1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Windsor Plaza

  • Pool på taket
  • Välkomnande och omtänksam personal
  • Gym och spa på hotellet

Mitt i Saigons puls ligger detta fina hotell, där du bor ovanpå ett shoppingcenter och kan ta rulltrappan direkt ner till butikerna. På hotellet finns flera restauranger att välja mellan och på spaavdelningen kan den som vill unna sig lite egentid. Hotellbuss tar dig smidigt till centrum, och efter en lång dag på stan lockar den trevliga takpoolen med ett svalkande dopp.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

God och varierad mat
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1152 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 4,8 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Fint stadshotell som ligger i China Town nära shopping och nöjesliv. Pool på taket med solstolar och parasoller. Från alla rum har du en vacker utsikt.

Det finns flera bra restauranger. Huvudrestaurangen Café Central An Dong har både à la carte och en mycket stor buffé med västerländsk mat och traditionella vietnamesiska alternativ. På 5:e våningen ligger Ngan Dinh, en restaurang med autentisk kantonesisk mat och dim sum. Åk ända upp till 25:e våningen för att besöka Top of the Town Bar & Restaurant, där du förutom högklassig mat även kan njuta av en slående utsikt över storstaden.

Litet spa som erbjuder diverse behandlingar och massage samt bastu. Gym på 24:e våningen som förutom utsikten erbjuder träningsmaskiner, vikter och separat bastu för kvinnor och män. Rymlig lekhörna med leksaker. Hotellbuss går till Saigons centrum en gång i timmen från morgon till kväll. Stadstrafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Under vintern 2017/2018 renoveras hissarna på hotellet under dagtid. De renoveras en i taget så det finns alltid minst tre fungerande hissar.