1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Mia Mui Ne Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
10,0 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Service
 
10,0 / 10
Faciliteter
 
10,0 / 10
Mat och dryck
 
9,6 / 10
Rum/lägenhet
 
10,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
10,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
10,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Stig ,
Ystad

+
Läge, personal, boende.
-
Ledstång till poolen saknas helt.

Bekräftad gäst: 2019-03-21


10 av 10

,

+
Litet mysigt med känsla av lyx
-

Bekräftad gäst: 2019-01-31


10 av 10

Keld,
Strøby

+
Personalet
-

Bekräftad gäst: 2018-03-22


10 av 10

Grethe,
Sandnes

+
helt fantastisk, rolige og behagelige de på hotellet, det var paradis på jord
-

Bekräftad gäst: 2019-03-21


10 av 10

John,
Riala

+
-

Bekräftad gäst: 2018-01-24


10 av 10

Svein,
Moss

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-31


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

934 omdömen
Utmärkt
 
782
Väldigt bra
 
111
Bra
 
30
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2017-02-13

Inlägg av Cecilia L Stockholm, Sverige

Underbart mat

Mysig restaurang och fantastisk mat. Lite dyrt dock. Men vill man njuta av lite dyrare matupplevelse så är det helt klart värt det för vi var 4 personer som tog in olika rätter och allt var toppen! Vi är jättenöjda.

 
2017-01-11

Inlägg av 61erikc Stockholm, Sverige

Hög standard

Lite mindre resort med mycket hög standard på rum, mat, poolområde och service. Bodde i trädhårdsbungalow med liggmöbel och fåtöljer på verandan. Mycket fräscht och inklusive alla bekvämligheter. Städning och kvällsförberedelse med myggljus etc varje dag. Lummigt lugnt poolområde med solstolar med tjocka dynor. Frukost, lunch och middag var riktigt vällagade och en mix av vietnamesiska rätter och övriga världen, och serveras på restaurangen Sandals. Prisnivån är relativt hög, men kvaliteten är därefter.

 
2014-07-16

Inlägg av JForss Stockholm, Sverige

Fantastisk resort

Jättefint hotell med bungalows i vackra, gröna trädgårdsomgivningar. Bungalowerna är trevliga med AC. Dock var inte väggen in till badrummet ända upp till taket, vilket kanske inte är jätteroligt alla gånger ;) Trevlig restaurang, Sandals, vid poolen som serverar toppenmat i västerländsk stil. Goda drinkar också! Dock trist att frukostbuffén är liten och att man beställer in frukosträtter, även om man absolut blir mätt på det. Dock tänkvärt innan man bokar resa till Mui Ne att det blåser mycket där, eftersom många är där och surfar. Trevligt också med yogaklasserna som finns att delta på. Mycket hjälpsam personal i receptionen, och vid poolen. Allt som allt toppen, och prisvärt enligt oss.

 
2012-10-05

Inlägg av tbl_5610 Malmö, Sverige

Ett semesterhotell man gärna återvänder till

En härlig vecka i Mui Ne med alla kajtsurfarna på eftermiddagarna. Har ni inte provat ta några lektioner och förstå hur svårt det är eller bli expert. Hotell med perfekt service just on the beach. Härliga måltider under bar himmel vid poolen. Enda nackdelen är bilresan från och till Mui Ne. Se till att få en bra driver.

 
2019-06-19

Inlägg av Claire C London, Storbritannien

Wow

If I could give this place 6* I would. We stayed here for 9 nights in May 2019. From the moment we arrived we were treated so well. As we checked in we were given a cold towel, a drink and some lovely mango sorbet. We were taken to our room No 55 which was beautifully clean, well stocked with toiletries and a well stocked minibar, ( which was replenished daily). Breakfast was beautiful, cereals, continental, fruits juices which you could help yourself to and also a menu which was freshly prepared to order, with choices form full English to healthy options. Every morning manager Nicky came round and had a chat with every guest, asking if we slept ok, was there any queries and gave us some ideas as to what to do that day. Every single morning by the time we got back to our room after breakfast, the room had been cleaned. The hotel grounds were immaculate and the gardeners were working constantly throughout the day, always a smile and a wave as we passed by. The pool area and beach was beautifully clean and the pool attendants / bar staff would bring your drinks etc directly to your sunbed. Every lunchtime cold towels and complimentary fresh fruit was brought round. We ate several times in the Sandals restaurant and it was superb, again nothing was too much trouble and a good choice on the menu. By the end of our stay the staff had become our small family away from home. A special mention to Tien, Thuy, Thanh, Nu, Cong, Phu, An, Chien, Tuyet, .....sorry if i’ve missed anyone. Nicky, keep doing what you’re doing, you should be very proud......Thankyou. Hope to see you again very soon.