Träningshotell med Apollo

Våga något nytt eller gör det du gillar mest!

Starta dagen med yoga under bar himmel – eller inta en skön position på solstolen. Kliv ner i poolen för några längder lunchsim – eller släng dig i och gör bomben. Prova på att vågsurfa – eller våga göra absolut ingenting. Oavsett vad du vill göra på din semester har våra träningshotell något för dig. Live a little! Hälsar Apollo. 

På utvalda avresor mellan 18/11 – 13/12 och 8/1 – 31/1 reser du från 5 000:- till utvalda Apollo Sports-hotell. 

Villkor

Gäller utvalda avresor mellan 18/11 – 13/12 och 8/1 – 31/1, från Stockholm och Göteborg. Gäller vid bokning av minst 2 personer i ordinarie bädd. Obligatorisk kostnad för visum tillkommer för Egypten. Begränsat antal platser till detta pris, om priset inte finns så är det slutsålt.


Våra gästers betyg

8,5 av 10

La Pared – powered by Playitas ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

 • Gruppträningspass som yoga, funktionell träning och vandringar
 • Gå en surfkurs, spela tennis eller träna på det välutrustade gymmet
 • Uppvärmd pool, bastu och utomhusjacuzzi

Just nu: från 5 000:- per person med frukost.

Läs mer och boka


Våra gästers betyg

8,6 av 10

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

 • Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen
 • All Inclusive med ett stort restaurangutbud ingår i priset
 • Sex pooler inklusive en barnpool och olympisk 50-meterspool

Just nu: från 5 000:- per person med All Inclusive.

Läs mer och boka


Våra gästers betyg

8,7 av 10

Playitas Aparthotel på den fräscha sport- och semesteranläggningen Playitas Resort har över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter. På ett av Europas största sporthotell erbjuds gym, tennisbanor, cykelcenter, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana, hinderbana, vattensporter och massor av ledarledda träningspass.

 • Sport och träning för ung, vuxen, proffs eller motionär
 • Gå en tenniskurs, spela golf, hyr en mountainbike eller spela badminton
 • Fullspäckat träningsprogram dagligen, året om

Just nu: från 5 000:- per person.

Läs mer och boka


Våra gästers betyg

8,9 av 10

VIDAMAR Resorts Madeira är ett femstjärnigt sport- och aktivitetshotell med fantastiskt läge vid havet. Kombinera levadavandringar och gruppträningspass med avkoppling i solstolen eller på den exklusiva spaanläggningen. På Madeira råder perfekta förhållanden för utomhusaktiviteter i världsklass och de populäraste aktiviteterna är vandring, cykling, traillöpning och canyoning.

 • Högklassigt hotell med perfekt läge och mängder av sportaktiviteter
 • Vandringar längs öns levador, traillöpning och varierande träningspass
 • Spaanläggning med uppvärmd inomhuspool, bastu, jacuzzi och ångbastu

Just nu: från 6 000:- per person med halvpension.

Läs mer och boka