Utforska våra adriatiska pärlor!

Adriatiska pärlor att förälska sig i

Upptäck outforskade hörn av Europa! Albanien, Kroatien och Montenegro har något för alla. Här kan du njuta av enastående natur, turkosblått skimrande vatten och ett fascinerande kulturarv.

Montenegro

Budvanska rivieran – Montenegro

Välj mellan mysiga Petrovac där en trivsam hamnpromenad är den centrala punkten, badparadiset Becici som stoltserar med områdets längsta och bredaste strand eller huvudorten Budva med sin trevliga gamla stadsdel.

Läs mer om Budvanska rivieran

Makarska Rivieran – Kroatien

Den dramatiska kustlinjen vid Makarska Rivieran, där turkosblått hav möter imponerande bergsmassiv, lämnar ingen oberörd. Här möts du av härliga stränder, sol och bad och närhet till härliga utflyktsmål.

Läs mer om Makarska Rivieran

Durres Riviera

NYHET! Durres Riviera – Albanien

I Durres finns Albaniens längsta strand med mjuk, vit finkornig sand och fantastiskt kristallklart vatten att bada och snorkla i. Den goda maten och det billiga prisläget gör staden till en semesterpärla för många.

Läs mer om Durres Riviera

Albanien

Saranda – Albanien

Den mysiga kuststaden Saranda kantas av prisvärda restauranger och caféer som serverar en mix av italienska, grekiska och inhemska specialiteter. Här finns såväl fantastisk natur som spännande historia att upptäcka!

Läs mer om Saranda