Kundomdömen om Oriental Pearl Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 43 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Lars Ove,
Linköping

+
Den organiska miljön på området.
-
Jag har aldrig någonsin sovit i en så stenhård säng. Det var väldigt lyhört mellan rummen genom genomgångsdörren till rummet bredvid. Vi hade tur med grannarna så den här gången störde det inte.

Bekräftad gäst: 2020-01-22


10 av 10

Nina,
Linköping

+
Läget o frukosten
-

Bekräftad gäst: 2020-01-22


8 av 10

Peter Vit,
Ängelholm

+
Service och mycket tillmötesgående personal. Fint hotellområde. Mycket bra frukost.
-
Halvpensionen, dvs de 10 olika trerättersmenyerna man kunde välja på var riktigt dåliga. Hade varit bättre om de erbjudit vällagad vietnamesisk mat istället för dåligt efterliknade västerländska menyer. Menyerna var fasta och man ville inte att gästerna skulle kombinera de olika rätterna på annat vis inte heller villa man att de olika personerna i sällskapet skulle välja olika. Trevligt med underhållning på hotellet, men artisterna var inte alls bra, sämre än de som sjunger på idol i Sverige.

Bekräftad gäst: 2020-01-10


10 av 10

Barbro Christina,
Hovås

+
Strandläget. Hela parken kring, med en fantastisk växtlighet, välskött. Vi begåvades med 5 middagar och 2x5 60 minuters-massager, på grund av "olägenheten" av viss renoveringsarbete, detta störde oss inte nämnvärt. Men man visade härmed att man var angelägen om gästernas trevnad. Vi kan därför rekommendera Apollo att behålla hotellet som resmål! ***** alltså
-

Bekräftad gäst: 2020-01-09


9 av 10

Anna Malin,
Umeå

+
Området, lummigt och fint
-
Lite mer att välja på menyn. Efter ett antal luncher har man provat allt.

Bekräftad gäst: 2020-01-01


9 av 10

Christoffer,
Uppsala

+
Poolen och ac på rummet, väldigt fint med regnskog att gå igenom.
-
Bättre hantering av havet/stranden

Bekräftad gäst: 2019-04-17


7 av 10

Marcus Erik,
Enskede

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-27


8 av 10

Håkan,
Linköping

+
Nära till havet och pool
-

Bekräftad gäst: 2019-03-13


10 av 10

Lars,
Fleninge

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-07


10 av 10

Bengt Magnus,
Östersund

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

131 omdömen
Utmärkt
 
53
Väldigt bra
 
54
Bra
 
14
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-05-08

Inlägg av AN0374 Helsingborg, Sverige

Toppen, bästa resorten!

Fantastisk Resort! Vi bodde i ett av tvåvåningshusen med utsikt över trädgården och havet. Stort, rymligt rent och fint rum med en härlig terass ett stenkast från stranden. Helt underbar trädgård, fylld av blommor, palmer och tom ett vattenfall. Bra restaurang, god frukost och god och vällagad mat på lunch och kväll. De flesta i personalen talade hyfsad engelska vilket inte var fallet om du gick utanför resorten. Är troligen den bästa resorten i Phan Tiet!

 
2012-08-08

Inlägg av Sargon S Stockholm, Sverige

Mediokert hotell

Mysigt hotell. Lite för långt ifrån butikerna/shopping ca 45 min promenad. Rummen är ok, vi hade problem med att AC:n stängdes av automatiskt. Några mystiska fläckar på sänglakan. När vi bad städpersonalen, byttes dessa på en gång. För övrigt bra och trevlig personal. God frukostbuffé. Vattenflaskor fylldes på dagligen. Tyvärr har inte hotellet sin egen strand men en bra pool. Lite för många träd i poolarean för de som älskar att sola. Överlag var vi nöjda!

 
2019-12-26

Inlägg av colin2165 Glasgow, Storbritannien

Best hotel of my Vietnam vacation

I enjoyed a three week touring along the coast from Nha Trang to Ho chi Mihn and came across the Pearl on the beach while in Muine. Originally planned on a three day stop to enjoy the sandy beach, bars and restaurants of the town. I was really taken by this hotel direct on the sandy beach. It has wonderful gardens with water features, full of gold n carp and catfish as you walk to your room. Lovely open restaurant overlooking the swim pool, the well presented gardens and out to the sea. Also every Friday the hotel puts on a romantic evening meal around the pool with music and dancing, a night to remember. Room was large with balcony to gardens, more pleasant views Hotel reception staff could not be more friendly and helpful with information on anything I requested, tours to go on, places to eat out with hotel and arranging transport to next destination. My planned three day stay in the Oriental Pearl was extended by a further four days all because of the relaxing atmosphere of the hotel, the breakfast and dinners at the hotel, but most of all the attitude of the reception staff who go beyond what you become to expect for standard hotel.

 
2019-04-05

Inlägg av LyJiUn

The 4 Stars

The Good - Hotel reception services is good (upon check in insisted to send you to room, and upon check out called the busline to pick you up straight from hotel) - Room is clean and big - Complimentary in room fruits - Variety of breakfast choices - Relaxing beach to chill just inside the resort The Weak - Room aircond not functioning well (very warm during night time) - Location is abit far off from the others *Nothing much can be do at MuiNi night time so the seafood right opposite is good enough for a dinner.

 
2019-03-12

Inlägg av FrankandJane_30 Ottawa, Kanada

Charming place

This is a lovely hotel. The reception area is surrounded by beautiful lush gardens. The staff are friendly and helpful some struggled with English but we appreciated the efforts. Regardless of who we dealt with we were able to communicate effectively. We especially liked the lady at the poolside bar who was extremely welcoming and helpful. Our room was modern and clean, likewise the linen and towels. The breakfast was superb with an assortment of local and western food. The coffee machine was a welcomed feature for our daily dose of morning espresso and cappuccinos. The pool is beautiful and well maintained. The beach is clean as is the lounging area. There are several stores across the road and it is a short walk to the food court. We enjoyed our stay and would not hesitate to recommend it.