1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Oriental Pearl Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Tommy,
Skurup

+
läget
-
varmt kaffe

Bekräftad gäst: 2019-01-31


9 av 10

Gert,
Sigtuna

+
Trevlig och hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-16


9 av 10

Emily,
Göteborg

+
Närheten till stranden men även andra stränder och mer nattliv/restauranger/shopping.
-
Mer att välja mellan på halvpensionen. Dricka ingick ej och vi fick endast välja mellan 10 st. rätter i 2 veckor där förrätt, huvudrätt och efterrätt redan var förutbestämda.

Bekräftad gäst: 2019-01-10


9 av 10

Mia,
Sävedalen

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-01-03


8 av 10

Louise ,
Göteborg

+
Nära havet fint rum härlig terass
-

Bekräftad gäst: 2018-03-29


10 av 10

Anita,
Helsingborg

+
Läget vid stranden, frukostbuffén, serviceinriktad personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-03-20


8 av 10

Natalie,

+
Personalen och stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-03-15


10 av 10

Gun,
Hudiksvall

+
Bra frukost trevlig personal
-
Bättre utbud när det gällde middag Vi var besviken att telefonen ringde varje morgon kl 6 eller 7 då vi inte beställt väckning. trots tillsägelse i receptionen fortsatte det hela tiden. är man på semester vill man själv bestämma när man vill kliva upp

Bekräftad gäst: 2018-03-14


9 av 10

Mats,
Sjöbo

+
God service kom inom 5 minuter om man kallade på rumservice
-

Bekräftad gäst: 2018-03-13


9 av 10

gunnar,
staffanstorp

+
Trevlig personal.
-
Frukostbordet ofta tomt kl 09.00. Fick hela tiden påpeka detta för personalen

Bekräftad gäst: 2018-02-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

118 omdömen
Utmärkt
 
46
Väldigt bra
 
50
Bra
 
12
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2012-08-08

Inlägg av Sargon S Stockholm, Sverige

Mediokert hotell

Mysigt hotell. Lite för långt ifrån butikerna/shopping ca 45 min promenad. Rummen är ok, vi hade problem med att AC:n stängdes av automatiskt. Några mystiska fläckar på sänglakan. När vi bad städpersonalen, byttes dessa på en gång. För övrigt bra och trevlig personal. God frukostbuffé. Vattenflaskor fylldes på dagligen. Tyvärr har inte hotellet sin egen strand men en bra pool. Lite för många träd i poolarean för de som älskar att sola. Överlag var vi nöjda!

 
2019-01-10

Inlägg av W_Hanne Köpenhamn, Danmark

Waisting your time and money

We stayed here 2 nights and 1 day. We had to choose between 18 or 35 degrees in the room the first night, next day We spend from 8am to 2pm waiting for technicians to fix the aircondition, which theycould not. We got a new room. The manager offered a free night the second night, but DID NOT refund. This is a place where customers is treated like cows!

 
2018-12-25

Inlägg av AnnaR9029

Best hotel where I have ever visited

Really lovely hotel. Nice and clean room, beautiful garden, clean pool and beach. Very kindly staff. Breakfast was good and varied, but other foods in restaurant was not very good and it was expensive.

 
2018-12-15

Inlägg av MohammedD1118 Johannesburg, Sydafrika

Relaxing stay in lovely resort hotel

A 14 night tour ended with 3 nights in this lovely hotel. The hotel is well located with restaurants on the doorstep and a foodcourt type layout with a selection good casual restaurants 15 min walk away. The beach was amazing, pool looked great, surrounds lush and really tranquil with several water features and koi ponds. Breakfast was excellent with a good variety. Everything was very clean and neat and staff very courteous. The only negative was the small bathroom with shower curtain and smoking by fellow patrons at breakfast. Smoking should really not be allowed in public spaces of the hotel. It would be really helpful too if the hotel warns against mosquitoes and provides some measure to minimise them. All in all we enjoyed our stay and it was a fitting end to our trip.

 
2018-08-27

Inlägg av Janne F

Best hotel

Nice and Quiet hotel .Not far away from the centrum.The best People working at the hotel Its like you open your Door home when you check in .Very good breakfast. Nice pool and the beach is near the hotel.