1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Oriental Pearl Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Poolen och ac på rummet, väldigt fint med regnskog att gå igenom.
-
Bättre hantering av havet/stranden

Bekräftad gäst: 2019-04-17


8 av 10

Håkan,
Linköping

+
Nära till havet och pool
-

Bekräftad gäst: 2019-03-13


10 av 10

Anna,
Kalmar

+
Trevlig personal och god mat. Nära till havet.
-
Kaffeautomat kunde finnas som kunde användas under hela dagen.

Bekräftad gäst: 2019-03-06


10 av 10

Anette ,
Uddevalla

+
Trevlig personal. Bra service. Rent och fint. Enkelt att ta taxi in till Mui Ne centrum, fanns alltid taxi som stod och väntade och det var BILLIGT att åka.
-
Måste bara berätta att det kom som en chock, att det var SÅÅÅ smutsigt och skräpigt överallt. Jag var helt oförberedd på detta. Skräp ÖVERALLT!! Det var vidrigt och just därför åker jag aldrig till Vietnam igen.Tur att vi hade hotellet, som låg som en skyddad oss mitt i sllt detta elände. T o m stranden var fruktansvärt smutsig.

Bekräftad gäst: 2019-02-21


10 av 10

,

+
Hotellets område va helt fantastiskt.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-21


7 av 10

Stefan,
Stockholm

+
Frukosten
-
Dålig konversation mellan högt satta personer på hotellet Tex när vi checkade ut. beg paraply var helt plötsligt nytt.de saknades koppar o fat.de tog oss en hel timme för oss att reda ut detta.men de löste sig till slut puuuh.

Bekräftad gäst: 2019-02-20


9 av 10

,

+
Omgivningen, trädgården, läget
-

Bekräftad gäst: 2019-02-20


10 av 10

Anneli,
Göteborg

+
-
Det finns inte 9 våningar, det är det ENDA som inte stämde i er beskrivning annars helt underbar resort/hotel

Bekräftad gäst: 2019-02-14


9 av 10

Tommy,
Skurup

+
läget
-
varmt kaffe

Bekräftad gäst: 2019-01-31


9 av 10

Gert,
Sigtuna

+
Trevlig och hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

123 omdömen
Utmärkt
 
48
Väldigt bra
 
52
Bra
 
13
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2012-08-08

Inlägg av Sargon S Stockholm, Sverige

Mediokert hotell

Mysigt hotell. Lite för långt ifrån butikerna/shopping ca 45 min promenad. Rummen är ok, vi hade problem med att AC:n stängdes av automatiskt. Några mystiska fläckar på sänglakan. När vi bad städpersonalen, byttes dessa på en gång. För övrigt bra och trevlig personal. God frukostbuffé. Vattenflaskor fylldes på dagligen. Tyvärr har inte hotellet sin egen strand men en bra pool. Lite för många träd i poolarean för de som älskar att sola. Överlag var vi nöjda!

 
2019-04-05

Inlägg av LyJiUn

The 4 Stars

The Good - Hotel reception services is good (upon check in insisted to send you to room, and upon check out called the busline to pick you up straight from hotel) - Room is clean and big - Complimentary in room fruits - Variety of breakfast choices - Relaxing beach to chill just inside the resort The Weak - Room aircond not functioning well (very warm during night time) - Location is abit far off from the others *Nothing much can be do at MuiNi night time so the seafood right opposite is good enough for a dinner.

 
2019-03-12

Inlägg av FrankandJane_30 Ottawa, Kanada

Charming place

This is a lovely hotel. The reception area is surrounded by beautiful lush gardens. The staff are friendly and helpful some struggled with English but we appreciated the efforts. Regardless of who we dealt with we were able to communicate effectively. We especially liked the lady at the poolside bar who was extremely welcoming and helpful. Our room was modern and clean, likewise the linen and towels. The breakfast was superb with an assortment of local and western food. The coffee machine was a welcomed feature for our daily dose of morning espresso and cappuccinos. The pool is beautiful and well maintained. The beach is clean as is the lounging area. There are several stores across the road and it is a short walk to the food court. We enjoyed our stay and would not hesitate to recommend it.

 
2019-02-25

Inlägg av Arinad091

It's ok

Stayed here for 7 days. Apartments facing street side are very noisy, we have not received beach towels. Rooms are clean, very noisy air conditioning. Territory is well planted with all kind of trees and bushes, beach is clean although you get occasional trash floating in water. Breakfast is just average, you basically get almost same stuff every morning, but if you are bacon, eggs, bread, toast, coffee lover, you will be fine. I have seen much better breakfasts in 4* hotels. Don't think i would come here again or would recommend to anyone.

 
2019-01-10

Inlägg av W_Hanne Köpenhamn, Danmark

Waisting your time and money

We stayed here 2 nights and 1 day. We had to choose between 18 or 35 degrees in the room the first night, next day We spend from 8am to 2pm waiting for technicians to fix the aircondition, which theycould not. We got a new room. The manager offered a free night the second night, but DID NOT refund. This is a place where customers is treated like cows!