Kundomdömen om Thanyapura Sport & Health Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 26 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Jenny Kristina,
Vetlanda

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-18


8 av 10

Camilla Elisabet,
Åby

+
-
Mer variation på middagsbufféen. Frukosten var mycket bättre än middag.

Bekräftad gäst: 2019-11-18


8 av 10

Henric John,
Vadstena

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-18


9 av 10

Britt Caroline,
Sundbyberg

+
Alla faciliteter.
-
Maten kunde varierats mer. Likadan buffé varje kväll kändes det som.

Bekräftad gäst: 2019-03-14


8 av 10

Ulrika Maria,
Ekerö

+
Fantastiska träningsmöjligheter.
-
Maten

Bekräftad gäst: 2019-03-14


10 av 10

Maria,
Sundsvall

+
Fantastik anläggning med all möjlighet till träning
-
Mer variation på middagen

Bekräftad gäst: 2019-03-14


9 av 10

Marie,
Kalmar

+
Utbudet som finns när det gäller träning och pooler och läget
-
Variation på maten i stora restaurangen

Bekräftad gäst: 2019-03-14


10 av 10

Marie,
Vallentuna

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-14


9 av 10

Anna I C Gerok,
Bromma

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-14


10 av 10

Anna Maria Catarina,
Kalmar

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2019-03-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

512 omdömen
Utmärkt
 
375
Väldigt bra
 
103
Bra
 
20
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2018-09-14

Inlägg av Pioneer626462

Eden😊

Vilket paradis!Ett helt fantastiskt ställe, som har allt du önskar och lite till. Träningsanläggningen är sagolik: 2 swimmingpooler,2 olika bastur,jacuzzi, rena och fina omklädningsrum. Meditationscenter med olika nivåer på yoga och meditation etc... Tennisbanor, fotbollsplan, volleyboll, thaiboxning, 2 st stora gymavdelningar, samt flera avdelningar med olika dansövningar, ex:Zumba, och flera stretchnings övningar ,core. Restaurangen erbjuder en otroligt fräsch och hälsosam mat. Men!Det bästa av allt!Personalen!Coacherna! Helt otroligt professionella, hjälpsamma, och alltid en ödmjukhet. Man går därifrån med ett leende på läpparna:)och vill tillbaka nästa dag igen. BB Sverige

 
2018-01-26

Inlägg av SannaM233

Träningssemester

Massor med träningsmöjligheter, god mat och trevlig personal. Trots att träningseliten är där, behöver man inte känna sig dum som vanlig motionär som vill ha en aktiv semester. Jag åker gärna tillbaka.

 
2017-01-18

Inlägg av jandY9789SE Höllviken

Balans och harmoni

Jag och min fru har testat många träningsanläggningar. Thanyapura är absolut det bästa som finns i dagsläget. Fantastiska träningsmöjligheter, hälsosam mat kombinerat med möjligheter till meditation och yoga. Dessutom väldigt kompetenta massörer. Kroppen tränas och du mår riktigt bra i värmen. Rent och snyggt överallt. Det finns inget annat att göra än ett ge anläggningen högsta betyg!

 
2015-04-03

Inlägg av Bromma59 Bromma, Sverige

Fin anläggning men tråkig buffe'

Fin och välskött anläggning med bra träningsmöjligheter. Jättefint rum vi bor i retreat delen en bit bort .Sports hotellet ligger mer centralt i anläggningen.Tyvärr är det nog lågsäsong nu för det är lite för lite folk man ser nästan bara personal.Vi bokade halvpension,dvs frukost och middag, men med facit på hand så räcker det med frukost för middagsbuffen är ganska tråkig och smaklös.Är inte så många pass att gå på heller. I jämförelse så är Playitas en trevligare anläggning.Ganska dyrt här oxå en flaska vin till maten 270:- och uppåt en burk öl 33cl 37:-.

 
2020-01-20

Inlägg av DLNM Singapore, Singapore

Wonderful experience at Thanyapura

My friends and I was looking for a place to play some tennis and to relax in general. We were very pleased to have found Thanyapura. The service / people were amazing and the facilities were top notch. Our tennis coach, Mike was amazing and we all had a wonderful experience there, will definitely recommend the place to anyone looking for a place to focus on health and relaxation. .