Kundomdömen om Diamma Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 162 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,1 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

,

+
-
lite långt till centrum mer än 5km. Ändra gärna i beskrivning.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Inger,
Skellefteå

+
Läget samt att det var uppdelat i mindre byggnader vilket gav en mysighetskänsla.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Isabell,
Eskilstuna

+
Fantastisk service och underbar personal
-
Sängarna. Madrasser som fanns är skumgummi och inte riktiga madrasser.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

birgitta,
tingsryd

+
Närheten till stranden.
-
Mer porslin i matsalen, tog ofta slut och man fick vänta på koppar, glas osv.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Kenneth,
Gävle

+
Lummigt med träd.. nära till strand .fin pool
-
Nix

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Ann-Kristin,
Sjöbo

+
-
Variera frukosten!

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Susanne,
Trångsund

+
Det fina parkområdet. Lugnet utan biltrafik. Fantastiskt.
-
Frukosten var vissa dagar bättre än andra. Brödet var sisådär. Med fräscht bröd skulle de komma långt.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


6 av 10

,

+
Trevlig personal
-
Bättre utrustat på rummen,fanns bara 2 vattenglas,sänglampor vore bra.Att frukosten är framdukad 7.30 så man inte behöver sitta o vänta medans dom plockar fram.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

Maud,
Gävle

+
serviceinriktad personal, jättebra mat på restaurangen...frukosten mindre bra
-
rummen med terrass blev väldigt fuktiga...torkade inte upp på hela dagen..det blev sunkigt och inte så trevligt att sitta på, så vi fick byta rum till ett på övre plan med balkong istället..luktade mögel...rum A21...A 04 var bättre

Bekräftad gäst: 2019-10-05


6 av 10

Lars ,
Habo

+
Lugnt läge.Strandnära.Trevliga små hus. Bra mat på restaurangen och god service.
-
Frukosten var mycket dålig och enahanda.Ägg och omelette kalla och smaklösa. Mycket litet utbud. Brist på kaffekoppar öppnar inte i tid.Mycket lortigt fulla askoppar och fågelbajs på bord och golv.

Bekräftad gäst: 2019-10-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

80 omdömen
Utmärkt
 
15
Väldigt bra
 
20
Bra
 
13
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2019-09-21

Inlägg av Hutusan Bjärred, Sverige

Semestervecka

Man får vad man betalar för. I det stora hela är vi nöjda men frukosten, i synnerhet det gamla brödet, var ingen höjdare. De första tre dagarna var kaffemaskinen sönder. Vi hade halvpension och med facit i hand kunde vi skippat det. Vi fick byta rum eftersom det första luktade outhärdligt då jag är överkänslig mot dofter. Det andra rummet var bra! Personalen är vänlig.

 
2019-09-18

Inlägg av Solresaannamartina

Underbar personal 😘

Härligt hotell med underbar personalâŁïž, dom gör allt för att man ska ha det bra, vi fick byta rum utan problem, då sängarna i första rummet var för mjuka för oss. Fina rum. Lite kaos på frukost, man kan inte räkna med att allt funkar enligt skandinavisk standard. Strand och pool området va kanon 😎 bar och restaurangen var toppen, förstår man inte menyn så var det bara att fråga. Alla möter en med ett leende. Man kan känna sig helt trygg på området, dom har vakter på området som har en bra överblick hela dygnet đŸ’Ș👍 Jag och min väninna kommer defensivt åka tillbaka nästa år đŸŒș

 
2019-09-11

Inlägg av Per6666 Vänersborg, Sverige

Nära till stranden

Hyfsad hotell frukosten var okey men inte brödet det var stenhårt städningen var så där men jag kan allt tänka mig och bo där igen men det är ju slutet på säsongen nu kanske är bättre extra plus att solstolarna in gick på stranden

 
2019-09-02

Inlägg av Uffe7004 Tygelsjö, Sverige

Super bra

Ett super bra hotell , bra och rena rum ! Ett riktigt bra område , lugnt , rent och fint ! All personal mötte en med ett leende , och alla gjorde verkligen allt för att göra vår vistelse så bra som bara möjligt är , och dom lyckades verkligen ! Kan varmt rekommendera detta hotell . Kommer väldigt gärna tillbaka hit !

 
2019-08-21

Inlägg av AndersM611 Söderhamn, Sverige

Sommarsemester

Ett verkligen trevligt hotell, strandnära. Trevlig personal, rent och snyggt. Rummen var bra, lite torftiga. Vårt rum saknade sänglampor. Men det fanns AC OCH värdeskåp i rummen som dessutom var med i priset👌.Nya sängkläder och handdukar var dag. Frukosten var i mitt tycke bra, det mesta fanns, Det enda att anmärka på var att brödet alltid verkade vara gammalt och hårt. Sedan fanns det ingen brödrost heller. Vi gillade hotellet och kan mycket väl tänka oss att återvända!!