1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Royal G

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 64 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Agnes,
Göteborg

+
Nära havet, rent och snyggt, bra fönster som stängde ute större delen av högljudd underhållning.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-20


10 av 10

Rolf,
Stockholm

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2019-08-18


10 av 10

Marjut,
Stockholm

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-08-18


9 av 10

Petra,
Nykvarn

+
Bra bemötande och service från samtlig personal på hotellet. Fina hotellrum. Goda drinkar.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-18


9 av 10

Pia,
Malmö

+
Läget
-
Roligare meny och större utbud. Deras egen mat på menyn. Annorlunda mat på beach baren

Bekräftad gäst: 2019-08-17


9 av 10

Anki,
Trollhättan

+
Bättre i verkligheten! Ta mer kort på rum m.m
-
INTE så mkt sen Högljudd underhållning på hotellet

Bekräftad gäst: 2019-08-13


9 av 10

Doris ,
Skellefteå

+
Närheten till stranden. Fräscha rum. Bra service. Gratis solstolar och airkondition på rummet.
-
Inför väntan på hemresa fanns inget låst bagagerum. Möjligheten till dusch var dåliga, inga krokar för att hänga kläder o handduk vid dusch, fick läggas i handfatet.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Lena,
Sundsvall

+
Otroligt trevlig personal.
-
Gärna några aktiviteter, tex vattengympa vid poolen.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Ann,
Stockholm

+
Vänlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

Hans,
Uppsala

+
Personalen
-
Kartor över Durres och Tirana i receptionen

Bekräftad gäst: 2019-08-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

44 omdömen
Utmärkt
 
26
Väldigt bra
 
8
Bra
 
9
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-08-19

Inlägg av Petra51001

Semester

Jag är nöjd med vistelsen. Bra bemötande, bra service. Personalen är så tillmötesgående. Rummen är stora och fräscha. Vi var vid stranden ett par dagar och resterande tid reste vi både söderut och norröver i Albanien.

 
2019-08-05

Inlägg av AnnaEk1 Jönköping, Sverige

Fint hotel!

Jättefint hotell, fräsch och städat! Personalen ska ha otroligt cred för att ha sådan service och gehör! Pool och resturang är super! Enda lilla minus är havet, något grumligt vatten. Hade absolut åkt hit fler gånger! ☀️

 
2018-09-06

Inlägg av Annalexa1 Göteborg, Sverige

Fantastiskt hotell - dålig strand

Hotellet är otroligt rent. Fina rum och fräscha badrum. Härlig balkong med havsutsikt. Personalen är vänliga men verkade ha otroligt långa arbetsdagar och för mycket att göra. Och de behöver lära sig mer engelska! Frukosten var bra men det hade varit trevligt med lite variation, och varför lägga skinka i pannkakor? Bättre att man får lägga vad man vill på. För mycket kött. God panerad ost, gott bröd och mycket färsk frukt. Jättegod cappuccino, dock strulade kaffemaskinen en hel del.. Maten var annars överlag bra, dock kunde potatisen komma en kvart efter fisken.. Vi hade velat ha en informationsfolder om vad hotellet erbjuder etc! Upptäckte ett fint spa/pool område i källaren och en enorm takterrass längst upp. Poolen utanför var ganska liten och alla solstolar var konstant upptagna. Stranden är inte så trevlig och vattnet är väldigt smutsigt! Be receptionen rekommendera andra stränder. Apollo hade bara heldagsutflykter, och vi hade ingen lust att åka iväg kl 6.30 på morgonen på semestern! Apollo borde ha fler kortare utflykter till andra stränder etc! Det vi ville ha var klart vatten att snorkla i, ren strand och fina omgivningar. Tyvärr ligger hotel royal g mitt i Durres stad, och det är väldigt fattigt och smutsigt och inte så mycket att se. För att få en fin upplevelse behöver man åka därifrån. Hotellets manager har en vän som ordnar personliga utflykter. Han hämtade oss, vi åkte upp i bergen, fick se vacker natur, äta egenodlad fantastisk mat och åka ut på havet med deras lilla båt, väl värt vad vi betalade!☺️

 
2018-08-15

Inlägg av Kenth B Nybro, Sverige

Mycket bra hotell

Jag och min åkte hit på charter. Hotellet är fint och rent , de torkar och städar hela tiden. Bra kunskaper i den engelska man behöver kunna för att jobba på hotell. Vid frukosten finns det mycket att välja på, bla. många olika sorters frukt, olika bröd sorters ( även grövre bröd ). Varm mat i olika former. Hotellrummet är snyggt inrätt och fräscht. Städning varje dag. Morgonrockarna var lite för små för min man och mig😁. Handdukar är kan man ta till stranden. Poolområdet är fint men det finns inte många solstolar och folk lägger handdukar på och bokar. Tråkigt men på stranden finns det många solstolar som är gratis. Vattnet var varmt och fint när vi var här. Stenar i början men det är utlagda sandsäckar som man kan gå på. Stort utbud av restauranger vid den långa strandpromenaden. Apollo ordnar olika utflykter till tex. Tirana. Att åka taxi är billigt. Vi åt på Sema i centrala Durres en kväll och var jättenöjda.

 
2018-07-29

Inlägg av Mats A

Olja i vattnet?

Hotellet var det inget fel på, några 5 stjärnor som de stoltserar känns inte troligt men nytt och välstädat. Dålig frukost sannolikt mer i klass på 2 stjärnor. Det som är mest trist med Durres är havet och vattnet, man tror det skall vara som i Kroatien men det är inte ens nära. Vi badade en gång sedan var det poolen som gällde under vår vecka. När man kikar närmare på stenarna på stranden ser man en oljehinna. Trist med tanke på att folket anstränger sig för turister men med detta skitiga vatten gör att vi kommer inte återvända i alla fall.