Splendor

  • Privat strand och trevligt poolområde
  • Gratis solstolar och parasoller
  • Gångavstånd till centrum i Dhermi

I grönskande omgivningar nära havet hittar du Splendor, ett trevligt hotell i Dhermi med en privat strand och restaurang. Vid både poolen och stranden erbjuds gratis solstolar och parasoller och maten som serveras består av lokala och säsongsenliga produkter. Centrum i Dhermi ligger inom promenadavstånd och där hittar du flera restauranger och ett härligt nattliv.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer varav 1 barn. Enkelrum för 1 person.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Hotellets läge, nära stranden.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 134 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Splendor ligger i grönskande omgivningar i Dhermi och bland annat olivträd, bananträd, mandariner och limefrukter växer på hotellområdet. Gratis solstolar och parasoller, både vid poolområdet och den privata stranden, som endast ligger ett stenkast bort. Hotellet har en restaurang där middagen serveras från en à la carte-meny med fokus på säsongsenliga och lokala produkter samt fisk- och skaldjursrätter. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis gym. Uttagsautomat finns ca 2 kilometer bort vid restaurangen Luciano. Reception öppen dygnet runt. Ca 2 kilometer till centrum i Dhermi där du hittar restauranger, barer och ett rikt nattliv.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension inklusive dryck mot tillägg. Då ingår ett glas vin, en flaska öl, en alkoholfri dryck och en flaska vatten.