Ett solparadis för barnfamiljen

Att barnfamiljer trivs så bra i Förenade Arabemiraten är inte särskilt konstigt. Här finns ljuvliga stränder, god mat, barnvänliga hotell och mängder av aktiviteter för både stora och små. Dessutom är resmålet solsäkert och har en behaglig temperatur runt 22-27 grader december-mars. Att flygresan inte tar mer än sex timmar gör det hela ännu bättre.

 

Hotell för familjen

Resmål i Förenade Arabemiraten

Fujairah

Fujairah

I Fujairah kan hela familjen sola, bada, snorkla och dyka vid fantastiska vita sandstränder. Atmosfären är lugn och avslappnad och allt är mer småskaligt och mer prisvärt än i Dubai.

Läs mer om Fujairah
Dubai

Dubai

I Dubai hittar man de flesta av landets häftigaste sevärdheter, som Wild Wadi Water Park, Dubai Fountain, vita sandstränder, skyskrapor, och shoppingmeckat Dubai Mall.

Läs mer om Dubai
Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah bjuder på fantastiska vita sandstränder - kombinera lata dagar på stranden med ökensafari och häftiga utflykter till världsmetropolen Dubai nio mil bort.

Läs mer om Ras Al Khaimah
Restips Dubai

Restips Dubai

Dubai är fullt av överraskningar och utflyktsutbudet är i det närmsta obegränsat. Börja dagen på den vita sandstranden och avsluta med ett åk i en av världens största inomhusskidbackar. Afternoon tea på sjustjärniga Burj Al Arab, ökensafari, helikoptertur över staden, Dubai Fountain, Dubai Mall ... listan över saker som bara måste upplevas i Dubai kan göras lång.

Läs alla restips för Dubai

Solsäkra jul och nyår

Solsäkra jul och nyår

Ta en välförtjänt paus från vintern och solsäkra jul och nyår! Bara några timmar bort väntar sanddyner, sol och hav. Vare sig du reser med familjen, kärleken eller vänner så är det nu du har störst chans att säkra ditt favorithotell. Slå till och boka vintersolen redan nu när valfriheten är som störst.

Solsäkra jul och nyår