Halong Bay

Vietnam – restips

Res till andra sidan jorden och upplev något alldeles speciellt. Utforska Vietnams vackra natur, dess myllrande storstäder och dess pittoreska fiskebyar – finn inspiration till din resa här.

Boka din resa till Vietnam

Parasailing

Sport och spänning

Parasailing, dykning, undervattensturer, golf och badminton – Vietnam har mycket att erbjuda för den som är sugen på att komma igång och få röra på sig. Ta del av våra tips här.

Läs mer
Saltskrubb

Slappna av på semestern

Se till att inte glömma semesterns huvudsyfte – att få dig att koppla av och ta det lugnt. Ta del av våra tips på Vietnams härligaste span, eller varför inte också en mer lokal avkopplingsmetod: tai chi.

Läs mer här
Fiskebåtar i solnedgången

Upptäck Vietnam

Vietnam bjuder på många upplevelser utöver det vanliga. Vidga dina horisonter genom att ta del av landets vackra städer, hisnande och främmande landskap samt buddhistiska tempel.

Läs mer
Vietnamesiska vårrullar

Vietnamesiska delikatesser

Nog har du ätit en del thailändskt, men hur är det med vietnamesiskt? Utforska en spännande matkultur, smaka den beryktade nudelsoppan pho och ät färska vårrullar i rispapper.

Ta del av våra tips
En fullsmockad gatumarknad i Vietnam

Shoppa i Vietnam

Vietnam är det ideella resmålet för dig som är sugen på en gedigen shoppingrunda. Nyckelordet här är mångfald: Vietnam erbjuder såväl stora gallerior som gatumarknader. 

Läs våra tips här