Upptäck Kanarieöarna i vinter

Vilken Kanarieö är du? Upptäck en ny favorit i vinter!

Kanarieöarna är en solklar semesterfavorit för familjer – år efter år. Men varför inte upptäcka öarna med nya ögon nästa gång! Gör en sandängel på sanddynerna i Maspalomas, bjud upp till familjekamp i en nöjespark och beställ in glass till förrätt på en kanarisk taperia. Eller ja, gör precis det som faller dig in där och då – du är ju på semester!


Teneriffa – för er som gillar tropiskt och exotiskt!

På Teneriffa kan du njuta av långsträckta sandstränder i söder eller genuint stadsliv och lavastränder i norr. Ön är som gjord för spännande upplevelser - som att busa på vattenland eller spana efter delfiner!

Missa inte:

  • Dramatisk natur! Nationalparken som stoltserar med Spaniens högsta berg - vulkanen Teide - en häftig upplevelse för hela familjen! Plocka jättestora kottar i skogen eller ta linbanan hela vägen upp till toppen.
  • Ett av Europas största vattenland! I vattenparken Siam Park roar sig både små och stora med rutschkanor, vågpool och rolig vattenlek.
  • Puerto de la Cruz! I den vackra hamnstaden möts du av äkta kanarisk atmosfär och mysiga små hus. I papegojparken Loro Parque finns det både delfiner, pingviner, sjölejon och papegojor.

Se alla hotell på Teneriffa

Hotelltips på Teneriffa

 

Fuerteventura – strand- och surfparadis för hela familjen!

Fuerteventura är familjernas strandparadis med mysiga kuststäder, mjuka stränder och lugn atmosfär. Aktiva familjer trivs extra bra på Playitas Resort, medan sanddynorna i Las Dunas slår vilken pulkabacke som helst! Var borta en vecka eller boka en weekend.

Missa inte:

  • Jandia! Besök Kanarieöarnas största sandstrand, Jandia, som inte är mindre än tre mil lång. Bygg strandens största sandslott, gör en sandängel eller spana efter delfiner!
  • Surfingen! Fuerteventuras är känt som Europas Hawaii och här finns det vågor som passar alla! Delta med hela familjen i vår populära surfkurs på 1, 3 eller 5 dagar.
  • Corralejo! Upplev genuin spansk och avslappnad småstadsatmosfär i Corralejo! Slå dig ned vid hamnpromenaden, strosa i Gamla stan eller slå dig ned på ett torg och ät tapas på någon av alla grymma restauranger. 

Se alla hotell på Fuerteventura

Hotelltips på Fuerteventura

 

Gran Canaria – för er som vill ha både stad och strand!

Gran Canaria kryllar av mysiga smultronställen. På de häftiga sanddynerna i Maspalomas finns det gott om sand för slottsbyggande, och nära Meloneras finns två vattenparker med magkittlande rutschkanor, tivoli och andra roliga äventyr för familjens yngre medlemmar.

Missa inte:

  • Las Palmas! Andas genuin kanarisk atmosfär! I Las Palmas rullar vardagslivet på och här kommer du nära lokalbefolkningen samtidigt som du upptäcker en fantastisk stad.
  • Maspalomas! Är du en sanddyrkare måste du åka till Maspalomas. Rulla nerför de kilometerlånga sanddynerna som breder ut sig likt ett böljande hav eller bara njut av den avslappnande atmosfären här!
  • Puerto de Mogán! Ta med familjen till en pittoresk semesteridyll och strosa runt bland fiskebåtar, färgglada hus och marknader. 

Se alla hotell på Gran Canaria

Hotelltips på Gran Canaria