Kundomdömen om The Cliff Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 19 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Personalen var så vänliga och hjälpsamma, ljust och öppet, bra poolområde, härlig trädgård, rent och fint
-
Stranden var tyvärr i blåsigaste läget så det fungerade sällan att ligga på stranden

Bekräftad gäst: 2020-03-05


9 av 10

+
Mycket bra mat. Vidtagit Hälsoförebyggande åtgärder med anledning av Corona-utbrottet (temperaturmätning på gäster o personal dagligen). Fin service från personal, genorositet. De bjöd på frukt o kaffe varje em och en fin 4 rätters middag för resesällskapet. Ren strand, gott om solstolar o badhanddukar.
-
Förbättra AC, luftkonditionering i träningslokal/gym. Omgivningarna behöver städas upp. Hotellen borde bidra mer till förbättring av sophantering i hela samhället, landet, minska nedskräpning i närmiljön, samhället. Drivor av sopor överallt i landet inbjuder inte till att återvända till Vietnam.

Bekräftad gäst: 2020-02-28


8 av 10

+
Frukosten och poolen, bra utsikt över havet.
-
Hotellet vad bra och trevlig personal, personalen vad inte så kunniga på engelska spåråket. Vad det gäller våran transfer så har ni uppgivit fel tid och längd. Det vad våran största besvikelse från er sida och att ni inte visade er. Hemtransporten tidigares vilket vi inte fick någon info om, tur att vi gick och åt frukost och hade packat våra väskor i tid. Själv fick jag ta tag i alla andra hotell som vi skulle möta upp och hämta resenärer och ropa efter svenska människor som skulle med bussen. Tyvärr hittade inte busschauffören var resenärerna skulle plockas upp, han körde fel hela tiden och betedde sig som en idiot i trafiken ( viss överseende har vi med det med tanke på deras kultur). Apollo visade sig knapt. Vi är vana att resa ensamma men tycker att ni borde visa er lite mer och hjälp skulle behövas. Vietnam är ett trevligt land och kan rekommendera det till mina vänner men ni bör dra åt er den info jag ger er, norrmännen tänker och är överens med mig. Ni är välkomna med frågor som jag förhoppningsvis kan hjälpa och stötta er i. Med Vänliga Hälsningar Ulf Hillskär Ildiko Szabo

Bekräftad gäst: 2020-02-13


9 av 10

+
Rent och snyggt!
-
Personalen behöver kanske inte springa in på rummet och kontrollera flera gånger om dagen. Framförallt inte när man satt upp skylten om att man inte vill bli störd.

Bekräftad gäst: 2019-03-20


10 av 10

+
Mycket bra att de erbjöd shuttlebuss till centrum. Väldigt bra service.
-
Vi hade hellre velat börja resan i Saigon, så hade velat ha möjlighet att välja vilken ordning man vill ha det.

Bekräftad gäst: 2019-03-07


8 av 10

+
Nära till allt.
-
För liten frukostmatsal, stojigt när många skall äta samtidigt.

Bekräftad gäst: 2019-03-06


10 av 10

+
Rent och fint , trivsamt
-

Bekräftad gäst: 2019-02-28


9 av 10

+
Frukosten och att det låg så centralt
-

Bekräftad gäst: 2019-02-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

2152 omdömen
Utmärkt
 
1749
Väldigt bra
 
304
Bra
 
67
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2020-02-07

Inlägg av A2714TPj_rgens Njurunda, Sverige

Room 143

Då är vistelsen över för denna gång Kan inte göra annat än att ge toppen betyg vi har varit här för 4 gången Vi älskar personalen här och deras service Området i Mui Ne och Phan Tiet är besöksvärt Tack för denna gång

 
2020-02-07

Inlägg av aannae

Fin resort vid havet

Härligt ställe alldeles vid havet. Fint poolområde med 2 pooler och poolbar. Stor tillgång på solstolar och ingen trängsel. Solstolar med parasoller även på stranden. Stor och bra frukostbuffé. Mycket trevlig och hjälpsam personal, speciellt Huong som gjorde allt för att vi skulle ha det så bekvämt och bra som möjligt. Fint och rent i hela området. Kan varmt rekommenderas.

 
2019-11-16

Inlägg av 861esmeraldaa

Semesterresa November

Underbar första resa till Vietnam ! Jättefint hotell med fantastisk service från personalen som gjorde sitt bästa för att vi skulle trivas. Städning varje dag, vatten på rummet. En fin liten gåva varje kväll;; choklad och kvällssaga, så mysigt!! Underbar frukost, superfint rum och fint poolområde samt strand. Hjälpsam personal i receptionen även om deras engelska inte alltid var den bästa. Lätt att ta sig in till byn Mui Ne från hotellet.

 
2019-04-20

Inlägg av annaaL6825ZD Hô Chi Minh-staden, Vietnam

Superfin resort

Jättefin resort med superservice och fantastiskt hjälpsam personal. Bra frukost, nära till pooler och stranden fick vi nästan ha för oss själva. Rummen och badrum var stora och fina. Billigt med taxi om man vill åka in till Mui Ne.

 
2019-04-19

Inlägg av Patrik A Norrköping, Sverige

Kanon!

Strålande ställe med suverän service. Bra priser och god mat. Stranden hade vi för oss själva (nästan), rum bra och städning prima. Personligt bemötande av all personal. Hotellet hjälpte till med utflykt till sanddynor som var kanon. Guiden Lap var Hur trevlig som helst. En annan , William, hjälpte till så fort han fick ögonen på oss. Kanon kort och gött!