1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Northern Saigon

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Ann,
Hässleholm

+
Läget, takpoolen samt frukostbuffén
-

Bekräftad gäst: 2019-03-14


9 av 10

,

+
Bra service och läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-07


10 av 10

Kenneth,
Motala

+
Bra service.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-27


10 av 10

Åsa,
Visby

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-02-27


8 av 10

björn,
stockholm

+
takterass
-
gymet

Bekräftad gäst: 2019-01-09


8 av 10

Börje,
Angered

+
Baren på 14:e våningen med swimmingpool och bra utsikt över Saigon. Drinkar och cocktails förträffliga
-
Frekvensequalizern på TV:n fick justeras för bättre diskantinnehåll ...

Bekräftad gäst: 2018-03-22


8 av 10

Göran,
Habo

+
Poolen längst upp var härlig.
-

Bekräftad gäst: 2018-03-08


10 av 10

Malin ,
Stenungsund

+
Centralt läge. Kunna vara vid poolen med dusch och handdukar när man checkat ut. Rent och snyggt.
-
Något torftig meny, kunde funnits några fler rätter.

Bekräftad gäst: 2018-02-01


10 av 10

Dick,
Borås

+
Frukosten världsklass.Handukar vid poolen. Läget,ganska lugn gata(trafiken). Hjälpsam personal i lobbyn.
-

Bekräftad gäst: 2018-01-18


9 av 10

Anneli,
Stenungsund

+
Takpoolen, läget, trevlig trappa och entreingång
-
Närområdet utanför hotellet var stökigt

Bekräftad gäst: 2018-01-11


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

591 omdömen
Utmärkt
 
131
Väldigt bra
 
288
Bra
 
129
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2019-05-06

Inlägg av Mats R Umeå, Västerbottens Län, Sweden

Prisvärt hotell mitt i hjärtat av Ho Chi Minh

Med gångavstånd till centrum, pol och bar på taket med en härlig utsikt, ett enklare gym, bra frukost, bra wi-fi, hjälpsam och trevlig personal, mycket bra service och att hotellet dessutom ligger på en lugn gata med lite trafik och störande ljud så går det nästan inte att bo bättre i centrala Ho Chi Minh. Dessutom är det mycket prisvärt med tanke på alla fördelar.

 
2019-06-20

Inlägg av Colin D Glen Waverley, Australien

Downtown Ho Chi Minh City

I had a 1 day transit stay. I was offered an upgrade and accepted. The room was large and clean. The bed and linen of good quality. Service was prompt and friendly. The room was on the 11th floor, so away from most traffic noise. There is a 10 m pool on the rooftop. Sauna and basic gym too. I used the gym. The enter button did not work when programming the stationary bike. The experience was excellent for a four star hotel. I'll be happy to return.

 
2019-06-08

Inlägg av Sandymonica Bangalore, Indien

Awesome place to stay in the heart of city

This hotel is really good and we had some great time!! The service was great and superb!! The staff is very friendly and helpful with doing great job !! The room are quite good and spacious with good service!! We had smooth check in and pool area is worth with some good view of the city !! Highly recommend for this place !!

 
2019-06-05

Inlägg av Mark P Perth Hills, Australien

excellent

hotel was within easy reach of most bars and restaurants pool on roof was great good views of area, only slight problem with room,Watch the bathroom bites the door stop in the bathroom is right next to toilet even tho we knew it was there kept stubbing toe also corner of vanity unit is quite sharp we stayed in 1101 our friends in 1107 didn't have the same problem staff where excellent would stay there again

 
2019-05-24

Inlägg av Jules_17R Stirling, Storbritannien

Lovely Hotel

Hotel arranged for us to be met at the airport, which worked for us as it was a late flight and first time in HCM. Hotel was clean, room as described, all the staff were very helpful. Breakfast was a buffet with loads of different foods to try including western choices, chef is on hand to make fresh omelettes, scrambled eggs etc, the Pho was delicious. Pool was a lovely place to relax out of the sun. We enjoyed the museums, the woman’s museum is one to consider.