1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Diamma Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4/5 Läge
 • 3,5/5 Sovkvalitet
 • 2,5/5 Rum
 • 3/5 Service
 • 2,5/5 Standard
 • 3/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

59 omdömen
Utmärkt
 
10
Väldigt bra
 
15
Bra
 
8
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2018-08-29

Inlägg av lmo50 Stockholm, Sverige

Albanien, en ny pärla kanske!?

Ett nytt å spännande land, blev väldigt positivt överraskad. Vänliga & nyfikna människor. Språket var ett hinder men man löste det med glädje, vilja å kroppsspråket. Maten var god & vällagad. Det är ett billigt land. Vi var på Durres riviera å det var en häftigt lång sandstrand med strandbarer och hela havet att bada i. Det tar bara en timme med buss in till Tirana. Värt att besöka. Albanien är ju inte så stort.

 
2018-08-27

Inlägg av suzana i Alcudia, Spanien

Stor potential

Vi kommer att se mer av den här resmålet . Stor potencial med lång grund strand direkt vid havet. Behövs utvecklas i gästfrihet renhet och att erbjuda varierande måltider. Prisvärd. Passar barn familjen men det finns kapacitet för alla åldrar.

 
2018-07-24

Inlägg av Nina S

Oacceptabelt!

Välj ett annat hotell! Att det ska vara 4 stjärnigt är ett skämt! Vi fick ett mögligt rum och smutsiga/använda lakan!! och det gick tydligen inte att byta utan vi var tvungna att sova i detta i 2 nätter. Tills vi äntligen fick bytt! Deras förklaring var att det var fullbokat, men vi ska ju inte behöva sitta ute en natt för att slippa möglet. Det nya rummet var mögelfritt! Men städningen var inte okej. Det var chips i garderoben och på golvet. Det var så resten av veckan så någon vidare noggrann städning var de ju inte. Samt att det var maskar i fogarna i badrummet. En dag hade städerskan slängt grannens gamla handdukar på mina badkläder på vår balkong?! Mindre trevligt. Anläggningen var ändå helt okej om man bortser från städningen(de var avföring lite överallt på toaletterna). Bra pool och nära till stranden. Dock inte så klart och fint vatten. Maten var tyvärr skitkass! Samma på lunch som till middag med undantag på tex pasta o ris. Torrt bröd för de mesta. De fanns inte smör, knivarna var oftast slut och likaså muggar och glas. Där fick man vänta tills man fick ett glas etc. Om man inte var en av de första så var de "goda" slut. Tex pannkakor och frukt. Kön till att köpa sin dryck till maten kunde ta 20 min. De är extremt oorganiserat. Vi kommer inte att rekommendera detta till någon! Kan tillägga att vi inte fått någon kompensation! Vi har bett om sen utcheckning, hoppas vi får det!

 
2018-07-08

Inlägg av SofiaB195 Tyresö, Sverige

Trevligt hotell med både pool och strand

Mysiga låghus och fräscht område. Pool, restaurang där vi hade helpension (vi valde dock att äta middag varje dag ute då vi ville se mer av Durres!) enkla men fräscha rum och trevlig personal. Gratis solstolar på stranden var ett plus. Enda minuset var att maten var ganska lika varje dag men helt ok. Samt att tiderna för städningen under dagen kunde variera väldigt (dock ett lyxproblem!) - dock städades det mycket bra! Hotellet rekommenderas varmt för både barnfamilj och äldre!

 
2018-06-25

Inlägg av eva e Khao Lak, Thailand

Diamma resort

Ok hotell, vackert område, inbäddat i pinjeskog. Buffén ok, a la carte restaurangen bra. Gratis strandstolar, fint poolområde. Musik från vårt och grannhotellet blev ganska störande ihop. Helt ok städning men rummet kändes lite fuktigt.