1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Prinos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Janerik,
Trollhättan

+
Bra städat,personalen ville mer än den kunde, det för att deras engelska var bristfällig, det visste vi genom er info,men det känns ändå att man kan ställa högre krav på språkkunskaper.
-
Någon på hotellet måste kunna engelska så man kan gör sig förstådd.

Bekräftad gäst: 2019-06-18


10 av 10

Veronicka,
Örebro

+
Trevlig personal. God mat och dryck. Rent och mycket fräscht. Nära till havet. Kanon helt enkelt.
-
Möjligen kunde de ha någon som uppträdde, typ trubadur någon dag i veckan

Bekräftad gäst: 2019-06-17


9 av 10

Henric,
Borås

+
Läget, havsutsikt
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2019-06-04


7 av 10

Anette,
Alingsås

+
bra läge, trevlig personal/ägare
-

Bekräftad gäst: 2019-06-04


9 av 10

Roger ,
Borlänge

+
Rent och snyggt Mycket trevlig personal..Läget perfekt. Vi var ju före sesongen så det var lugn och stillsamt .. Himara var ett perfekt ställe .Prinos fixade allt vi önskade ..Elenis Pizza supegod.. Frukost mycket bra Vi trivdes verkligen här --Vi rekommenderar Himara
-
Går ej En pärla

Bekräftad gäst: 2019-06-03


10 av 10

Lotta,
stockholm

+
Vänlig personal. Väldigt bra städning. Nära till stranden. Vacker utsikt från balkongen.
-
Lite hårda sängar.

Bekräftad gäst: 2019-06-03


10 av 10

Jeanette,
Trelleborg

+
Rent,trevlig personal,balkong mot havet
-
allt var bra

Bekräftad gäst: 2018-09-25


4 av 10

,

+
-
Skaffa en skrapa för duschen

Bekräftad gäst: 2018-09-18


6 av 10

Catherine,
Fjärås

+
Läget! Bara 50 m till stranden. Underbart sitta på balkongen och se solnedgångarna. Bergen i bakgrunden. Den sköna uteplatsen under olivträden, där satt vi gärna. Trevlig personal.
-
Kanske något bättre frukost, t ex ost, the, bättre kaffe. Duschen skvätte ner väldigt, men det visste vi, eftersom tidigare gäster skrivit det. Man kan ta med en fönsterskrapa. Vi hade inga sänglampor, vi låg o läste med takbelysningen, det gick faktiskt bra.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


8 av 10

Inga - Lill,
Mölndal

+
Närheten till stranden och gratis solstolar.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 2,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

22 omdömen
Utmärkt
 
5
Väldigt bra
 
8
Bra
 
2
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-09-24

Inlägg av 761catherine4545 Fjärås, Sverige

Magiska solnedgångar över havet och bergen!

Resan gick från Korfu, med båt till Saranda, vidare med minibuss till Himara. Det var lång transfer, kanske inte lämplig för små barn. Väl framme var det den lilla semesterort som vi ville komma till. Hotellet var litet, kanske inte den bästa komforten, men läget var toppen. Bara 50m från stranden, med stenar, mest runda, mjuka, och vattnet var något av det bästa jag badat i. Jag snorklade ett par ggr, det fanns massor av fisk att se. En man från orten hade satt ut ett spö, och fick en stor Barracuda! Halvmeterstor. Solstolar ingick på hotellet, det fanns alltid plats. Vi tyckte det var som att komma tillbaka till Grekland för 30 år sedan. Vänliga människor, inte turisttrötta.

 
2018-08-21

Inlägg av Dream799553 Trollhättan, Sverige

Semester

Härlig personal och hjälpsamma. Pizzorna var grymt goda . Städat och fint på rummen. Vi hade en bra utsikt över havet. Mycket trafikerad väg utanför. Se er förđŸ˜± En härlig strand med egna parasoller och solsängar. Frukosten var jätte tråkig. Ägg. Omelett. Kokt ägg å vitt bröd juice å kaffe stekt korv. Fetaost. Åker gärna hit igen. Människorna är otroligt trevliga.

 
2019-02-18

Inlägg av shykashine Tirana, Albania

Simple and nice hotel

The rooms are very simple but they are clean and nice. The staff is ok. The breakfast is good, but there are the same things every day. Location is very good. Value for the price is very good. I would totally come back.

 
2018-08-01

Inlägg av Janne E Jämtlands län, Sverige

Never again

My advice: book another hotel, they are several nice ones in Himare. Mr. Overbooking himself runs this hotel and if you do not want to put your hotel room at stake then choose another hotel. The owner has a system to overbook the hotel and then place the guests elsewhere (which is not near a two star hotel). I myself was placed in an apartment at a construction site 1.5 kilometers from the hotel but had breakfast at the hotel. The transport between apartment and hotel I had to arrange myself. Although the accommodation was not what I booked, he asked for full payment. The buffet breakfast served at the hotel was very limited with water, coffee, juice, simple bread, eggs, feta cheese and tomatoes. The staff at the hotel were very nice and helpful while the owner was very arrogant and rude.

 
2018-07-19

Inlägg av esion n Rybnik, Polen

Pick something else

When we arrived the owner informed us that they are overbooked and there is no room for us. We drove almost 2 thousand kilometers to find out we have no place to stay. Apparently he sent an email one day earlier when we were already travelling and had very limited access to internet. Owner offered to find different hotel for us but first was not even comparable to the original one, ground floor, small room with the view on the bushes while we specifically booked the room with sea view. Second location was far from the sea. We agreed to stay in third location that had amazing view and it was cheaper than Prinos hotel. Great view compensated quite distance to the sea. Owner does not speak english, he had to call his friend to explain us the situation.