Kundomdömen om Romana Resort (Phan Thiet)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 19 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Fina rum, bra frukost, lagom stort, fräscht
-
Gymet var uruselt, ha inte med det som lockbete. Priserna på restaurang och bar var för höga. Vi köpte mat och dryck utanför hotellområdet

Bekräftad gäst: 2020-03-04


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-28


6 av 10

+
Egen pool
-
Frukosten, den var väldigt inriktad på asiatiska gäster och mycket av maten var inte tydligt uppmärkt gällande vad den innehöll.

Bekräftad gäst: 2020-02-27


5 av 10

+
Närheten till havet
-
Hårda sängar och dåliga kuddar. Bättre service hos restaurang personalen, ordning och reda hos vakt/natt personalen för mycket festande från gäster som inte respekterar restaurang öppettider ( stäng kl 22:00) då skrikande fest och bad i poolen fram till kl 03-04 på natten, inte okej på en spa resort!!

Bekräftad gäst: 2020-02-21


9 av 10

+
Det mesta var bra..
-
Möbler på balkongen,bättre dusch.

Bekräftad gäst: 2020-02-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-19


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-14


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-12


8 av 10

+
Bra strand
-
Musik i baren Underhållning 1 gång i veckan

Bekräftad gäst: 2020-02-07


8 av 10

+
Närheten till strand och pool Rent
-
Saknade underhållning

Bekräftad gäst: 2020-02-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

359 omdömen
Utmärkt
 
142
Väldigt bra
 
114
Bra
 
60
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2020-01-04

Inlägg av 508evan Venedig, Italien

Lugnt, prisvärt och välskött

Romana Resort är ett utmärkt ställe för den som inte söker puls och fest. Stället är mycket lugnt, välfungerande och gästerna består av en skön blandning av nationaliteter. Allt är rent och för det mesta helt ( undantaget gymmet som behöver en rejäl uppdatering). Fin frukost och bra mat till lunch och middag för den som stannar på hotellet. Personalen. Är vänlig och serviceminded. Ett utmärkt val för familjesemestern.

 
2019-03-01

Inlägg av MagnusK372

Fin semester

Bra hotell synd bara att det blir ett dagis för japanska barn på helgerna total kaos i poolområdet och på restaurangerna annat mycket bra spa billigt . Iofs dubbla priserna på hotellet mot nere på stan 😁

 
2019-02-25

Inlägg av Nils C

Underbart lungt hotell

Bungalow med egen pool rekommenderas,en underbar trädgård med feng shui känsla God mat och hyfsade priser Lungt och fint läge billigt att ta dig med taxi dit man vill På minussidan ingen toppen strand

 
2018-03-07

Inlägg av Josef S Malmö, Sverige

Härligt hotell

Väldigt vackert hotell med fin trädgård, egen strand. God frukost och helt ok luncher. Kanske inte så bra meny i övrigt! Mycket vänlig personal. Ligger lite off så vill ha relaxing och bara njuta så är detta ett toppenhotell

 
2018-02-23

Inlägg av chr1s040 Stockholm, Sverige

Bra hotell men behöver putsas

Var där i två veckor. Rummen: Rummen finns inget att klaga på förutom att AC ’n kan låta lite mycket. Bra städning, städerskorna är super trevliga och duktiga. Poolen: Fin pool, både barnpool och stora poolen är ren och fin. Men parasollerna är jätteslitna och har hål i sig och behöver definitivt bytas ut. Badhanddukarna är små och väldigt slitna. Och enligt mig borde ha annan färg för de har svårt att få dem rena. Man får sätta på bubbelpoolen själv och ligger man vid den generatorn Så låter den väldigt mycket. Poolbaren: Bra utbud med mat. Både icke asiatisk och vietnamesisk meny. Personalen har ingen kassa så vill ni betala direkt så måste dem springa upp till restaurangen och göra kvitto sen ta betalt sen springa upp igen för växel. Frukosten: Är toppen! Stort utbud med både varmt och kallt. Trevlig personal. Öppnar 06.30. Kvällsmaten: Verkar som det finns 3 typer av middagen. Vi läste en recension här att det skulle vara fruktansvärt dyrt på hotellet så vi tog helpension. Då fick man inte ta del av deras buffé utan fick en meny med 10 olika 4 rätters ( bröd, soppa, huvudrätt och efterrätt ) val. Det var ingen höjdare om man kanske inte gilla allt. Men du blir garanterat mätt. Sen fanns de gäster som fick vanliga menyn och det är samma utbud som vad du får i poolbaren. Var inte sågblad över kvällsmaten. Vi hoppade den ofta och åt utanför hotellet. Transfers: Finns shuttlebussar till både Phan Tiet och Mui Ne som är gratis. Men inom 2 olika tider. Men taxi är billigt och går på taxameter. Stranden: Den är privat. Bara hotellets gäster som kan gå ner till den. Väldigt få som låg där iom att det blåser upp rätt mycket efter lunch. Men fint och rent. Inte speciellt klart iom det blåser upp. Perfekt ställe för kite surfers. Finns gott om skolor och uthyrare utanför hotellets område. Personalen: Väldigt trevliga men de flesta är väldigt dåliga på engelska. Jag kunde inte ens få dem att förstå en enkel sak som att jag ville ha extra mycket av tex pommes frites iom man inte fick så mycket. Men de försöker och är toppen annars. Priser: Jag förstår inte recensionerna där folk säger att det är jättedyrt på hotellet. Det är det verkligen inte. Men det är jättebilligt utanför. Övriga gäster: Första veckan var väldigt lugn. Alla hotell i Mui Ne så finns det väldigt mycket stökiga ryssar. Vi hade inte många på vårat men vårat ligger en bit utanför. Andra veckan så kom Kinesiska Nyåret. Då blev det väldigt mycket asiater som kom på semester och många av dem är väldigt högljudda. Då var det inte många lugna stunder vid poolen. Rekommenderar hotellet! Behöver fixa lite småsaker. Men jag är nöjd. Resebyrå: Vi reste med Apollo. Tyckte informationen på den långa 5 timmars bussresan till hotellet var jättedålig. Han satt tyst nästan hela resan. Är van vid att göra lite kort om landet, om valutan osv. Informationsmötet det nästan ingenting heller. Är van vid mycket mer information.