Kundomdömen om Thanyapura Sport & Health Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 22 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-18


8 av 10

+
-
Mer variation på middagsbufféen. Frukosten var mycket bättre än middag.

Bekräftad gäst: 2019-11-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-18


9 av 10

+
Alla faciliteter.
-
Maten kunde varierats mer. Likadan buffé varje kväll kändes det som.

Bekräftad gäst: 2019-03-14


8 av 10

+
Fantastiska träningsmöjligheter.
-
Maten

Bekräftad gäst: 2019-03-14


10 av 10

+
Fantastik anläggning med all möjlighet till träning
-
Mer variation på middagen

Bekräftad gäst: 2019-03-14


9 av 10

+
Utbudet som finns när det gäller träning och pooler och läget
-
Variation på maten i stora restaurangen

Bekräftad gäst: 2019-03-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-14


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-14


10 av 10

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2019-03-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

524 omdömen
Utmärkt
 
386
Väldigt bra
 
103
Bra
 
21
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2018-09-14

Inlägg av Pioneer626462

Eden😊

Vilket paradis!Ett helt fantastiskt ställe, som har allt du önskar och lite till. Träningsanläggningen är sagolik: 2 swimmingpooler,2 olika bastur,jacuzzi, rena och fina omklädningsrum. Meditationscenter med olika nivåer på yoga och meditation etc... Tennisbanor, fotbollsplan, volleyboll, thaiboxning, 2 st stora gymavdelningar, samt flera avdelningar med olika dansövningar, ex:Zumba, och flera stretchnings övningar ,core. Restaurangen erbjuder en otroligt fräsch och hälsosam mat. Men!Det bästa av allt!Personalen!Coacherna! Helt otroligt professionella, hjälpsamma, och alltid en ödmjukhet. Man går därifrån med ett leende på läpparna:)och vill tillbaka nästa dag igen. BB Sverige

 
2018-01-26

Inlägg av SannaM233

Träningssemester

Massor med träningsmöjligheter, god mat och trevlig personal. Trots att träningseliten är där, behöver man inte känna sig dum som vanlig motionär som vill ha en aktiv semester. Jag åker gärna tillbaka.

 
2017-01-18

Inlägg av jandY9789SE Höllviken

Balans och harmoni

Jag och min fru har testat många träningsanläggningar. Thanyapura är absolut det bästa som finns i dagsläget. Fantastiska träningsmöjligheter, hälsosam mat kombinerat med möjligheter till meditation och yoga. Dessutom väldigt kompetenta massörer. Kroppen tränas och du mår riktigt bra i värmen. Rent och snyggt överallt. Det finns inget annat att göra än ett ge anläggningen högsta betyg!

 
2015-04-03

Inlägg av Bromma59 Bromma, Sverige

Fin anläggning men tråkig buffe'

Fin och välskött anläggning med bra träningsmöjligheter. Jättefint rum vi bor i retreat delen en bit bort .Sports hotellet ligger mer centralt i anläggningen.Tyvärr är det nog lågsäsong nu för det är lite för lite folk man ser nästan bara personal.Vi bokade halvpension,dvs frukost och middag, men med facit på hand så räcker det med frukost för middagsbuffen är ganska tråkig och smaklös.Är inte så många pass att gå på heller. I jämförelse så är Playitas en trevligare anläggning.Ganska dyrt här oxå en flaska vin till maten 270:- och uppåt en burk öl 33cl 37:-.

 
2020-06-28

Inlägg av W8367FDanniel

Personal Training

Working out with Mark is a highlight of my day. He is enthusiastic, motivating, and knowledgeable about all things fitness. Mark is completely in tune with my goals, and pushes me to meet them. He is very creative in progressing sessions, making them fun and challenging at the same time. I never liked working out before. And since getting pregnant with my first child I hadn’t worked out for almost 4 years and before that I only worked out maybe once a month. By the end of my work day, I was always too tired and too lazy to get to the gym, let alone actually work out. And eating healthily did not come naturally to me. Mark helped me ease my way into working out and eating a balanced diet. He went at the pace that I was comfortable with and before I knew it, I was looking and feeling so much better. Most importantly, I was getting strong and toner which was exactly what I wanted. Mark pushed me slowly to do more and more and helped me push myself to new limits. It was so much more enjoyable than I had ever imagined. I get excited to see him, it’s like spending an hour with a good friend, we chat, we laugh all the while getting a great work out. All in all, working with him has been such a gratifying and self discovering experience. To all the people who feels too lazy or too tired or too crappy about themselves — I say get off the couch and do this! Its hard at first but Mark eases you into it and it is all worth it in the long run, I promise!