1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Romana Resort (Phan Thiet)

  • Gratis buss till centrum
  • Häftigt hotell med mycket grönska
  • Restaurang med läcker utsikt

Romana resort ligger på en höjd ovanför en liten strand mellan Mui Ne och Phan Thiet. Ett läckert poolområde och en spaavdelning där du kan njuta av behandlingar med naturprodukter är några av höjdpunkterna på detta fina hotell. På hotellrestaurangen kan du få både läcker mat och härlig havsutsikt. Vill du se dig omkring kan du låna en cykel eller hoppa på hotellets gratisbuss som går till Mui Ne.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer. Deluxerum i bungalow för 1-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Personalen.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 316 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Romana Resort i Phan Thiet ligger på en sluttning vid en liten, privat strand. På hotellområdet finns en pool och en separat barnpool. Jacuzzi. Gratis solstolar, parasoller och handuksservice både vid poolen och på stranden. Nära poolen ligger hotellets spacenter som erbjuder flera olika behandlingar med naturprodukter samt massage, mot avgift.

På hotellets restaurang Panorama kan du njuta av vällagad mat från en omfattande á la carte-meny och en fantastisk utsikt över havet. I restaurangbaren kan du ta en cocktail före maten. Två gånger i veckan anordnas grillkvällar. Laguna bar, vid poolen, serverar lättare lunch och middag i en avspänd miljö.

Gratis wifi i lobbyn och restaurangen. Lekrum. Gratis biljard och tennis (dagtid) samt möjlighet att låna cyklar. Nivåskillnader inom hotellområdet. Ca 5 kilometer till centrum i Mui Ne och 8 kilometer till Phan Thiet. Gratis hotellbuss till Phan Thiet och Mui Ne. Ingen trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Julmiddag (24/12) och nyårsmiddag. Halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Stranden har stora stenar och sanden har delvis försvunnit på grund av tidvattnet och stora vågor. Stor skillnad på ebb och flod.