Drömsemester i vinter

En drömsemester att längta till

Karibien, Thailand eller Kap Verde? Här har vi samlat några av våra guldkorn för familjens drömsemester fylld av vajande palmer, turkost vatten och sand mellan tårna. Här, långt ifrån vardagen, kan ni ta dagen som den kommer och njuta av kvalitetstid tillsammans. Boka en resa långt bort och hitta ert egna lilla paradis i vinter. Nedan har vi samlat några av våra guldkorn för familjens drömsemester.

Hotell för hela familjen

Exotiska resmål i vinter

Resor till Khao Lak

Khao Lak

Vackra nationalparksområdet Khao Lak bjuer på sköna strandhäng och goda rätter på de lokala restaurangerna. Passa även på att ge dig ut i djungeln eller åka på en dyk- eller snorkeltur!

Läs mer om Khao Lak
Resor till Koh Lanta

Koh Lanta

På Koh Lanta är tempot härligt tillbakalutat och på de långa stränderna trivs barn­familjen speciellt bra. Under ytan väntar en färgsprakande värld med exotiska fiskar och vackra koraller!

Läs mer om Koh Lanta
Resor till Kap Verde

Kap Verde

En resa till exotiska Kap Verde är perfekt för dig som vill ha en avkopplande och solsäker semester. Med Apollo reser du till ön Sal och den härliga semesterorten Santa Maria.

Läs mer om Kap Verde

Restips för Thailand

Restips för Thailand

Underbara tropiska stränder, vacker natur, fantastisk mat, historiska tempel – få tips på de bästa stränderna, den godaste maten och de bästa utflykterna.

Restips för Thailand

Solsäkra vintern

Hitta drömresan för hela familjen

Ta en välförtjänt paus från vintern! Bara några timmar bort väntar sanddyner, sol och hav. Boka in en varmare vinter för hela familjen redan idag.

Solsäkra vintern