1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Germany Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Lena,

+
Mycket trevlig och servicevänlig personal, som tog sig tid att prata.
-
Gjorde en utflykt till Ohrid. Beskrivningen av utflykten stämde inte helt med verkligheten. Vi var t.ex. inte på något museum. Det var svårt att höra vad guiden berättade. Han behöver tal och mikrofonträning, eller byt ut honom. Guiden i Makedonien talade mycket tydligare.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

Britt-Marie,
Örebro

+
Mycket vänlig och hjälpsam personal.
-
Vinet i plastdunkar var inte drickbart. Ej nödvändigt att byta handdukar varje dag.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


10 av 10

Linda,
Oxelösund

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Marcus,
Stockholm

+
Stort rum, stor balkong. Frukosten.
-
Svårt att ändra på men poolen låg inte bra till. Knappt någon sol och omysig.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Anna-Karin ,
Töreboda

+
Trevlig, generös, hjälpsam personal. Bra läge centralt och nära havet. Rent och snyggt. Alltid välstädat på rummet. Trevlig ute/restaurangmiljö med gott om sittplatser både ute och inne. Ren och fräsch pool men lite kall.
-
Bra med ett par glas på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Arne,
Kalmar

+
Läget
-
Poolmiljön skulle kunna förbättras . Frukosten kan göras bättre , bröden smakade inte bra. Lampplaceringen i hotellrummet var inte bra ,inga bra läslampor.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Lillemor/Sven-Erik,
Töreboda

+
Låg centralt. Stor balkong. Trevlig och tillmötesgående personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Camilla,
Vingåker

+
Trevlig personal som såg till att man kände sig välkommen. Fräscht och god mat. Bra service. Kaffet var kanon.
-
Volymen på musiken kunde vara lite lägre då man satt och åt bredvid

Bekräftad gäst: 2018-09-08


8 av 10

Lise-Lotte,
Norrköping

+
Läget, den privata stranden, att vi fick byta till ett rum på våning 5 i stället för våning 2 där det var mycket liv samt tråkig utsikt.
-
Frukosten blev ganska tråkig efter några dagar.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Eva,
Mjölby

+
Fräscht och bra läge i förhållande till stranden och shoppinggatan. Bra ljudisolerat i rummet ut mot gatan. Synd att det inte var kvällsol vid poolen.
-
Bättre belysning på toaletten.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

42 omdömen
Utmärkt
 
6
Väldigt bra
 
17
Bra
 
10
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-07-09

Inlägg av Maja S Kungsbacka, Sverige

Medelmåttigt hotell!

Rummet var ok men ac fungerade dåligt.Sköna sängar. Litet rum med stort badrum. Frukosten var hyfsat god men inte topp. Valde att ha all-inclusive i 4 dagar. Smaklös mat , saknade kryddor o finess. Spriten som ingick i all-inclusive smakade illa gjord hembränt . Gott kaffe. Omgivningarna var minst sagt trista ,nedslitet. Stranden var livlig med försäljning av allt , havet var sunkigt , fick borsta av gräs och annat då man badat. Absolut ingen ort jag skulle återvända till inget vackert att vila ögonen på . Behållningen var den inhemska befolkningen som var oerhört vänliga och hjälpsamma.

 
2018-06-27

Inlägg av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett fräscht hotell som ligger i centrum av Durresriviera. Hotellet har fräscha rum med balkong och kylskåp på rummet. Sköna sängar. Väldigt fräsch dusch med många finesser. Personalen i receptionen är mycket trevlig och hlälpsam. De har bra språkkunskaper. De svarar gärna på frågor. Personalen i frukostmatsalen och städpersonalen är trevlig och hjälpsam. Frukostbuffén är riklig och varierande. Det finns en fräsch pool på hotellet. Hotellet har även del i en strand ca 100 m från hotellet med gratis solstolar för hotellets gäster.

 
2018-08-11

Inlägg av EskilB Oslo

Good standard on hotel but very noisy

If it were not for playing extremely loud music right outside of the hotel lobby doors every evening this hotel would be good. Keeping the hotel entrance doors open all evening with a large loudspeaker at maximum volume setting 1 meter away made sure that the lobby and all floors were thoroughly annoyed by the extreme loud music outside. But when not playing loud music outside, the lobby doors were closed.Go figure. Loud music was not only right outside of the hotel in the evening but also during breakfast and at the hotel beach area. The hotel has a nice beach area with sunbeds for the hotel guests but the guys in the bar make sure you do not relax and sleep in your sunbed. Loud music here also. The hotel management must think that guests really like to listen to loud music at all times. This is not the case. The hotel room standard is good. The beach area with sunbeds are nice. The breakfast is average but sufficient. Durres city centre is reachable by taxi or bus (30 lek for ticket). And there are many possibilities for tours. But if you want to relax at the hotel or beach you must like loud music or else you will have a hard time.

 
2018-08-06

Inlägg av dollyjan chester

Expensive 2 star hotel. Cramped

Had booked to stay at the hotel, upon arriving there was no parking to start with, everything about this place seemed very cramped, even the pool was in a very cramped location. Sadly after seeing the room I was offered I declined to stay and went elsewhere. Rooms are redicilously small and the general appearance of the hotel was a let down considering how fantastic it rates itself. Didn’t feel like an upmarket hotel at all. For the amount it charges you could get much better value for money elsewhere. The buffet food looked poor standard too. Luckily I found a much better place round the corner for half the price and much better and with its own private patch of beach.

 
2018-07-20

Inlägg av Kenneth_Pedersen Denmark

Good location in Durres Riviera

Good Hotel located close to the Beach, Restaurants, Bars and cafes. The Hotel has a private part on the Beach were they offer free sunbeds and umbrella, there is also a small beach bar. Waiters speaks little or no English only the staff in the Reception speaks and understand English. Hotel offers free Wi-Fi, but it is not the best quality and in the rooms it is almost impossible to connect and stay connected. Go for Bed and Breakfast, not the half-, fullboard or all inclusive. There are many good Restaurant in the area around the Hotel, and prices are very low.