Liberty Central Saigon Point

  • Modernt och centralt
  • Takpool

Hotell Liberty Central Saigon Point är ett modernt hotell i stadens centrala delar, med närhet till alla spännande sevärdheter. De bekväma rummen och den vackra takterrassen med pool gör hotellet till din alldeles egen oas efter en dag i Saigons vimmel.


Rumstyper

Deluxerum för 1-2 personer. Deluxerum plus för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

bra läge.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2873 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Liberty Central Saigon Point är beläget i stadens centrum, med gångavstånd från många av Saigons mest kända sevärdheter som marknaden Ben Than och katedralen Notre Dame. Som pricken över i:et har hotellet en takterrass med en liten pool, där du har en vacker panoramautsikt över staden.

Restaurang Central dukar upp sin buffé till frukost lunch och middag. I veckosluten ersätts lunchbuffén av en omfattande à la carte-meny. I gatuplanet finns The Bistor som är en modern, sofistikerad lounge där det serveras kaffe och en rad olika drycker och drinkar. Flera kvällar i veckan bjuds det på levande musik där.

På hotellet finns en bio med fyra salonger. Här visas filmer från tidig morgon till sen kväll (mot avgift). Spat på 18:e våningen erbjuder en rad olika behandlingar inklusive massage, mot avgift. Gratis bastu och ångbastu. Gratis internethörna nära receptionen och gratis wifi i allmänna utrymmen. Stadstrafik utan hotellet.

Måltider

Frukostbuffé.