1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Victoria Phan Thiet Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

jens,

+
Indretning Beliggenhed Personale
-

Bekräftad gäst: 2018-01-25


9 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-03-29


9 av 10

Lotten,
Porvoo

+
-

Bekräftad gäst: 2018-03-08


8 av 10

Brigt,
oslo

+
-

Bekräftad gäst: 2018-02-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

686 omdömen
Utmärkt
 
484
Väldigt bra
 
150
Bra
 
34
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-01-26

Inlägg av Q7317UKandreaa Stockholm, Sverige

Underbart plats

Fantastisk ställe, miljö och allt kändes perfekt! Personalen på området var så trevligt och tills hand för oss. Utflykter var mer än värd och restaurangs personal var UNDERBAR❤️ allt allt var super maten var såååå gott och väl lagat Rekommenderas !!!

 
2018-12-30

Inlägg av sverkere2016

Kolonial pärla

På ytan en miljö som skulle passa in i en 30-tals skildring om ett kolonialt Indokina; trädetaljer, blomsterarrangemang, arkitekturen.. men skenet bedrar; trevlig, kunnig och hjälpsam personal på en kamratlig nivå, snabb och kunnig service, hyfsat bra internet men fr a en fantastisk restaurang vars chef är enastående. Men så har han också börjat här för drygt 25 år sedan som kypare.

 
2018-02-25

Inlägg av Pelle J

Semester

Ett helt underbart hotell, rent och snyggt bra service de tänker verkligen på gästerna här, frukosten och övriga maten är kanon nytt tema varje dag, det finns ett bra utbud av aktiviteter på hotellet det känns som dom tänkt på att försöka få till något förde flesta gäster. Det finns gym, badminton, tennis, boule m,m. Spat är helt underbart spa terapeuterna kan verkligen sin sak och dom rekommender något annat om dom inte tycker att det inte passar eller att du behöver någon annan behandling. Stranden vid hotellet är väl inte så mycket att hurra över men det finns bättre bara 50-100 meter bort vilket jag inte såg som något problem polerna är kanon, Hotellet ligger lite avsides om man vill se de verkligt stora attraktionerna men hotellet erbjuder bra utflykter som jag kan rekommendera. Som slutsats så hade jag väl önskat att dom vore bättre på engelska men det verkar vara problem över hela Vietnam samt stranden och de stora sevärdigherna ligger långt bort, Som slutsats så rekommenderar jag varm detta hotell.

 
2014-07-16

Inlägg av JForss Stockholm, Sverige

Fin resort, men var är "stranden"?

Jättefin resort med flera poolområden, en mer barnanpassad och en infinitypool. Supervackert och med poolbarer. Spat är fantastiskt! Många behandlingar att välja på och dessutom finns paket man kan boka med ex trerättersmiddag till bra pris. Även rummen är superfina, båda rummen vi hade under våra dagar på Victoria hade utomhusdusch och stort badkar inomhus. Det var dock tre delar vi upplevde som lite sämre. Dels finns ingen strand vid resorten, som namnet ändå antyder. Sedan är området väldigt stort och det blir därför lite opersonligt. Det sista är att det är lite för dyrt mot det man får. En resort utan strand till det här priset är helt enkelt inte värd det.

 
2019-02-13

Inlägg av 1Crouchy1

Very nice resort with fantastic restaurant

We stayed here for 3 nights as a family of 5. We did not need to leave the resort as it provided everything we needed. Room on the beach are fantastic. Restaurant food is great and staff are delightful. We had a hiccup with something in our room and management were quick to act and provided a free 30 min massage for the inconvenience. Pools are great as well. Beach is not ideal here but just a short walk further up the beach and it is very nice for swimming. If you were looking for a nicer beach I would suggest going to the resorts just a little further on past the rocks.