1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Lavender

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Jan,
Falsterbo

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-01-31


8 av 10

Sirpa ,
Pori

+
Hyvä sijainti. Ilmastointi toimi hyvin. Hyvä ruoka. Mukava henkilökunta
-

Bekräftad gäst: 2019-03-13


8 av 10

Arja,
Helsinki

+
Hyvä sijainti
-

Bekräftad gäst: 2019-02-27


10 av 10

Lise ,
Asker

+
Sentralt beliggenhet.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-03


1 av 10

Pierre ,
Strängnäs

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-09


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

50% av resenärerna rekommenderar

80 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
27
Bra
 
12
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2018-11-15

Inlägg av 634patriks Hoi An, Vietnam

Dåligt hotell!

Det ligger bra nära till allt men ta bort larmet på hotelldörren som går igång om du inte stänger dörren snabbt nog! Det kvittar om du gör för de andra gästerna glömmer det så de vaknar du av mitt i natten!!! Frukosten var ingen höjdare och personal som jobbade visste inte vad service var! Så boka ett annat!

 
2017-04-27

Inlägg av EllenB2779

Lavendel hotell nära till här uttala mig Thanh market

Vi blev positivt överraskade med hotellet, så nära till de främsta saker att se, personalen så hjälpsamma, frukosten underbar och rummet var av en bra storlek. Luftkonditioneringen var lite bullrig men det var det enda liten punkt av kritiker. Den vackra flickan från receptionen såg till att vi hamnade på rätt buss till Mekongdeltat. En mycket trevlig vistelse i en galen city!

 
2017-03-22

Inlägg av IngMarie B Sundbyberg

Hoppa över så länge

Kalt och hårt golv är första intrycket. Hissen, frukostmatsal likaså. Med plastlavenderblommor??!!? Inga tavlor eller utsmyckningar. Varför inte massor av väldoftande lavendel i stora krukor när hotellet har det namnet? Inga soffor att sitta i när du väntar eller inte vill sitta på rummet. Du kan dock köpa en öl. Rummet, hårda sängar som visserligen är vanligt i Asien. Inga sänglampor. Badrummet är sunkigt med bruna bajsfläckar(?) på väggen, mögligt duschdraperi och inget varmvatten. Men det ligger bra till så tar hotelledningen det här på allvar så kan det bli bra. Kolla först bara.

 
2019-03-16

Inlägg av jmaxeden Louisville, Kentucky

Ok.

There are several lavender hotels in Vietnam. I have stayed at the boutique hotel multiple times and enjoyed it much more than this one. This hotel is very close to the night market which is a plus and in the action of everything which is another plus. The breakfast is pretty good. And room rates aren’t bad. The shower was my biggest concern. I am not a very tall person, but the showerhead came to my shoulder. It would not rise up any higher. The temperature of the water was also very inconsistent over, three days. I asked the staff about the height of the shower and water and they acted like it was normal. All in all this was a good stay, the staff was friendly. But the showered ruined it for me. I will not say at this lavender anymore, I will be sure to stay at the boutique.

 
2019-03-03

Inlägg av splinter49 Nong Khai, Thailand

Nice place

It was a nice clean hotel and a great servied breakfast with many choices .also the room was nice , but only problem was withn the shower in the bath it sends the ater everywhere except in the bath if not carefull.