Kundomdömen om Windsor Plaza

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 12 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Jessica,
Lund

+
Mycket bra att de erbjöd shuttlebuss till centrum. Väldigt bra service.
-
Vi hade hellre velat börja resan i Saigon, så hade velat ha möjlighet att välja vilken ordning man vill ha det.

Bekräftad gäst: 2019-03-07


10 av 10

Anna,
Växjö

+
God och varierad mat
-
Städning tidigare på dagen. Städades mu väldigt sent på em.

Bekräftad gäst: 2019-02-07


7 av 10

Gunilla,
Sölvesborg

+
Takpoolen och storleken på rummet. Sköna sängar.
-
Blev tyvärr sjuk av hotellets buffé, inte trevligt. Läget var inte bra men går ju inte att förändra. Hade dock inte valt detta hotell igen eftersom det låg ocentralt i ett område där det saknades restauranger och shopping eller andra sevärdheter.

Bekräftad gäst: 2019-01-17


7 av 10

Lennart,
Göteborg

+
-
Restaurangpersonalen bör absolut kunna engelska.

Bekräftad gäst: 2019-01-10


10 av 10

Lisa,
Mölndal

+
Poolen och baren uppe på högsta våningen.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-10


10 av 10

Nils,
Stockholm

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-27


8 av 10

Anna,
Stockholm

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

1230 omdömen
Utmärkt
 
547
Väldigt bra
 
458
Bra
 
150
Mindre bra
 
45
Underkänt
 
30

5 senaste omdömen

2019-02-25

Inlägg av Nils C

Ett bra och trevlig hotell

Glöm inte att pröva Pekingankan i den prisbelönta resturangen på plan 5 Och gå upp till den trevliga tak baren med fantastisk utsikt över staden Fina rum med bra service Läget är lite off så det blir en hel del taxi resor

 
2017-07-28

Inlägg av ThomasPer Stockholm, Sverige

Lyx men ändå inte riktigt

Ett fint hotell med elegant lobby och stora rum. Fin pool med 3 jacuzzi. Tyvärr lever man inte riktigt upp till 5 stjärnig status i vissa delar. Wifi är irriterande krångligt. Saft istället för fruktjuice vid frukostbuffen. Endast 1 schysst stol att sitta på i rummet. Personalen inte minst i reception och matsal mycket trevliga och serviceminded. Hotellet har en bra shuttle till centrum men för oss var inte läget optimalt. Nästa gång kommer jag dock att välja att bo i District 1. Shutteln tar 1 timme tor vilket är bortkastad tid.

 
2016-12-30

Inlägg av Magnus H Sollentuna, Sverige

8 nätter i Saigon

Vi är mycket nöjda med hotellet. Stort rum, vänlig personal, väl fungerande wifi, bra service och mycket god mat i hotellrestaurangen. Ytterligare plus i kanten var hotellets egna minibuss som man utan extra kostnad kunde ta till och från shoppingdistriktet.

 
2015-11-07

Inlägg av Maps86791

Saigon

Ett riktigt bra hotell. Stora härliga rum. Rent och fräscht. Mycket trevlig personal som verkligen månade om gästerna. Underbar takterrass med utsikt över Saigon. Har aldrig förr eller senare ätit godare sallad som dessutom tillagades vid bordet.

 
2014-01-06

Inlägg av KatarinaPh Stockholm, Sverige

Hyfsat medelklasshotell

Fyra nätter på detta hotell , sedan var vi nöjda. Trevlig personal , ok rum , bra pool och gym tog upp betyget. Mindre bra att Wifi på rummet kostade 300 000 VND per dygn, frukosten var medioker, högljudd miljö och att hotellet var dyra på att boka taxi från flygplatsen samt utflykter. Orimligt billigare att boka själv.