1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Victoria Phan Thiet Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

jens,

+
Indretning Beliggenhed Personale
-

Bekräftad gäst: 2018-01-25


9 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-03-29


9 av 10

Lotten,
Porvoo

+
-

Bekräftad gäst: 2018-03-08


8 av 10

Brigt,
oslo

+
-

Bekräftad gäst: 2018-02-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

720 omdömen
Utmärkt
 
514
Väldigt bra
 
154
Bra
 
34
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-01-26

Inlägg av Q7317UKandreaa Stockholm, Sverige

Underbart plats

Fantastisk ställe, miljö och allt kändes perfekt! Personalen på området var så trevligt och tills hand för oss. Utflykter var mer än värd och restaurangs personal var UNDERBAR❤️ allt allt var super maten var såååå gott och väl lagat Rekommenderas !!!

 
2018-12-30

Inlägg av sverkere2016

Kolonial pärla

På ytan en miljö som skulle passa in i en 30-tals skildring om ett kolonialt Indokina; trädetaljer, blomsterarrangemang, arkitekturen.. men skenet bedrar; trevlig, kunnig och hjälpsam personal på en kamratlig nivå, snabb och kunnig service, hyfsat bra internet men fr a en fantastisk restaurang vars chef är enastående. Men så har han också börjat här för drygt 25 år sedan som kypare.

 
2018-02-25

Inlägg av Pelle J

Semester

Ett helt underbart hotell, rent och snyggt bra service de tänker verkligen på gästerna här, frukosten och övriga maten är kanon nytt tema varje dag, det finns ett bra utbud av aktiviteter på hotellet det känns som dom tänkt på att försöka få till något förde flesta gäster. Det finns gym, badminton, tennis, boule m,m. Spat är helt underbart spa terapeuterna kan verkligen sin sak och dom rekommender något annat om dom inte tycker att det inte passar eller att du behöver någon annan behandling. Stranden vid hotellet är väl inte så mycket att hurra över men det finns bättre bara 50-100 meter bort vilket jag inte såg som något problem polerna är kanon, Hotellet ligger lite avsides om man vill se de verkligt stora attraktionerna men hotellet erbjuder bra utflykter som jag kan rekommendera. Som slutsats så hade jag väl önskat att dom vore bättre på engelska men det verkar vara problem över hela Vietnam samt stranden och de stora sevärdigherna ligger långt bort, Som slutsats så rekommenderar jag varm detta hotell.

 
2014-07-16

Inlägg av JForss Stockholm, Sverige

Fin resort, men var är "stranden"?

Jättefin resort med flera poolområden, en mer barnanpassad och en infinitypool. Supervackert och med poolbarer. Spat är fantastiskt! Många behandlingar att välja på och dessutom finns paket man kan boka med ex trerättersmiddag till bra pris. Även rummen är superfina, båda rummen vi hade under våra dagar på Victoria hade utomhusdusch och stort badkar inomhus. Det var dock tre delar vi upplevde som lite sämre. Dels finns ingen strand vid resorten, som namnet ändå antyder. Sedan är området väldigt stort och det blir därför lite opersonligt. Det sista är att det är lite för dyrt mot det man får. En resort utan strand till det här priset är helt enkelt inte värd det.

 
2019-05-17

Inlägg av bogdanskokan Przemysl, Polen

Great place for leisure

I found this hotel by looking for boutique hotel with bungalows at the sea side and must admit not me nether my wife and friends were disappointed. We booked bungalows in the first line from water and it was right choice. Just a few meters from beach and sea. Not far was also great infinity pool with excellent view. Breakfasts were remarkable, served in a restaurant with open view to the sea and green garden. We were a bit disappointed with a restaurant. The very first night we went there for dinner and no one of four of us was satisfied. The food was good, but we had filling the chef is not sure if meals should taste more Vietnamese or European… not to mention a price. From the other hand the town was very close ($1 for a taxi) with verity of restaurants and twice cheaper great meals. The stuff was very polite, pleasant and helpful. If I’ll get back there again, I’d certainly choose the same hotel and bungalows by the sea.