Kundomdömen om Oriental Pearl Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 25 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-
Lokal mat isf västerländsk

Bekräftad gäst: 2020-03-13


10 av 10

+
Mysigt lugnt nära till pool och bad
-

Bekräftad gäst: 2020-03-11


7 av 10

+
Stranden
-
Maten

Bekräftad gäst: 2020-03-06


8 av 10

+
Fantastisk service
-
Köper man tillägg på mat, får man var skit mat.

Bekräftad gäst: 2020-02-07

Svar från Apollo 2020-02-10
Hej Per! Vad tråkigt att höra att du inte var nöjd med maten på hotellet. Uppstår det något problem på hotellet så är det bra om man kontaktar vår personal på resmålet så att dem har möjlighet att hjälpa en. Trots detta så hoppas vi att du hade en trevlig resa med oss i Vietnam. Med vänlig hälsning Linnéa, Kundservice Apollo

10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-31


10 av 10

+
Läget! Trädgården som att vandra i en liten regnskog!
-
- Resan till hotellet var bedrövligt med sina 6 timmar på guppiga vägar. + Resan tillbaka på 3tim 40 min på mestadels motorbäg

Bekräftad gäst: 2020-01-29


9 av 10

+
Den organiska miljön på området.
-
Jag har aldrig någonsin sovit i en så stenhård säng. Det var väldigt lyhört mellan rummen genom genomgångsdörren till rummet bredvid. Vi hade tur med grannarna så den här gången störde det inte.

Bekräftad gäst: 2020-01-22


10 av 10

+
Läget o frukosten
-

Bekräftad gäst: 2020-01-22


8 av 10

+
Service och mycket tillmötesgående personal. Fint hotellområde. Mycket bra frukost.
-
Halvpensionen, dvs de 10 olika trerättersmenyerna man kunde välja på var riktigt dåliga. Hade varit bättre om de erbjudit vällagad vietnamesisk mat istället för dåligt efterliknade västerländska menyer. Menyerna var fasta och man ville inte att gästerna skulle kombinera de olika rätterna på annat vis inte heller villa man att de olika personerna i sällskapet skulle välja olika. Trevligt med underhållning på hotellet, men artisterna var inte alls bra, sämre än de som sjunger på idol i Sverige.

Bekräftad gäst: 2020-01-10


10 av 10

+
Strandläget. Hela parken kring, med en fantastisk växtlighet, välskött. Vi begåvades med 5 middagar och 2x5 60 minuters-massager, på grund av "olägenheten" av viss renoveringsarbete, detta störde oss inte nämnvärt. Men man visade härmed att man var angelägen om gästernas trevnad. Vi kan därför rekommendera Apollo att behålla hotellet som resmål! ***** alltså
-

Bekräftad gäst: 2020-01-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

138 omdömen
Utmärkt
 
59
Väldigt bra
 
55
Bra
 
14
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-05-08

Inlägg av AN0374 Helsingborg, Sverige

Toppen, bästa resorten!

Fantastisk Resort! Vi bodde i ett av tvåvåningshusen med utsikt över trädgården och havet. Stort, rymligt rent och fint rum med en härlig terass ett stenkast från stranden. Helt underbar trädgård, fylld av blommor, palmer och tom ett vattenfall. Bra restaurang, god frukost och god och vällagad mat på lunch och kväll. De flesta i personalen talade hyfsad engelska vilket inte var fallet om du gick utanför resorten. Är troligen den bästa resorten i Phan Tiet!

 
2012-08-08

Inlägg av Sargon S Stockholm, Sverige

Mediokert hotell

Mysigt hotell. Lite för långt ifrån butikerna/shopping ca 45 min promenad. Rummen är ok, vi hade problem med att AC:n stängdes av automatiskt. Några mystiska fläckar på sänglakan. När vi bad städpersonalen, byttes dessa på en gång. För övrigt bra och trevlig personal. God frukostbuffé. Vattenflaskor fylldes på dagligen. Tyvärr har inte hotellet sin egen strand men en bra pool. Lite för många träd i poolarean för de som älskar att sola. Överlag var vi nöjda!

 
2020-01-27

Inlägg av Peter A Beijing, Kina

Beautiful stretch of beach with luxurious facilities for relaxing. Friendly/efficient staff.

As many travelers have reported, the Ham Tien area of Phan Thiet has a beach erosion issue, and many of the waterfront hotels have completely lost their beach fronts (in which case a concrete patio is the general substitute). Not so with the Oriental Pearl: the property is blessed with a wide, lovely, sandy beach. The surf while I was there (January 2020) was delightful -- not too strong (and no undertow that I noticed) but refreshing, mild water. The lushness of the tropical landscaping is beautiful - it almost feels decadent. Staff were uniformly kind and friendly, too --- special kudos go to Ana in reception, who handled my checkout and departure transport with efficiency. Breakfast was hearty and delicious as well. My only note of caution to those who might consider booking this property is this: although the rooms are clean, spacious and well-appointed, one wing of the property overlooks the local highway. I didn't find it terribly noisy, but the view isn't particularly pretty. If that kind of thing is important to you, look into the details when you reserve. It's possible I a booked a lower price tier that doesn't feature water views -- I decided not to make a fuss as I was travelling solo and didn't plan to spend much time in the room. Still, a view of the ocean or even just the hotel's gardens and pools would have been nice. But I'd certainly consider returning to the Oriental Pearl. It's a perfect spot for honeymooners, I might add (though do try and verify what kind of view you'll get).

 
2019-12-26

Inlägg av colin2165 Glasgow, Storbritannien

Best hotel of my Vietnam vacation

I enjoyed a three week touring along the coast from Nha Trang to Ho chi Mihn and came across the Pearl on the beach while in Muine. Originally planned on a three day stop to enjoy the sandy beach, bars and restaurants of the town. I was really taken by this hotel direct on the sandy beach. It has wonderful gardens with water features, full of gold n carp and catfish as you walk to your room. Lovely open restaurant overlooking the swim pool, the well presented gardens and out to the sea. Also every Friday the hotel puts on a romantic evening meal around the pool with music and dancing, a night to remember. Room was large with balcony to gardens, more pleasant views Hotel reception staff could not be more friendly and helpful with information on anything I requested, tours to go on, places to eat out with hotel and arranging transport to next destination. My planned three day stay in the Oriental Pearl was extended by a further four days all because of the relaxing atmosphere of the hotel, the breakfast and dinners at the hotel, but most of all the attitude of the reception staff who go beyond what you become to expect for standard hotel.

 
2019-04-05

Inlägg av LyJiUn

The 4 Stars

The Good - Hotel reception services is good (upon check in insisted to send you to room, and upon check out called the busline to pick you up straight from hotel) - Room is clean and big - Complimentary in room fruits - Variety of breakfast choices - Relaxing beach to chill just inside the resort The Weak - Room aircond not functioning well (very warm during night time) - Location is abit far off from the others *Nothing much can be do at MuiNi night time so the seafood right opposite is good enough for a dinner.