1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Liberty Central Saigon Point

  • Bio på hotellet
  • Kombinera med Phan Thiet
  • Modernt och centralt

Hotell Liberty Central Saigon Point är ett modernt hotell i stadens centrala delar. De designade rummens höga komfort tillsammans med poolen på takterrassen och hotellets spa erbjuder utrymme för avslappnande stunder efter en dag i stadens vimmel.


Rumstyper

Deluxerum för 1-2 personer. Deluxerum plus för 1-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Blev erbjudna att uppgradera vårt boende till rum på 17 våningen, vilket vi gjorde, en svit med f...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2473 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Liberty Central Saigon Point  är beläget i stadens centrum, på gångavstånd från Ben Thanh-marknaden och shopping. Många av Saigons mest kända sevärdheter och det spännande nattlivet hittar du också i närheten. Takbar samt takterrass med panoramautsikt över staden och liten pool med några solstolar.

Restaurang Central dukar upp sin buffé till frukost lunch och middag. I veckosluten ersätts lunchbuffén av en omfattande à la carte-meny. I gatuplanet finns The Bistor som är en modern, sofistikerad lounge där det serveras kaffe och en rad olika drycker och drinkar. Flera kvällar i veckan bjuds det på levande musik där.

På hotellet finns en bio med fyra salonger. Här visas filmer från tidig morgon till sen kväll (mot avgift). Spat på 18:e våningen erbjuder en rad olika behandlingar inklusive massage, mot avgift. Gratis bastu och ångbastu. Gratis internethörna nära receptionen och gratis wifi i allmänna utrymmen. Stadstrafik.

Måltider

Frukostbuffé.