1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Elysium

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Hans,
Finspång

+
Mycket bra trevlig, hjälpsam och vänlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


7 av 10

Pia,
Grödinge

+
Fint hotell,tyvärr långt från civilisationen.
-
Se till att ha värme på kärlen där varm frukost serverades,det var svagt ljummen bacon o ägg mm.

Bekräftad gäst: 2018-09-17


10 av 10

Anna,
Gävle

+
Rent , bra utrymme vid poolen. Skjuts till och från stranden.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-03


9 av 10

Joakim ,
Järfälla

+
Personalen och servicen
-
Eluttag vid sängarna som är EU standard

Bekräftad gäst: 2018-08-06


8 av 10

Jonas,
Stockholm

+
Rent, fräscht och stora fina balkonger, där de flesta rum har havsutsikt
-
Poolen är inte I bra skick. Stora keramik/mosaic bitar har lossnar och manga gjorde illa sig på dessa, inkl. vår 3 åriga son så vi behövde uppsöka läkare som kunde plocka bort en stor flisa han fick djupt in I hälen. Badskor rekommenderas att använda I poolen om de inte renoverar den omedelbart.. Detta borde ni informera om. Sedan borde transfern göras annorlunda, väldigt dålig väg från Sarande till Dhermi

Bekräftad gäst: 2018-07-30


10 av 10

Henrik,
örebro

+
-
Dåligt med glutenfria alternativ, min treåring fick bara pasta och ingen glutenfri frukost alls. Inget bröd eller flingor.

Bekräftad gäst: 2018-07-16


9 av 10

,

+
Gott om plats vid polen även om man kom senare på dagen. Fräscht hotell, god mat men ganska små portioner.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-09


10 av 10

Frida,
Stockholm

+
Service och hjälpsamhet från hotellpersonalen! Poolområdet, tillgång till bordtennis, basket och volleyboll var också stora plus. Bra bar, fina rum och rymlig balkong
-
Sängen! Väldigt hård.

Bekräftad gäst: 2018-07-09


7 av 10

Jennie,
Alingsås

+
Fräscht och fint. Bra rymliga rum och badrum. Bra att det fanns tvättställ på balkongen.
-
Maten, särskilt frukosten den var inte bra. Äggrätterna var inte bra tillagade, pratade med andra gäster som tyckte likadant. De stekta äggen var som gummi tyvärr. Även baconet var understekt gick inte att äta. Sedan var juicerna konstiga, väldigt artificiella. Saknade äggröra, smothie, fler yoghurtsorter, fler frukter tex banan.

Bekräftad gäst: 2018-07-03


9 av 10

Elizabeth,

+
Att det är så fräscht.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

62 omdömen
Utmärkt
 
37
Väldigt bra
 
18
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-09-14

Inlägg av louisemarieinger2018 Kalmar, Sverige

Fint hotell med bra service

Vi är nöjda med allt på hotellet! Mycket god service och god mat! Ert extra plus för transport till och från stranden få hotellet ligger en bit upp på höjden. Bra hotell för familjen eller för den som bara vill njuta och slappa . Drinkarna var i världsklass och billiga!

 
2018-06-30

Inlägg av HerrKson Göteborg, Sverige

Sober lugn lyxig miljö med service i världsklass

Det här är ett femstjärnigt hotell som verkligen levererar service efter den standarden. Receptionspersonalen alltid korrekt, vänlig, lugn och serviceminded. Killarna i poolbaren måste älska sitt jobb för de gör det så bra. Man blir verkligen omhändertagen av dom. Bell boy staff är alltid på tårna och hjälper till med allt utan tvekan. Rummen är fina och ac fungerar bra. Frukosten är superfin och maten i restaurangen smakar väldigt bra. Jag tycker dock inte om att alla inte får maten samtidigt. En av oss hinner äta klart innan en annan ens har fått in sin mat. De har shuttle service till stranden trots att det inte är så långt att gå men det är klart, på hemväg är det rejäl uppförsbacke. Dhermi is a rising star och kommer blomstra inom kort. Stranden är jättefin och strandpromenaden är nylagd men inte helt klar när vi var där. Hotellet har solstolar vid stranden som ingår. Städningen är bara nästan perfekt. Några detaljer missades och jag tycker inte om att man flyttar runt på saker man har packat upp.

 
2019-01-05

Inlägg av Angela W

Holidays

Great Hotel in Dhermi. Walking distance to the beach with shuttle service available. Great Food with great fresh fish. All hotel staff very friendly. Would stay there again anytime. Fabulous views. Albania at its best.

 
2018-11-18

Inlägg av enjoyyourholiday_12 Copenhagen, Denmark

Beautiful and comfortable

We had a wonderful stay at the Hotel Elysium. The hotel is new and clean, the gardens are beautiful and the location is great. The beds are OK, though a little hard to my liking. The rooms are good and comfy with big balconies. We paid a little extra to have "partial seaview". Actually it was close to full seaview, very nice, but all rooms seem to have good views, and ours faced the parking lot which was a little noisy on a few occasions. The staff are very helpful. They helped us with car rental at a good price. We rented the car for 3 days and drove to Llogora National Park, to Saranda and Butrint, to Porto Palermo, Borsh Castle and much more, very recommendable. The roads are good but very windy. There is so much to see in the area, I also recommend walking around in the village of Dhermi. Take a walk to the church at the top of the village, very beautiful. We loved Dhermi and the hotel. The beach is very good too. It is not a sandy beach, but the size and shape of the pebbles make them quite comfortable. And you get free loungers at the Don Mare bar which works great as well. We went by the hotels shuttle and walked back. Everything was perfect although coffee and orange juice at the breakfast buffet could be better, but we ordered italian coffee and "real" juice from the bar at a small charge. We would love to return to Elysium Hotel.

 
2018-10-11

Inlägg av 300michaelholiday Dublin (grevskap), Irland

Wonderful hotel in beautiful setting

This is a wonderful, new hotel, with excellent rooms, an excellent restaurant and a warm welcome from all the staff. The facilities are all new and of a high standard. It is in a fabulous location overlooking the sea. There is a shuttle to the beach, but it is a very pleasant 10 to 15 minute walk if you wish. The beach area is extremely well laid out with all the facilities you would expect. We are looking forward to returning to this hotel!