1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Windsor Plaza

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Anna,
Växjö

+
God och varierad mat
-
Städning tidigare på dagen. Städades mu väldigt sent på em.

Bekräftad gäst: 2019-02-07


7 av 10

Gunilla,
Sölvesborg

+
Takpoolen och storleken på rummet. Sköna sängar.
-
Blev tyvärr sjuk av hotellets buffé, inte trevligt. Läget var inte bra men går ju inte att förändra. Hade dock inte valt detta hotell igen eftersom det låg ocentralt i ett område där det saknades restauranger och shopping eller andra sevärdheter.

Bekräftad gäst: 2019-01-17


7 av 10

Lennart,
Göteborg

+
-
Restaurangpersonalen bör absolut kunna engelska.

Bekräftad gäst: 2019-01-10


10 av 10

Lisa,
Mölndal

+
Poolen och baren uppe på högsta våningen.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-10


8 av 10

Eva,
Göteborg

+
Shuttlebussen till stan.
-
Skulle vara trevligt med ett bättre välkomnande till hotellet. Typ en liten välkomsthälsning på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-02-01


7 av 10

Carin,
Kumla

+
-
Vi blev besvikna på läget, det skulle vara ett shopping centrum men det var kaos små ytor det var mat på golvet och inga trevliga människor. Vi kände oss lurade. Man skulle också inte gå ut i området på kvällarna?

Bekräftad gäst: 2018-01-31


6 av 10

Lone,
København ø

+
Værelset var perfekt,
-
Der er meget støj på hotellet. Uhygiejnisk at man både Må ryge og indtage mad i jacuzzien. Vi havde set frem til at fejre nytåret på restauranten 25 etage. Stor skuffelse med 5 stjerner, burde der være service. Der var som i ingen no nservice i restauranten.

Bekräftad gäst: 2019-01-03


10 av 10

Nanna,
Oulu

+
Hotellikuvauksen petusteella ei saa käsitystä täysin kuinka hyvä hotelli on kyseessä. Täydet 5 tähteä.
-

Bekräftad gäst: 2018-03-15


10 av 10

Piritta,
Lieksa

+
Ylellinen, siisti, hyvä palvelu,hyvä sijainti paikallisten keskellä, shuttle bus kuljetus hyvää palvelua
-

Bekräftad gäst: 2018-02-28


9 av 10

Kristin ,
Overhalla

+
Fint hotell. Fin utsikt på toppetasjen. Herlig jaccuzi.
-
Veldig lenge å vente på heisen.

Bekräftad gäst: 2018-02-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

1152 omdömen
Utmärkt
 
492
Väldigt bra
 
437
Bra
 
148
Mindre bra
 
46
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2017-07-28

Inlägg av ThomasPer Stockholm, Sverige

Lyx men ändå inte riktigt

Ett fint hotell med elegant lobby och stora rum. Fin pool med 3 jacuzzi. Tyvärr lever man inte riktigt upp till 5 stjärnig status i vissa delar. Wifi är irriterande krångligt. Saft istället för fruktjuice vid frukostbuffen. Endast 1 schysst stol att sitta på i rummet. Personalen inte minst i reception och matsal mycket trevliga och serviceminded. Hotellet har en bra shuttle till centrum men för oss var inte läget optimalt. Nästa gång kommer jag dock att välja att bo i District 1. Shutteln tar 1 timme tor vilket är bortkastad tid.

 
2016-12-30

Inlägg av Magnus H Sollentuna, Sverige

8 nätter i Saigon

Vi är mycket nöjda med hotellet. Stort rum, vänlig personal, väl fungerande wifi, bra service och mycket god mat i hotellrestaurangen. Ytterligare plus i kanten var hotellets egna minibuss som man utan extra kostnad kunde ta till och från shoppingdistriktet.

 
2015-11-07

Inlägg av Maps86791

Saigon

Ett riktigt bra hotell. Stora härliga rum. Rent och fräscht. Mycket trevlig personal som verkligen månade om gästerna. Underbar takterrass med utsikt över Saigon. Har aldrig förr eller senare ätit godare sallad som dessutom tillagades vid bordet.

 
2014-01-06

Inlägg av KatarinaPh Stockholm, Sverige

Hyfsat medelklasshotell

Fyra nätter på detta hotell , sedan var vi nöjda. Trevlig personal , ok rum , bra pool och gym tog upp betyget. Mindre bra att Wifi på rummet kostade 300 000 VND per dygn, frukosten var medioker, högljudd miljö och att hotellet var dyra på att boka taxi från flygplatsen samt utflykter. Orimligt billigare att boka själv.

 
2012-12-31

Inlägg av vanjastina Arboga

Tre nätter i Ho Chi Minhs Stad

Efter 30 minuter med buss från flygplatsen kom vi till Windsor Plaza Hotel.Ett hotell med 25 våningar och överst på toppen finns en liten pool och en bar/restaurang. Utsikten är helt fantastisk. Intog en öl "333" på takterassen till en kostnad av 69 500 dong. Dyr öl vid jämförelse av den vi drack vid Mekongdeltat 25 000 och inköpt i affär 10 000 dong./ st. Från entreplanet åker man upp till plan 4 där receptionen finns och en restaurang. Incheckningen gick snabbt och smidigt. Rummet trevligt, välstädat, sängarna sköna. Vid ankomst klagade vi på vår air cond. det blev inte tillräckligt svalt. Det åtgärdades direkt likaså en extra toalettrulle. Finns badrockar. Två vattenflaskor/dag, vattenkokare samt te och pulverkaffe samt minibar. Absolut förbjudet att ta följande frukter med på rummet, Durian och Jackfruit. likaså rökning på rökfritt rum. Det medför sanering och kostar hotellgästen 2 milj. dong. En riklig frukost serveras i restaurangen plan 4 men baconet och den färska frukten tog fort slut. Det tog lite tid innan det kom in nytt det var att säga till någon av personalen. Hade man tur förstod de engelska. Där serverades det buffé under dagen 275 000 resp 290 000 dong / pers, dyrare kvällstid. Ungefärligt beloppet i svenska pengar, dela med 3 och beloppet för billigaste buffén blir ca 125:-/pers. Besvärligt var att hela tiden behöva använda hotellnyckeln vid förflyttning upp och ner i hissen. Trevlig personal. När vi var redo att upptäcka staden påpekade personalen vid entreplanet på gatan, ta av er kedjorna. Vi hade några guldkedjor runt halsen som vi tog av oss. Tydligen är det vanligt att mopedisterna rycker till kedjor även handväskor då jag fick förmaningar att vara rädd om väskan. Kanske inte så underligt då staden har ca 9 milj innevånare och 4.5 - 5 milj mopeder och vespor. Att gå över en gata är en fara för livet. Stort plus är Windsor Plazas shuttle bus. Den utgår gratis från hotellet från 07.00 till 23.00. Man tar sig med lätthet ner till Ben Thanh Market, tar ca 15 - 20 min, Café Central Nguen Hue samt några ställen till. Det finns mycket att handla på marknaden, textilier, pärlor, skor, väskor, mat mm. Pruta ska man. På kvällen flyttar de ut på gatan men där är det inte utbudet stort.. Däremot några matställen som är välbesökta. Där äter man billigt och gott. Finns både grillat, mycket fisk och skaldjur. För den som bor på Windsor Plaza Hotel finns varuhus i våningarna under plan 4 med rikligt utbud av samma varor som på Ben Thanh Market. Ett trevligt hotell som vi gärna kommer tillbaks till.