the sea. We agreed to stay in third location that had amazing view and it was cheaper than Prinos hotel. Great view compensated quite distance to the sea. Owner does not speak english, he had to call his friend to explain us the situation.