Drömsemester i vinter

En drömsemester att längta till

Vajande palmer, turkost vatten och sand mellan tårna. Här, långt ifrån vardagen, kan ni ta dagen som den kommer och njuta av kvalitetstid tillsammans. Boka en resa långt bort och hitta ert egna lilla paradis i vinter. Nedan har vi samlat några av våra guldkorn för familjens drömsemester.

 

Hotell för familjer

Exotiska resmål för familjer i vinter

Resor till Phuket

Phuket

Till Phuket kommer människor från hela världen för att uppleva paradiset. Här finns det massor av härliga stränder, undanskymda badvikar längs kustlinjen och en färgsprakande värld under ytan. 

Läs mer om Phuket
Resor till Dominikanska republiken

Dominikanska republiken

Drömmer du om ett karibiskt semesterparadis med fantastiska stränder, vacker natur och ett azurblått hav? Då är Dominikanska republiken det rätta resmålet! 

Läs mer om Dominikanska republiken
Resor till Kap Verde

Kap Verde

En resa till exotiska Kap Verde är perfekt för dig som vill ha en avkopplande och solsäker semester. Med Apollo reser du till ön Sal och den härliga semesterorten Santa Maria.

Läs mer om Kap Verde

Restips för Dominikanska republiken

Restips för Dominikanska republiken

Dominikanska republiken är ett semesterparadis med några av karibiens vackraste stränder, sagolik natur och fascinerande platser att besöka. Här finns det mängder med sportaktiviteter för den aktive, där våg-, wind- och kitesurfing är extra populärt. Planerar du en resa till Dominikanska republiken? Här kan du ta del av våra bästa tips inför resan!

Restips för Dominikanska republiken

Solsäkra jul och nyår

Solsäkra jul och nyår

Ta en välförtjänt paus från vintern och solsäkra jul och nyår! Bara några timmar bort väntar sanddyner, sol och hav. Vare sig du reser med familjen, kärleken eller vänner så är det nu du har störst chans att säkra ditt favorithotell. Slå till och boka vintersolen redan nu när valfriheten är som störst.

Solsäkra jul och nyår