1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Seahorse Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Nära till allt
-
Uppfräschning av gym, samt nyare solstolar.

Bekräftad gäst: 2019-04-18


10 av 10

,
Kullavik

+
Trädgården, poolen och läget.
-
Städa mer på stranden.

Bekräftad gäst: 2019-04-11


9 av 10

Reiner,
Eskilstuna

+
fint hotell området med vattenspeglar och planteringar. Vänligt personal
-
För att får turisterna att återvända behöver städningen av stranden organiseras tillsammans med alla hotell och kommunen.

Bekräftad gäst: 2019-04-10


9 av 10

Stefan ,
Malmö

+
Bra
-

Bekräftad gäst: 2019-04-04


10 av 10

Månika,
Umeå

+
Personalen och städningen. Läget till havet och den förtjusande trädgården.
-
Att man inte kan boka en solstol hela dagen och inte vara där. Vissa hotell har infört regeln att om man lämnar stolen i 2 timmar så blir man av med den. Dessutom fattar vi inte tiden man reserverade... var där 06.00 och alla stolar var bokade

Bekräftad gäst: 2019-04-03


7 av 10

Markus,
Stockholm

+
Läget och rummet samt utsikten från balkongen
-
Som vanligt reserverar folk solstolar redan från 0600

Bekräftad gäst: 2019-04-03


2 av 10

Pernilla,
Malmö

+
-
Det borde vara bättre beskrivning omkring blåsten och arr det är höga vågor och smutsigt vatten

Bekräftad gäst: 2019-02-28


10 av 10

,

+
Ren o fräscht, personal som var trevlig o ställde upp direkt om man ville något, jättestor o godfrukost som blev påfyllt hela tiden, och att poolen låg så att maN såg hAVet.
-
Nackdel var att man var tvungen att gå ner vid 6.00 för att få en solstol.

Bekräftad gäst: 2019-02-20


8 av 10

Helena ,
Hässleholm

+
Lugnet, nära havet ☺
-

Bekräftad gäst: 2019-02-07


9 av 10

Rolf,
Avesta

+
Bra läge och vacker trädgård. Otroligt rent och snyggt
-
Bättre system för utdelning av solsängar alla var markerade 06:30 varje dag !

Bekräftad gäst: 2019-01-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

280 omdömen
Utmärkt
 
130
Väldigt bra
 
91
Bra
 
36
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2016-01-10

Inlägg av Paul B

Så avkopplande......!

Vi är en familj på sju personer som tillbringade julhelgen 2015 på Seahorse. Rummen är stora, fräscha och prisvärda. Frukosten lämnar ingenting i övrigt att önska. Närheten till egen pool, och egen strand, men solstolar och parasoll är kanon. All personal vi stötte på var gullig och tillmötesgående. Massage och annan spabehandling var suverän. Julmiddagen var kanske inte riktigt prisvärd, och gymet skulle behöva en uppfräschning, men det lilla kan ändå inte frånta stället betyget fem. Vi längtar redan tillbaka!

 
2012-03-07

Inlägg av Lola S Phan Thiet

En fantastiskt miljö

Vårt omdöme omhotellet är att vi hade en mycket bra bungalow nr 601 med fantastisk havsutsikt alldeles nära stranden. Vi slapp jaga strandstolar då vi kunde ligga utanför vår bungalow. Negativt med dessa är att badrummet ligger utomhus med flöljd av att det kommer in mygg. Vi är trots allt nöjda med hotellets service.

 
2011-01-27

Inlägg av Marie V Phan Thiet, Vietnam

En upplevelse för alla sinnen

Fantastiskt ställe med vacker park och smakfulla rum och hus. Nära en underbar sandstrand och med perfekt pool. Enda minus är hårda sängar men man vänjer sig...

 
2019-03-31

Inlägg av 812markust Stockholm, Sverige

Great two weeks stay

We had a deluxe room in the second floor with a nice balcony with ocean view. Our 9 year old daughter slept on an extra bed with a rather stiff madras but she liked it anyway. Sometimes the room was very well cleaned and some time it were not, I guess it depended on who that cleaning it. The room was in good shape, nice bed and good water pressure in the shower which is not always the case in southeast Asia. The breakfast was ok. A lot of different options to select from. A buffet of bread, cold dishes, warm dishes, fruit, a soup station and egg station. The sunbeds by the pool were always “reserved”. People gets up at 6 am and put their towels on the beds. The management should really figure out a better system for this. Although the sunbeds on the beach were always free but I guess if it have been more people staying at the hotel the case had been the same on the beach. Not the hotels fault but when we bought the trip the travel agent didn’t told us that the hotels is about 5 hours from Ho Chi Minh City and that constantly windy. Could be annoying. The location on the hotel is nice, just go out on the Main Street and you will have lot of restaurants and shops.

 
2019-03-30

Inlägg av X8885FZmichaelc Hô Chi Minh-staden, Vietnam

Team building weekend

This is a 4 star resort but I took out 3 stars. One is I ask for a two pin adapter for my electrical appliance. This hotel do not provide. Even in the mini hotel they do offer. This is a hotel for foreigners. Inside the room all the electrical sockets are two pin only and not tourist friendly. Second star is I just ask for a bucket of ice and they charge me USD 2. I am paying USD 150 a night. Come on. I see the staff here is trying to work very hard, but seems like lack of management leadership. I booked 30 rooms here for my staff and was told a lot of rooms had a lot of small problem. My room door lock not work. Low water pressure for shower. Very basic room. Cheap pillow and bedding. I hope the owner can shape up the hotel management team.