Windsor Plaza

  • Pool på taket
  • Gym och spa på hotellet

Mitt i Saigons puls ligger hotell Windsor Plaza, där du bor ovanpå ett shoppingcenter och kan ta rulltrappan direkt ner till butikerna. På hotellet finns flera restauranger att välja mellan och på spaavdelningen kan den som vill unna sig lite egentid. Hotellbuss tar dig smidigt till centrum, och efter en lång dag på stan lockar den trevliga takpoolen med ett svalkande dopp.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Orient Pearl. Närheten mellan strand och pool och solstolar under palmer. Terassen men det stod i...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1270 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 4,8 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Windsor Plaza är ett elegant stadshotell beläget i China Town, nära shopping och nöjesliv. På taket hittar du en trevlig pool med solstolar och parasoller, och från rummen har du en vacker utsikt över staden. 

På hotellet finns flera restauranger, där huvudrestaurangen Café Central An Dong både har à la carte och en mycket stor buffé med västerländsk mat och traditionella vietnamesiska alternativ. På 5:e våningen ligger Ngan Dinh, en restaurang med autentisk kantonesisk mat och dim sum. Åk ända upp till 25:e våningen för att besöka Top of the Town Bar & Restaurant, där du förutom högklassig mat även kan njuta av en slående utsikt över storstaden.

Njut av hotellets lilla spa som erbjuder diverse behandlingar och massage samt bastu. Gym på 24:e våningen som förutom utsikten erbjuder träningsmaskiner, vikter och separat bastu för kvinnor och män. Rymlig lekhörna med leksaker. Hotellbuss går till Saigons centrum en gång i timmen från morgon till kväll. Stadstrafik utanför hotellet.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.