Kundomdömen om Fafa Apartments

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 77 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
6,9 / 10
Service
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

,

+
Nära till bad och restauranger.
-
Badrummet i lägenheterna.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Britt,
Förslöv

+
Trevlig omgivning och härlig miljö nära till stranden
-
Var på jeepsafari där de stod att de var 200 meter till vatten fallet men de var nästan 900 meter i ganska svår terräng så de bör ni nog ändra. Kunde tyvärr inte gå med för mina dåliga knän.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


7 av 10

Carina ,
Borås

+
Nära stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-09-24


8 av 10

Karin,
Mariestad

+
Stora lägenheter. Sköna sängar. Då vi ville byta lägenhet pga av efterskalv så var det absolut inga problem att kl 22 på kvällen få byta till en lägenhet i markplan. Fantastisk personal i receptionen!
-
Köket var i inte fullt utrustat. Det fanns tex bara 1 kaffe kopp men vi var 3 som bodde i lägenheten. Ingen skärbräda, ingen disktrasa att torka av bord o bänkar med tex.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


9 av 10

,
Gothenburg

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-24


10 av 10

eivor marianne,
Köping

+
städningen, lägenheten var mycket rymlig och bättre än beskrivning
-
att polen borde vara städad tidigare på fm.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


7 av 10

Lennart,
SOLLENTUNA

+
- Bra läge, strandnära. - Stor lägenhet och stor balkong. - Sköna sängar. - Mycket trevlig personal.
-
- Duschdraperi behövs.Vi hade rum 302. - Fungerande brandvarnare. Byttes ej trots tillsägelse.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

Margareta,
Malmö

+
Närheten till strand. Fin pinjelund. Trevlig och hänsynsfull städerska. Rent, fint och lugnt. Intimt, men självständigt, i annexets marklägenhet. Kunnig personal i receptionen. Vi åt inte på hotellet, utan lagade lite egen mat och frukost. Lunch och middagar på restauranger här och där.
-
Informationen gällande utflykterna som vi bokade. Stämde inte med info-bladet riktigt. T ex jeepsafarin. Vore bra om info gavs om att det var öppna jeepar, svårt att hoppa i och ur, blåsigt och krängigt på serpentinvägarna. Det stod 200 meter vandring från bil till vattenfall. det var 200 meter, men sedan vidtog klättring på steniga stigar och det var brant och svårt. Borde förvarnats. Vi klarade det, men det var svårt. Utlykten till Ohridsjön var bra, men det borde framkomma att det var svårt att kliva i och ur båten som tog oss ut på sjön. Vi klarade det också, men vissa hade det mycket svårt. det borde även framkomma att guiderna bara talade engelska. Inga problem för oss, men vissa personer förstod inte så bra. Det skulle vara bra om även en svensktalande, kunnig guide följde med på utflykterna.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

Tomas,
Helsingborg

+
Läget o vårt rum med havsutsikt perfekt
-
Mer grytor i lgh

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

Genevieve,
Västerås

+
Havsutsikten
-
Trevligare personal

Bekräftad gäst: 2019-09-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

77 omdömen
Utmärkt
 
13
Väldigt bra
 
25
Bra
 
22
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-09-18

Inlägg av bjorntorp Kumla, Sverige

"Juniorsvit" FAFA apartments

En stor enrumslägenhet i markplan med lite havsutsikt (kika mellan bilarna) Nyrenoverad och välstädad. WIFI fungerade utan problem. Snabb hjälp med smådetaljer. Trevlig personal. Lite för lyhört. Skrapljud från stolsben hörs bara alltför bra. Men glöm inte att stänga fönstren på kvällen annars så får ni massor av myggbett. Frukosten på FAFA premium intill var mer än tillräcklig för min del. Onödigt att laga mat även om det finns köksutrustning . Restaurangerna i närheten är både bra och mycket prisvärda Men men den här delen av Golem är en byggarbetsplats så ha inte för stora förväntningar på omgivningen.

 
2018-07-08

Inlägg av turistenT Västerbottens län, Sverige

Svensksmåbarnsfamilj.

Personalen var underbar.(5 stjärnor) Städerkorna släppte de dom höll på med och hjälpte till att bära packning. Restaurang personalen fixad allt man behövde. Även mat som inte fanns på meny. Poolbarspersonalen var helt underbar. Passade upp oss hela tiden. Det var lågsäsong när vi var där så dom hade mer tid över till sina gäster. Hotelllägenheten var 2-3 stjärning. Hade allt man behövde och var rena och fräscha men en smula pittoresk. Restaurangen var fin och maten var okej. Pasta och seafood 4 stjärnor. Kött 1-2 stjärnor (torrtKött tyvärr) Billigt att äta och dricka. Havet var varmt i juni men inte snorkelvänligt men väldigtbadvänligt. Poolen var helt okej med barnpool. Man hade tillgång till fafapremiumspool men där var det för mkt folk. Summan av allt får bli 4 stjärnor utifrån. Personalen var toppen maten var okej rummen var okej men det var en bit i från dürrens och taxi gick på 400kr t&r.

 
2018-05-20

Inlägg av lenitha w

Fafa apartments

Jättetrevlig personal och inte minst hotellmangermen. Rent och fräscht men rummen var lite spartanskt inredda. Vi saknade ex några bestick första dagen men utan att ens säga till så fylldes det på allt eftersom. Eftersom Fafa Apartments ligger vägg i vägg med Premium hotellet så får man tillgång till Premium området vilket var bra då de hade en roligare poolområde. Dock finns det en fräsch o fin pool på Apartments. Båda hotellen har egna stränder där solstolarna ingår. Restaurangen på Fafa Apartments var helt magisk och inte minst en kypare Arthur. Helt fantastiskt professionell endast 23 år gammal. Maten var superb! Rekommenderar starkt att äta där oavsett om man inte bor på något utav hotellen. En bra upplevelse av både mat och husrum.

 
2019-07-21

Inlägg av andrzejkolinski Prag, Tjeckien

Affordable family hotel

We stayed at this hotel for a week. It was our first visit in Albania and I want to go back again. Friendly people, good food. THe hotel was very clean,also the rooms, swimming pool, restaurant. .....

 
2019-07-21

Inlägg av robertwrzodek Warszawa, Polen

Nice family hotel

The location is very good, family friendly. Sandy beach area, with many bars and restaurants near. Comfortable room, with sea view. Staff very friendly and willing to help the clients. The hotel has a swiminng pool for children and playground