Kundomdömen om Sailing Club Mui Ne Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,9 av 10 baserat på 7 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,9 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
10,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,9 / 10
Faciliteter
 
9,7 / 10
Mat och dryck
 
9,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,7 / 10
Service
 
10,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Personalen och det fantastiska bemötandet varje dag
-
Polen saknade ledstång samtidigt som olika nivåer (trappa och djup) var svårt att se. Polen hade många färger på kaklet vilket var förvirrande. Är man synskadad finns stor risk för skada

Bekräftad gäst: 2020-03-18


10 av 10

+
-
Restaurangen behöver lära sig att använda kryddor i maten.

Bekräftad gäst: 2020-01-31


10 av 10

+
Läge, personal, boende.
-
Ledstång till poolen saknas helt.

Bekräftad gäst: 2019-03-21


10 av 10

+
Bra läge till mycket rooftoppen
-

Bekräftad gäst: 2019-01-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

969 omdömen
Utmärkt
 
815
Väldigt bra
 
114
Bra
 
30
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2017-02-13

Inlägg av Cecilia L Stockholm, Sverige

Underbart mat

Mysig restaurang och fantastisk mat. Lite dyrt dock. Men vill man njuta av lite dyrare matupplevelse så är det helt klart värt det för vi var 4 personer som tog in olika rätter och allt var toppen! Vi är jättenöjda.

 
2017-01-11

Inlägg av 61erikc Stockholm, Sverige

Hög standard

Lite mindre resort med mycket hög standard på rum, mat, poolområde och service. Bodde i trädhårdsbungalow med liggmöbel och fåtöljer på verandan. Mycket fräscht och inklusive alla bekvämligheter. Städning och kvällsförberedelse med myggljus etc varje dag. Lummigt lugnt poolområde med solstolar med tjocka dynor. Frukost, lunch och middag var riktigt vällagade och en mix av vietnamesiska rätter och övriga världen, och serveras på restaurangen Sandals. Prisnivån är relativt hög, men kvaliteten är därefter.

 
2014-07-16

Inlägg av JForss Stockholm, Sverige

Fantastisk resort

Jättefint hotell med bungalows i vackra, gröna trädgårdsomgivningar. Bungalowerna är trevliga med AC. Dock var inte väggen in till badrummet ända upp till taket, vilket kanske inte är jätteroligt alla gånger ;) Trevlig restaurang, Sandals, vid poolen som serverar toppenmat i västerländsk stil. Goda drinkar också! Dock trist att frukostbuffén är liten och att man beställer in frukosträtter, även om man absolut blir mätt på det. Dock tänkvärt innan man bokar resa till Mui Ne att det blåser mycket där, eftersom många är där och surfar. Trevligt också med yogaklasserna som finns att delta på. Mycket hjälpsam personal i receptionen, och vid poolen. Allt som allt toppen, och prisvärt enligt oss.

 
2012-10-05

Inlägg av tbl_5610 Malmö, Sverige

Ett semesterhotell man gärna återvänder till

En härlig vecka i Mui Ne med alla kajtsurfarna på eftermiddagarna. Har ni inte provat ta några lektioner och förstå hur svårt det är eller bli expert. Hotell med perfekt service just on the beach. Härliga måltider under bar himmel vid poolen. Enda nackdelen är bilresan från och till Mui Ne. Se till att få en bra driver.

 
2020-05-28

Inlägg av 778hildel Oslo, Norge

Fantastic stay!

We enjoyed 4 nights at Mui Ne Sailing Club. We stayed in a bungalow that had great space, and a luxurious feeling. The resort it self is fantastic, with such an relaxing atmosphere. The staff was really friendly, the spa the hotel has was super good and the food at this hotel was the best in Mui Ne. We also took a two days kite surfing class that were really professional. Highly recommend this hotel!