1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Liberty Central Saigon Point

  • Bio på hotellet
  • Kombinera med Phan Thiet
  • Modernt och centralt

Hotell Liberty Central Saigon Point är ett modernt hotell i stadens centrala delar. De designade rummens höga komfort tillsammans med poolen på takterrassen och hotellets spa erbjuder utrymme för avslappnande stunder efter en dag i stadens vimmel.


Rumstyper

Deluxerum för 1-2 personer. Deluxerum plus för 1-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Frukosten och att det låg så centralt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2575 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Liberty Central Saigon Point  är beläget i stadens centrum, på gångavstånd från Ben Thanh-marknaden och shopping. Många av Saigons mest kända sevärdheter och det spännande nattlivet hittar du också i närheten. Takbar samt takterrass med panoramautsikt över staden och liten pool med några solstolar.

Restaurang Central dukar upp sin buffé till frukost lunch och middag. I veckosluten ersätts lunchbuffén av en omfattande à la carte-meny. I gatuplanet finns The Bistor som är en modern, sofistikerad lounge där det serveras kaffe och en rad olika drycker och drinkar. Flera kvällar i veckan bjuds det på levande musik där.

På hotellet finns en bio med fyra salonger. Här visas filmer från tidig morgon till sen kväll (mot avgift). Spat på 18:e våningen erbjuder en rad olika behandlingar inklusive massage, mot avgift. Gratis bastu och ångbastu. Gratis internethörna nära receptionen och gratis wifi i allmänna utrymmen. Stadstrafik.

Måltider

Frukostbuffé.