Kundomdömen om Splendor

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 20 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,9 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
6,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


4 av 10

+
Hotellets läge, nära stranden.
-
Vi hade inte fått ngn information av Apollo om att hotellets spa/massage var stängt, när vi kom till hotellet fick vi information av personal att den stängde veckan innan vi kom. Ingen information om att hotellets restaurang på stranden var stängd. Städningen dålig, smutsigt på golven i rum och toa, balkongen golv och bord torkades inte av någon gång under vår vistelse. Smutsigt i duschen på hotellrummet och på hotellområdet, man plockade ej bort flaskor och annat skräp som lämnats kvar i duschen ute. De flesta träningsredskap var trasiga på hotellets gym. Ej rent på hotellets strand inblåst plast plockades inte bort under vår vecka, fimpar och många trasiga solstolar. Under vår vistelse tog man också bort vissa solstolar på hotell stranden.

Bekräftad gäst: 2019-09-16


9 av 10

+
Trevliga personalen o fantastiska stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-26


6 av 10

+
Kanonläge! Mysig privat strand.Trevlig personal.
-
Gymmet, var riktigt dåligt. Trasiga maskiner. Trots påkostat hotell var underhållet rätt skralt. Hela vårt dörrfoder i badrummet hängde på svaj, kranarna satt både snett och löst etc. Lite förvånande också att ett 5-stjärnigt hotell hade så mycket personal som inte kunde engelska alls, men de var som sagt väldigt hjälpsamma ändå. Vårt intryck var helt OK och vi vet att Albanien är i startgroparna för turism.

Bekräftad gäst: 2019-07-22


8 av 10

+
Inte så mycket folk vid poolen och på stranden. Skön säng, avslappnat.
-
Mer observant och tillmötesgående personal. Renare pool. Större utbud och variation på frukosten. Att båda restaurangerna ska vara öppna som utlovas på Apollos hemsida.

Bekräftad gäst: 2019-07-01


8 av 10

+
Bra frukost, bastu
-
Gymet var ett skämt skivstång utan vikter, halva maskiner.

Bekräftad gäst: 2019-06-10


8 av 10

+
Rent och snyggt bra städning . Trevlig personal
-
Köket, allt som skall finnas utlovats Ingen sauna, ingen massage, ingen strandbar,

Bekräftad gäst: 2019-06-03


8 av 10

+
Personalen
-
Beskriv ort och läge bättre.ex står att hotellet har 2 restauranger, varav en strandrestaurang. Denna öppnar ca 15 juni.

Bekräftad gäst: 2019-06-03


10 av 10

+
Otroligt trevlig och hjälpsam personal, fina rum och grymt bra läge i Dhermi! Härlig pooldel oxå.
-
Strandbaren var inte färdigbyggd och öppen för säsongen ännu, som det framgick på bilderna, hade uppskattat lite bättre info om sådana saker.

Bekräftad gäst: 2019-06-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

134 omdömen
Utmärkt
 
81
Väldigt bra
 
25
Bra
 
11
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-08-27

Inlägg av PartisanOwl York, Storbritannien

Quality Hotel in Dhermi

Great hotel just on the edge of Dhermi 'beach front'. Easily walk-able distance to the town and beach. You're in the middle of the two beach areas so driving around is very easy. Hotel itself is high quality. Was there two nights and didn't hear any noise. Pool was well maintained. Bar was kinda pricey compared to all other places in Dhermi. The hotel has it's own private mini beach which is excellent. Probably not a full "5 starts", if comparing to others in Europe - but 4 would be reasonable. Enjoyable stay!

 
2019-08-18

Inlägg av Miri T

The best hotel in Dhërmi and Drymades

Splendor is the best hotel you can find in Dhermi. With a complete range of hotel services, i found this place very friendly for both couples and families. Vali, the owner, dedicated herself to all the guests. The breakfast was fresh and fabulous, the restaurant with quality food and not overpriced like many restaurants in Dhërmi. The hotel is quiet and isolated with noise at night but you can go to Dhermi promenade in a 7 min walk (if you go by car you have to pay the parking) . The hotel offers a private beach available for free to the guests, a beach which offers a better experience being never overcrowded. I ve been in this place several times and was happy to find the same good food quality and it really felt like home. Would definitely reccommend this place to anyone.

 
2019-08-17

Inlägg av eniadah

Worst 5 stars hotel

Definitely the worst “five” star hotel I have been ( considering I travel in 5 starts hotels every 2-3 months) 1. Very small rooms and not fully equipped ( air condition falls directly into the bed from which you can get cold,the window shutters very old and not working, not enough light, very bad bedsides lamps. -bed mattress are very bad quality and 3 nights I slept there I have terrible back pain 2. Toilets are spacious but for a 5 stars hotels there is a lot missing ( no shower gels everyday, no plate for the soap, not glass for the toothbrush and forget about toothpaste or make up sets) 3. Service super poor - if you have to pay with the POS , they ask you to pay the 2% fees of the bank and if you refuse to do so they insult and scream that this is the fees that customer have to pay for using a bank service - we asked the reception to come and fix the window shutters but the “technician” didn’t fix and no other solution was offered. - no drinkable water offered in the room ( it’s a 5 stars hotel) -

 
2019-08-06

Inlägg av 119ornelam Tirana, Albanien

great experience

been there 2 months ago with friends.the rooms were big enough for all of us.the service was great and the waiters were very kind and polite.the view front our room was la creme de la crème .definitely ill recommend to everyone

 
2019-07-28

Inlägg av Saimir G

Disappointed

waiting for the food arrival for almost 1:45 hours.the communication with the very worst waiters . i will never go again Le per te deshiruar.porosia vonoi 1:45 h.sherbimi pertok.komunikimi pertok.vend i bukur por jo sherbim. . . . .