En magisk upplevelse – bara sex timmar bort

Att resa till Förenade Arabemiraten med din partner eller vän kan bli en helt magisk upplevelse! Här hittar ni allt från lyxiga restauranger till strandpromenader, kritvita sandstränder, sevärdheter och mängder med aktiviteter. Dessutom är resmålet solsäkert och har en behaglig temperatur på 22-27 grader december-mars. Att flygresan inte tar mer än sex timmar gör det hela ännu bättre.

 

Hotell för vuxna

Nedan hotell är anpassade för dig som reser utan barn, se detaljer på respektive hotell för eventuella åldersgränser.

Resmål i Förenade Arabemiraten

Jumeirah Beach/Dubai Marina

Jumeirah Beach/Dubai Marina

Jumeirah Beach med Dubai Marina är Dubais främsta destination för sol och bad. Hela området är guldkantat med en härlig strand, restauranger och exklusiva butiker utmed The Walk.

Läs mer om Jumeirah Beach/Dubai Marina
Abu Dhabi

Abu Dhabi

Abu Dhabi har ett lite lugnare tempo än Dubai, men lyxen flödar även här med shopping i överflöd. Varva stranddagar på solsäkra Corniche Beach med golf på banor i världsklass.

Läs mer om Abu Dhabi
Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah

I Ras Al Khaimah väntar ett härligt strandliv! Här finns även storstadslivet, men i mindre skala och mer prisvärt än i Dubai. Kombinera strandliv med ökensafari och dagsutflykter till Dubai.

Läs mer om Ras Al Khaimah
Boka en plats till solen i jul

Solsäkra jul och nyår

Solsäkra julledigheten! Bara några timmar bort väntar sanddyner, sol och hav. Passa på och boka din plats till vintersolen redan idag.

Boka din plats till solen

Kryssningar från Dubai

Kryssningar från Dubai

Med en kryssning får du upptäcka några av arabvärldens mest spännande platser, som Dubai, Abu Dhabi och Muskat – med sol, bad och sevärdheter. 

Läs mer om kryssningarna här