1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Germany Hotel

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Lena,

+
Mycket trevlig och servicevänlig personal, som tog sig tid att prata.
-
Gjorde en utflykt till Ohrid. Beskrivningen av utflykten stämde inte helt med verkligheten. Vi var t.ex. inte på något museum. Det var svårt att höra vad guiden berättade. Han behöver tal och mikrofonträning, eller byt ut honom. Guiden i Makedonien talade mycket tydligare.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

Britt-Marie,
Örebro

+
Mycket vänlig och hjälpsam personal.
-
Vinet i plastdunkar var inte drickbart. Ej nödvändigt att byta handdukar varje dag.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


10 av 10

Linda,
Oxelösund

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Marcus,
Stockholm

+
Stort rum, stor balkong. Frukosten.
-
Svårt att ändra på men poolen låg inte bra till. Knappt någon sol och omysig.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Anna-Karin ,
Töreboda

+
Trevlig, generös, hjälpsam personal. Bra läge centralt och nära havet. Rent och snyggt. Alltid välstädat på rummet. Trevlig ute/restaurangmiljö med gott om sittplatser både ute och inne. Ren och fräsch pool men lite kall.
-
Bra med ett par glas på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Arne,
Kalmar

+
Läget
-
Poolmiljön skulle kunna förbättras . Frukosten kan göras bättre , bröden smakade inte bra. Lampplaceringen i hotellrummet var inte bra ,inga bra läslampor.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Lillemor/Sven-Erik,
Töreboda

+
Låg centralt. Stor balkong. Trevlig och tillmötesgående personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Camilla,
Vingåker

+
Trevlig personal som såg till att man kände sig välkommen. Fräscht och god mat. Bra service. Kaffet var kanon.
-
Volymen på musiken kunde vara lite lägre då man satt och åt bredvid

Bekräftad gäst: 2018-09-08


8 av 10

Lise-Lotte,
Norrköping

+
Läget, den privata stranden, att vi fick byta till ett rum på våning 5 i stället för våning 2 där det var mycket liv samt tråkig utsikt.
-
Frukosten blev ganska tråkig efter några dagar.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Eva,
Mjölby

+
Fräscht och bra läge i förhållande till stranden och shoppinggatan. Bra ljudisolerat i rummet ut mot gatan. Synd att det inte var kvällsol vid poolen.
-
Bättre belysning på toaletten.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.