Vietnam – restips

Res till andra sidan jorden och upplev något alldeles speciellt. Utforska Vietnams vackra natur, dess myllrande storstäder och dess pittoreska fiskebyar – finn inspiration till din resa här.

Boka din resa till Vietnam

Upptäck Vietnam

Vietnam bjuder på många upplevelser utöver det vanliga. Vidga dina horisonter genom att ta del av landets vackra städer, hisnande och främmande landskap samt buddhistiska tempel.

Läs mer

6 vackra stränder i Vietnam

Vietnam är de långa, vita strändernas land och här njuter du av kristallklart vatten, vajande palmer och mjuka sanddyner. Upptäck 6 av Vietnams vackra stränder och hitta en egen liten pärla att tillbringa semestern vid!

Läs mer

Shoppa i Vietnam

Vietnam är det ideella resmålet för dig som är sugen på en gedigen shoppingrunda. Nyckelordet här är mångfald: Vietnam erbjuder såväl stora gallerior som gatumarknader. 

Läs våra tips här
Parasailing

Aktiv semester i Vietnam

Parasailing, dykning, undervattensturer, golf och badminton – Vietnam har mycket att erbjuda för den som är sugen på att komma igång och få röra på sig. Ta del av våra tips här.

Läs mer

Spa i Vietnam

Se till att inte glömma semesterns huvudsyfte – att få dig att koppla av och ta det lugnt. Ta del av våra tips på Vietnams härligaste span, eller varför inte också en mer lokal avkopplingsmetod: tai chi.

Läs mer här

Vietnams intressanta städer

Vietnam bjuder på flera intressanta städer att upptäcka, där allt från spännande sevärdheter, vackra stränder, god mat och annorlunda upplevelser väntar.

Läs mer

Vietnamesisk mat

Nog har du ätit en del thailändskt, men hur är det med vietnamesiskt? Utforska en spännande matkultur, smaka den beryktade nudelsoppan pho och ät färska vårrullar i rispapper.

Ta del av våra tips