Upptäck Kanarieöarna i vinter

Vilken Kanarieö är du? Upptäck en ny favorit i vinter!

Kanarieöarna är en solklar semesterfavorit för familjer – år efter år. Men varför inte upptäcka öarna med nya ögon nästa gång! Gör en sandängel på sanddynerna i Maspalomas, bjud upp till familjekamp i en nöjespark och beställ in glass till förrätt på en kanarisk taperia. Eller ja, gör precis det som faller dig in där och då – du är ju på semester!


Teneriffa – för er som gillar tropiskt och exotiskt!

På Teneriffa kan du njuta av långsträckta sandstränder i söder eller genuint stadsliv och lavastränder i norr. Ön är som gjord för spännande upplevelser - som att busa på vattenland eller spana efter delfiner!

Missa inte:

  • Dramatisk natur! Nationalparken som stoltserar med Spaniens högsta berg - vulkanen Teide - en häftig upplevelse för hela familjen! Plocka jättestora kottar i skogen eller ta linbanan hela vägen upp till toppen.
  • Ett av Europas största vattenland! I vattenparken Siam Park roar sig både små och stora med rutschkanor, vågpool och rolig vattenlek.
  • Puerto de la Cruz! I den vackra hamnstaden möts du av äkta kanarisk atmosfär och mysiga små hus. I papegojparken Loro Parque finns det både delfiner, pingviner, sjölejon och papegojor.

Se alla hotell på Teneriffa


Hotelltips på Teneriffa


Fuerteventura – strand- och surfparadis för hela familjen!

Fuerteventura är familjernas strandparadis med mysiga kuststäder, mjuka stränder och lugn atmosfär. Aktiva familjer trivs extra bra på Playitas Resort, medan sanddynorna i Las Dunas slår vilken pulkabacke som helst! Var borta en vecka eller boka en weekend.

Missa inte:

  • Jandia! Besök Kanarieöarnas största sandstrand, Jandia, som inte är mindre än tre mil lång. Bygg strandens största sandslott, gör en sandängel eller spana efter delfiner!
  • Surfingen! Fuerteventuras är känt som Europas Hawaii och här finns det vågor som passar alla! Delta med hela familjen i vår populära surfkurs på 1, 3 eller 5 dagar.
  • Corralejo! Upplev genuin spansk och avslappnad småstadsatmosfär i Corralejo! Slå dig ned vid hamnpromenaden, strosa i Gamla stan eller slå dig ned på ett torg och ät tapas på någon av alla grymma restauranger. 

Se alla hotell på Fuerteventura


Hotelltips på Fuerteventura


Gran Canaria – för er som vill ha både stad och strand!

Gran Canaria kryllar av mysiga smultronställen. På de häftiga sanddynerna i Maspalomas finns det gott om sand för slottsbyggande, och nära Meloneras finns två vattenparker med magkittlande rutschkanor, tivoli och andra roliga äventyr för familjens yngre medlemmar.

Missa inte:

  • Las Palmas! Andas genuin kanarisk atmosfär! I Las Palmas rullar vardagslivet på och här kommer du nära lokalbefolkningen samtidigt som du upptäcker en fantastisk stad.
  • Maspalomas! Är du en sanddyrkare måste du åka till Maspalomas. Rulla nerför de kilometerlånga sanddynerna som breder ut sig likt ett böljande hav eller bara njut av den avslappnande atmosfären här!
  • Puerto de Mogán! Ta med familjen till en pittoresk semesteridyll och strosa runt bland fiskebåtar, färgglada hus och marknader. 

Se alla hotell på Gran Canaria


Hotelltips på Gran Canaria


Tips & inspiration
 Läs om Kanarieöarnas bästa upplevelser, se alla hotell på Kanarieöarna eller signa upp dig till vårt nyhetsbrev.

Kanarieöarnas fantastiska natur

Vulkaner, öknar och storslagna bergsmiljöer – låt dig överraskas och hänföras av Gran Canarias vackra och mångfacetterade natur.

Läs mer!

Alla hotell på Kanarieöarna

På Kanarieöarna finns ett stort utbud av hotell för alla smaker. Hitta din favorit idag!

Se alla hotell på Kanarieöarna

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här