Kundomdömen om Elysium

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 68 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Marie,
Örnsköldsvik

+
Personalen
-
Tycker Apollo kunde informerat att det var i slutet på säsongen då mycket vid stranden var stöngt till och med toaletterna som hörde till Elysiums strandområde . Spadelen på ett annat Apollohotell i närheten hade stängt för säsongen veckan innan vi kom och även de lokala ställena var stängda

Bekräftad gäst: 2019-09-17


10 av 10

Tuula,
Trollhättan

+
Det var rent överallt. Trädgården var fantastiskt fin och det var inbjudande sittplatser lite överallt i trädgården. Det var lugnt och tyst på kvällarna. Hotellet var lagom stor och personalen mycket trevliga. Vi har rest mycket och bott i många olika hotell, men den här var nog den bästa. Vi var båda positivt överraskade.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-10


7 av 10

Urd,
Ekilstuna

+
Rummet var bra rumsstädning o frukost.
-
Dålig info från Apollo om: -hotellets transport till o från stranden + att hotellet hade strandstolar som ingick - gångavstånd till strand felaktigt - omöjligt att i praktiken gå den kortast angivna sträckan - dålig info om Dhermi, 1 restaurang 1 café + en matbutik utmed huvudvägen + ett kapell 2 gator bort, Apollo kunde upplyst om Kondraq istället större ort på samma gångavstånd från hotellet - Apollopärmen - en besvikelse samma A4-sidor som man fick på bussen. - Apollo kunde haft bättre karta över närområdet tillgänglig på hotellet. - Hotellets á la carte-mat - en besvikelse - dålig upplysning om hyrbil

Bekräftad gäst: 2019-09-09


10 av 10

Pernilla,
Husum

+
Övervägande bra service, fräscht hotell och fint poolområde. Service med transport till och från stranden ovärderlig!
-
Restaurangen där personalen tog lång tid ibland och serverade fel beställning, kändes som alla sprang runt på alla bollar istället för att man delade på bördorna. Hände att vi fick vänta över en halvtimme innan vi ens fick en meny till bordet, närs att resa oss och lämna restaurangen. Byte av handdukar på hotellet behövs inte varje dag vilket även sparar miljön.

Bekräftad gäst: 2019-09-02


8 av 10

,

+
Beliggenhed, pool
-
Musikken ved poolen var for høj og for ensformig. Ikke så afslappende

Bekräftad gäst: 2019-07-16


8 av 10

Patrik,
Vallby

+
Restaurangen får 11 poäng på skalan. Serveringspersonalen var mycket professionella. Maten höll hög klass till överkomliga priser.
-
Ett biljardbord på hotellet

Bekräftad gäst: 2019-07-16


1 av 10

Maria,
Stockholm

+
Buss till stranden och nya handdukar till pool och strand varje dag.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-15


10 av 10

Frida,
Stockholm

+
Poolen
-

Bekräftad gäst: 2019-06-17


8 av 10

Carl-Axel,
Stockholm

+
Poolen
-
Mer varierad mst

Bekräftad gäst: 2019-06-10


10 av 10

Magdalena ,
Stockholm

+
Rent och snyggt
-
Matutbudet

Bekräftad gäst: 2019-06-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

85 omdömen
Utmärkt
 
50
Väldigt bra
 
27
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-09-21

Inlägg av Kaulsson Jönköping, Jönköpings Län, Sweden

Avslappnad miljö på lyxigt hotell

Fräscht och rent hotell med lyxig känsla. Mycket trevlig personal och goda drinkar i poolbaren. Om det inte vore för dåligt vegetariskt utbud i restaurangen och oflexibel meny (kunde inte lösa annan vegetarisk mat än salladen på menyn) så hade stället varit perfekt!

 
2019-09-03

Inlägg av Ultranilla68 Örnsköldsvik, Sverige

Semester med sol och bad

Vi bodde på detta fina hotell i Dhermi. Fräscht nybyggt och den finaste personal man kan tänka sig. På morgonen åkte vi med hotellets bil ner till stranden, så fina och hjälpsamma chaufförer som även hämtade oss efter överenskommen tid. Receptionisterna fantastiska. Alltid hjälpsamma och glada. God mat och dryck men det finns utvecklingspotential på serveringsförbättringar i restaurangen, vi fick vänta vid ett tillfälle över en halvtimme efter vi satt oss till bords för att få in en matsedel och en annan gång kom de ut med fel mat till en av oss två och då fick den ena sitta och äta själv. Poolområdet superfint. Hotellstädning varje dag. Området utanför hotellet långt ifrån uppbyggt för turism. Alla restaurangers matsedlar var rätt lika och vi upplevde inte att det fanns så mycket inhemsk mat. Hotellets solsängar låg ganska långt bort efter stranden men det fungerar att gå. Nerför lätt men tillbaka en rejäl uppförsbacke. På stranden var det sköna solsängar, tillgång till fräsch toalett och omklädningsrum samt dusch längst upp på stranden. Strandbar och en kortare strandpromenad med restauranger. Hotellet tillhandahåller badhandduk.

 
2019-07-14

Inlägg av Karin S

Albanien semester!

Mycket trevligt hotell, fräsht, trevlig personal med personligt bemötande! Jättefin pool m bar, missa inte drinkarna! Barkillarna är duktiga. Restaurangen har överträffat de andra vi testat i Dhermi. Transport melan hotell och stranden funkar jättebra, om man inte vill gå! Stranden är fräsch o havet kristallklart o turkosblått! Hotellet ligger lite avsides, 500 m från strandpromenad m restauranger o barer om man vill ha lite omväxling men en fördel om man föredrar lugnet.

 
2018-09-14

Inlägg av louisemarieinger2018 Kalmar, Sverige

Fint hotell med bra service

Vi är nöjda med allt på hotellet! Mycket god service och god mat! Ert extra plus för transport till och från stranden få hotellet ligger en bit upp på höjden. Bra hotell för familjen eller för den som bara vill njuta och slappa . Drinkarna var i världsklass och billiga!

 
2018-06-30

Inlägg av HerrKson Göteborg, Sverige

Sober lugn lyxig miljö med service i världsklass

Det här är ett femstjärnigt hotell som verkligen levererar service efter den standarden. Receptionspersonalen alltid korrekt, vänlig, lugn och serviceminded. Killarna i poolbaren måste älska sitt jobb för de gör det så bra. Man blir verkligen omhändertagen av dom. Bell boy staff är alltid på tårna och hjälper till med allt utan tvekan. Rummen är fina och ac fungerar bra. Frukosten är superfin och maten i restaurangen smakar väldigt bra. Jag tycker dock inte om att alla inte får maten samtidigt. En av oss hinner äta klart innan en annan ens har fått in sin mat. De har shuttle service till stranden trots att det inte är så långt att gå men det är klart, på hemväg är det rejäl uppförsbacke. Dhermi is a rising star och kommer blomstra inom kort. Stranden är jättefin och strandpromenaden är nylagd men inte helt klar när vi var där. Hotellet har solstolar vid stranden som ingår. Städningen är bara nästan perfekt. Några detaljer missades och jag tycker inte om att man flyttar runt på saker man har packat upp.