Kundomdömen om Blue Ocean Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 22 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Gunilla,
Ljungby

+
Service och läge
-

Bekräftad gäst: 2019-04-11


10 av 10

Mona,
Umea

+
Den underbara trädgården med pool, nära till ren och fin strand, härligt badrum, bra mat på restaurangen - speciellt frukosten med all frukt, bra Spa.
-
Möjligen behövs det nya dynor på solstolarna, en del av dem kändes litet tunna. Ett antal kvällar blev vi/min make tilltalad av män med motorcykel som stod vid hotellinfarten. De stod där varje kväll och erbjöd droger eller sexuella tjänster till förbipasserande hotellgäster. Det var obehagligt.

Bekräftad gäst: 2019-02-27


10 av 10

Lisa,
Mölndal

+
Närheten till havet, poolen och att det var lugnt och skönt och inte så tätt mellan husen. Bra med uteplatsen.
-
Det skulle behövas mer solstolar vid poolen och på stranden för man fick ingen om man kom efter kl 8.30.

Bekräftad gäst: 2019-01-10


8 av 10

Josef,
Göteborg

+
Läget. Hotellet låg precis vid stranden,
-
Kvinnan som hanterade vår utcheckning var otroligt otrevlig. Försök placera mer service minded personer i receptionen och gärna sådana som kan engelska

Bekräftad gäst: 2019-01-10


9 av 10

Malin,
Stockholm

+
Lugnt och mysigt, fin personal och jättebra läge.
-
Bättre wifi.

Bekräftad gäst: 2018-12-19


10 av 10

Margareta ,
Stockholm

+
Läget
-
? Vet ej allt var så perfekt

Bekräftad gäst: 2018-11-21


10 av 10

Pia,
Värmdö

+
Nära hav och centrum
-
Större gym

Bekräftad gäst: 2018-04-11


9 av 10

Lotta ,
Östersund

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-01


9 av 10

Bo,
Asarum

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-21


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

483 omdömen
Utmärkt
 
248
Väldigt bra
 
190
Bra
 
34
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-02-01

Inlägg av BellaDuRietz Karlshamn, Sverige

Bra val

Lugnt område med nära till både hav och pool. Personal service-mind och var väldigt dåliga på engelska. Fina rum med liten uteplats med soffor för varma utekvällar. Sängar ok men kuddarna var för hårda. Städning OK. Fördel att det var väldigt lugnt i området mer ett vuxenhotell då det inte var några barn där. Bra att äta och dricka på hotellets restaurang, lika prisvärt som att äta i byn. Frukostbuffén bra med mycket att välja på. Skulle bo här igen om jag kommer tillbaka. OBS svårt att bada i havet efter lunch eller blåsiga dagar då det går väldigt höga vågor. Skulle inte rekommendera småbarnsföräldrar som vill bada i havet.

 
2019-01-25

Inlägg av bow498

Toppenfint hotell med bungalow vid stranden.

Fantastiskt fint hotell. Bodde i en bungalow nere vid stranden. Rent och fint. Jättebra frukost med utsikt över stranden gav en bra start på dagen. Kunde inte avslutat våran resa till Kambodja och Vietnam på ett bättre sätt.

 
2018-01-22

Inlägg av janericm2015

Bra avslutning på rundresan.

Hotellet ligger fint med restaurang nere vid havet som serverade bra o varierande rätter. Perfekt för det tre nätter vi tillbringade där. Det som drar ner betyget är att vi var tvungna att påpeka att vi gärna ville ha två sängbord o två sänglampor. Man löste problemet men i ett 4 stjärnigt hotell skall det inte ens vara en fråga. Vidare var det för få solstolar på stranden o för få parasoller, när vu var där så upplevde vi inte att hotellet var fullbokat så vi kan tänka oss hur det kan bli vid högtryck. Rummen var lagom stora o välstädade o personalen vänlig o serviceminded. Lite svårt med kommunikationen ibland, men med goda skratt o gester klarade vi det bra 😎👍

 
2018-01-21

Inlägg av Åsa L Paris, Frankrike

Ett fantastiskt bra hotel för sol o bad, trevlig service och bra läge.

Vi avslutade en resa från norr till söder i Vetnam på denna resort. Trots att solen lyste med sin frånvaro fick vi några härliga dagar vid havet/ poolen. Hotellet är rent, bra service med vänligt bemötande av all personal. Det enda vi saknade var sänglampor... Åsa o Thomas

 
2017-12-24

Inlägg av peter k Skåne län, Sverige

Perfekt hotell och fantastiskt läge samt mycket trevlig personal.

Vi bodde i Bungalow 101 med havsutsikt och mycket lugnt läge. Bungalow'en är mycket sobert och sparsmakat inredd . Service'n mycket bra. Allmänt är servicepersonalen mycket lyhörda och tjänstvilliga - många +++++++++ Rekommenderar verkligen hotellet. Sedan kan vi tycka att resan är alldeles för lång efter minst 11 timmar i flygplan sedan 5 timmar med buss till hotellet .. men .... men - när väl är på plats känns det OK. Tack för en trevlig vistelse.