Restips Thailand

Restips för Thailand

Underbara tropiska stränder, vacker natur, fantastisk mat, tempel, massage – listan på saker att uppleva och göra i Thailand är lång. Vi tipsar om de bästa stränderna och den godaste maten, och förstås om unika upplevelser och spännande saker att göra i detta härliga land.

Boka din resa till Thailand

Tempel i Thailand

Upplev Thailand

Thailand är så mycket mer än vackra stränder. Upplev avslappnande massage, thaiboxning, tempel och Buddha-statyer.

Läs våra tips
Mat i Thailand

God mat i Thailand

En av de absolut bästa sakerna med en semester i Thailand är det fantastiska lokala köket och alla härliga exotiska råvaror.

Läs mer
Juice på stranden

Svalkande drycker

I Thailands tropiska värme behöver du dricka mycket. Det finns massor av härligt svalkande drycker att välja bland under din semester.

Läs våra tips
Strand på Phuket

Tips om Phuket

Underbara stränder, ett brett utbud av aktiviteter, spännande sevärdheter och bra restauranger – Phuket har något för alla. Här kan du läsa våra tips om öns höjdpunkter.

Läs våra tips om Phuket
Strand i Khao Lak

Tips om Khao Lak

I nationalparksområdet Khao Lak kan du njuta av fina stränder, utforska den vackra naturen, ägna dig åt livet under havsytan och ta hand om dig själv på spa. 

Läs våra tips om Khao Lak
Wat Arun i Bangkok

Tips om Bangkok

I den myllrande storstaden Bangkok finns hur mycket som helst att se och göra. Vi guidar dig till utmärkta restauranger, intressanta sevärdheter och gömda pärlor.

Läs våra tips om Bangkok
Krabi skärgård

Tips om Krabi

Krabis skärgård är känd för sina kalkstensklippor och vackra öar med underbara stränder, med aktiviteter från klättring till dykning. Läs våra tips för en upplevelserik semester!

Tips om Krabi
Koh Samui

Tips om Koh Samui

Här tipsar vi om några höjdpunkter på härliga Koh Samui, från utflykter, shopping och spabehandlingar till bra restauranger. Läs och inspireras!

Läs våra tips om Koh Samui
Strand på Koh Lanta

Restips Koh Lanta

På avslappnade Koh Lanta  kan du slappna av på långa fina stränder. Det finns också en hel del att se och göra – här tipsar vi om några av öns höjdpunkter!

Läs våra tips om Koh Lanta
Strand på Koh Chang

Restips Koh Chang

Vackra Koh Chang lockar med avkoppling, regnskogsklädda berg och fina stränder. Här kan du snorkla, dyka, vandra i djungeln och bada vid vattenfall.

Läs våra tips om Koh Chang
Strand i Hua Hin

Tips om Hua Hin

Klassiska semesterorten Hua Hin erbjuder många aktiviteter, massor av restauranger och ett bra läge för utflykter. Här har vi samlat några av våra bästa tips!

Läs våra tips om Hua Hin