1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Bamboo Village Resort

  • Bra service
  • Mitt på stranden
  • Köp till hel- eller halvpension

Bamboo Village Resort bjuder på ett perfekt läge alldeles vid Mui Ne-stranden, omgivet av skuggande grönska och palmer. Här kan du unna dig en skön massage vid spaavdelningen och svalkande dopp i poolen. Beställ in en god drink i baren under kvällen och njut av havsutsikten.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer. Deluxerum i bungalower för 1-3 personer. Deluxerum plus för 1-3 personer. Bungalow Seafront för 1-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Allt var perfekt.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1486 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Bamboo Village Resort är ett trevligt familjedrivet hotell beläget i en vacker trädgård nära havet och Mui Ne-stranden. I trädgården finns en pool med jacuzzi och en pool med barnsektion. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice. Restaurangen Strawy har utsikt över stranden och havet och bjuder på frukostbuffé och en à la carte-meny under resten av dagen. Maten som serveras har influenser från hela världen. I restaurangens bar kan du roa dig med biljard till en fantastisk utsikt.

Gratis wifi på hela hotellområdet samt datorer med internet i receptionen. Gratis litet gym. Yogastudio mot avgift. Vattensporter på stranden mot avgift. Spa med olika behandlingar , bastu och ångbastu mot avgift. Tvättservice mot avgift. 100 meter till centrum i Mui Ne och 12 kilometer till Phan Thiet. Begränsad lokal trafik.

Måltider

Frukost. Julmiddag (24/12) och nyårsmiddag (31/12) samt (18/2-18 (vietnamesiska nyåret)). Hel- eller halvpension mot tillägg.