Kundomdömen om Germany Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 241 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Suzanne,
Stockholm

+
Nära stranden, Egen parkering för hyrbilen.
-
Vårt rum var jättelitet, men knappast ngt ni kan förbättra. En fick gå till badrummet när den andra skulle till garderoben.... Wifi var också rätt darrigt. Frukost kunde utökas med mer produkter som inte är animaliska.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


5 av 10

Åke,
Staffanstorp

+
den vänliga personalen
-
förbåttra underhållet. anställ en kock. öka utbudet med ätbar mat. bredda salladsbordet. ändra elen så att kylskåpet fungerar utan att man är där (på rummet).

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

mårten,
Järvsö

+
Städningen
-
Tillgång till mer information om sevärdheter och kartor, broschyrer.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


6 av 10

ronny,
mjölby

+
närhet till badetet
-

Bekräftad gäst: 2019-09-10


9 av 10

Martin,
Göteborg

+
Trevlig personal!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-10


7 av 10

Jessica,
Kinna

+
-
Bättre ljus i badrum. Glas på rummet. Krokar att hänga upp handdukar.

Bekräftad gäst: 2019-09-10


2 av 10

Gert,
Ängelholm

+
Personalen, nära till strand
-
Ta bort den fruktansvärda höga musiken som spelas varje kväll! Det var totalt omöjligt att sitta på balkongen! Det var rena terrorn! Utan musiken hade hotellet fått mycket bättre omdöme!

Bekräftad gäst: 2019-09-07


5 av 10

ulf,
Aengelholm

+
Rent och bra service.
-
Albansk musik spelades med högsta volym utanför vårt rum varje kväll till 2300.Kunde ej samtala på vår balkong.Var Sarande förra året och kan mycket gärna åka till Albanien igen men inte till GERMANY.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


9 av 10

Julianne,
Simlångsdalen

+
Trevlig personal, kylskåp på rummet.
-
Gärna vattenkokare på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


8 av 10

Lennart,
Kungälv

+
Personalen, poolen
-
Mindre högljud musik från restaurangen på kvällarna

Bekräftad gäst: 2019-09-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

47 omdömen
Utmärkt
 
8
Väldigt bra
 
17
Bra
 
13
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-09-11

Inlägg av juliannemb2015 Simlångsdalen, Sverige

Semester

En av de trevligare hotellen här. Rent och fräscht. Rummen lagom stora med stort badrum med finesser i duschen. Efter några dagar fick vi byta rum då avloppsvatten från vår sida rann ner i restaurangen, inga problem. Personalen bad nästan om ursäkt för besväret. Vi hade balkong ut mot gatan. Positivt på dagen men negativt på kvällen då de spelade hög albanska musik fram till midnatt, ganska jobbigt. Frukosten ok men inte mycket mer. Märktes på något vis att säsongen var över, ingen entusiasm från personalen, dock trevliga när man pratade med dem. Det positiva måste jag säga var att de bytte våra handdukar varje dag utan att man behövde be om det. Kylskåp på rummet också bra, saknade dock en vattenkokare. Det har vi i och för sig alltid med oss själva efter att man hört vad folk använder den till. Hotellet ligger på en vad jag kallar huvudgata i Durres Riviera och på den finns massor av restauranger och fikaställen . På kvällen fylldes gatan med stånd ed olika grejer. En bit längre ner låg en marknad. En anan sak som också var bra var att hotellet har egna solstolar på stranden som gästerna kan använda utan att behöva betala för det. De ser vem som är gäst då man får ett blått band om handleden när man bor där. Det tog bara några minuter att gå ner till stranden. Långgrunt men mjuk sand.

 
2019-09-09

Inlägg av UYN26262 Ängelholm, Sverige

Mycket hög albansk musik utanför vårt rum varje kväll drar ner betyget.

Sängar,badrum helt OK.Frukost ok med gott kaffe.Servicen av personalen på hotellet var bra.Skulle dock inte välja detta hotell en gång till pga den fruktansvärt höga av oss svenskar ej uppskattade musiken.

 
2019-08-17

Inlägg av yv0nne558 Göteborg, Sverige

Boende

Rummet ok bra sängar och bra kylskåp aircondition fungerar bra personalen hjälpsam och trevlig med ett leende frukosten var bra men middagarna var inte så goda bättre äta ute på någon restaurang ett minus om man inte gillar hög albansk musik som spelas direkt utanför entrén till hotellet varje kväll till kl 24 och deras pool område låg mest i skugga även om det var rent och fräscht

 
2018-07-09

Inlägg av Maja S Kungsbacka, Sverige

Medelmåttigt hotell!

Rummet var ok men ac fungerade dåligt.Sköna sängar. Litet rum med stort badrum. Frukosten var hyfsat god men inte topp. Valde att ha all-inclusive i 4 dagar. Smaklös mat , saknade kryddor o finess. Spriten som ingick i all-inclusive smakade illa gjord hembränt . Gott kaffe. Omgivningarna var minst sagt trista ,nedslitet. Stranden var livlig med försäljning av allt , havet var sunkigt , fick borsta av gräs och annat då man badat. Absolut ingen ort jag skulle återvända till inget vackert att vila ögonen på . Behållningen var den inhemska befolkningen som var oerhört vänliga och hjälpsamma.

 
2018-06-27

Inlägg av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett fräscht hotell som ligger i centrum av Durresriviera. Hotellet har fräscha rum med balkong och kylskåp på rummet. Sköna sängar. Väldigt fräsch dusch med många finesser. Personalen i receptionen är mycket trevlig och hlälpsam. De har bra språkkunskaper. De svarar gärna på frågor. Personalen i frukostmatsalen och städpersonalen är trevlig och hjälpsam. Frukostbuffén är riklig och varierande. Det finns en fräsch pool på hotellet. Hotellet har även del i en strand ca 100 m från hotellet med gratis solstolar för hotellets gäster.