1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sofitel Plaza Saigon

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Service
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
9,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Gunilla,
Ljungby

+
Mycket exklusivt. Extremt bra service från personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-04-11


7 av 10

Bo-Erik,
Uppsala

+
Nära till allt.
-
För liten frukostmatsal, stojigt när många skall äta samtidigt.

Bekräftad gäst: 2019-03-06


10 av 10

Thomas ,

+
Helheten och läget
-
Inga

Bekräftad gäst: 2018-04-04


10 av 10

Jerry,
Enskede Stockholm

+
Läster inte om hotellet innan avresan: God varierande frukost. Stora fina rum. Stilig foalje. Ett storslaget mottagande från hotellet. Fin pool på taket (plan 18) Utmärkt placering i Saigon city.
-
Prisnivån på hotellets restauranger och minibaren

Bekräftad gäst: 2018-02-21


8 av 10

Raymond,
Eskilstuna

+
Baren
-
Gourmet restaurangen hade mycket bra service, men maten var dyr och ej prisvärd.

Bekräftad gäst: 2018-02-14


10 av 10

stig,
Falun

+
Centralt läge, bra frukost, bra service.
-

Bekräftad gäst: 2018-02-07


10 av 10

Lars,
Eskilstuna

+
Vi blev uppgraderade till en svit på 237 m2, det kan man inte klaga på.
-

Bekräftad gäst: 2018-02-07


10 av 10

Marie,
Stockholm

+
Servicen, läget i distrikt 1 med gångavstånd till allt, frukostbuffén
-

Bekräftad gäst: 2018-02-07


9 av 10

,

+
Fint med lyxig känsla.
-

Bekräftad gäst: 2018-01-09


10 av 10

Finn,
København

+
Swimmingpool
-

Bekräftad gäst: 2018-01-11


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

2773 omdömen
Utmärkt
 
1645
Väldigt bra
 
807
Bra
 
237
Mindre bra
 
55
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2018-02-09

Inlägg av Maroth01 Stockholm, Sverige

Topphotell

Bodde tre nätter på detta jättefina hotell. Tillsammans med vårt resesällskap uppgraderades vi till sviten på 20:e våningen, en fantastisk svit med vidunderlig utsikt. På den rikliga frukostbuffén fanns allt man kunde önska sig och hotellets läge i distrikt 1 är perfekt med närhet till såväl shopping som restauranger. Rekommenderar gärna!

 
2018-01-14

Inlägg av Susanna H Helsingborg, Sverige

Klassiskt

Firade nyår i Saigon, som de flesta säger. Bodde på detta hotell i fyra nätter. Ett bra hotell, sköna sängar, nära till det mesta och bra område. Bra service, dock lite si och så i baren på taket där det tog väldigt lång tid med serveringen. 40 min för en cappuccino. Våra söners rum var dock ganska fuktigt, vilket de så klart skulle på talat direkt. Ganska stora rum. Hotellet skulle nog behöva ett ansiktslyft. Lite slitet. Frukosten var bra, inget som saknades där. Kan absolut rekommenderas. 4-stjärnigt.

 
2016-08-14

Inlägg av perolah2015

Mycket bra

Uppgraderad till våning 18 där både pool och Club lounge ligger som Platinum i Le Club. Ett mycket bra Sofitel, elegant, snyggt och med mycket bra servicenivå. Bra läge i stan med nära att gå till de flesta sevärdheter. Frukosten slår det mesta. Rekommenderas varmt.

 
2016-04-03

Inlägg av DrClaesJ Stockholm, Sverige

Trevligt hotell med bra läge.

Vi bodde här nyligen på 18 våningen i 3 nätter. På samma våning ligger Club-loungen och poolen vilket var bekvämt. Trevlig och serviceinriktad personal på hela hotellet. I den trevliga loungen fanns små goda rätter och ett stort utbud av drycker. En tråkig upplevelse var att visa sällskap var klädda i shorts, linnen och Flip-flop skor. Det var samma personer som tyckte att de kunde äta och dricka massor för att ersätta en middag på restaurang. Det innebar att det var svårt för personalen att hinna fylla på serveringsfaten innan de tömdes helt. Detta gällde framför allt under helgen. Påsk-brunchen med free flow av Deutz champagne var magnifik!

 
2015-10-03

Inlägg av NathalieHolmqvist17 Helsingborg, Sverige

Mys semester

Mysigt och fint hotell med stora rum. Hjälpsamma personal och stor fin reseption där man även får en liten drink och våt servetter när man kommer :) eftersom det är varmt och fuktigt så är det skönt med lite avsvalkande :) Även bra att hotellet ligger så centralt som det gör ;) mycket fina sevärdheter med gångavstånd.... ett hotell som man borde bo på om man besöker ho chi minh staden :)