1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Prestige Resort

 • Perfekt för barnfamiljer
 • Precis vid stranden
 • Köp till halvpension
FAMILJEPAKET!
Just nu reser 2 vuxna och 2 barn (2-11 år) hit från totalt 13 000:- med frukost. Gäller utvalda resor april-11 augusti 2019 med 7 dagars reslängd. Begränsat antal platser.

Prestige Resort är ett hotell att förälska sig i. Här bor du med bästa läge precis vid den breda sandstranden, med havet, grönska och palmer så långt ögat når. Hotellets stora poolområde välkomnar hela familjen till plask och lek med utsikt över det glittrande vattnet. Till kvällen kan du stilla hungern med traditionell albansk Medelhavsmat, följt av en god drink i hotellets loungebar vid stranden.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Dubbelrum i äldre del för 2 personer/2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer.

Läs mer om våra rumstyper

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 42 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 15 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Prestige Resort har ett perfekt läge vid stranden på Durres Riviera. De trevliga hotellbyggnaderna ligger utplacerade i gröna omgivningar och du bor i bekväma rum med lyxig känsla. Vid det stora poolområdet trivs hela familjen med både en sötvattenpool med jacuzzi och en saltvattenpool, samt en separat barnpool med sötvatten. Här hittar du även många parasoller och solstolar av skön kvalité.

Hotellets restaurang Prestige serverar albansk Medelhavsmat, och erbjuder även ett stort utbud av både internationella och albanska viner. Passa på att testa ett lokalt vin till middagen! Vid stranden hittar du en sushibar som på kvällen fungerar som loungebar som har öppet till midnatt. Avsluta kvällen med en härlig drink till ljudet av vågornas brus.

Receptionen har öppet dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Cirka 150 meter till supermarket. Lokal trafik utanför hotellet.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg (frukost- och middagsbuffé).

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen