1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Thanyapura Sport & Health Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Caroline,
Sundbyberg

+
Alla faciliteter.
-
Maten kunde varierats mer. Likadan buffé varje kväll kändes det som.

Bekräftad gäst: 2019-03-14


10 av 10

Maria,
Sundsvall

+
Fantastik anläggning med all möjlighet till träning
-
Mer variation på middagen

Bekräftad gäst: 2019-03-14


8 av 10

Maria,
Stockholm

+
Fantastiska träningsmöjligheter.
-
Maten

Bekräftad gäst: 2019-03-14


9 av 10

Marie,
Kalmar

+
Utbudet som finns när det gäller träning och pooler och läget
-
Variation på maten i stora restaurangen

Bekräftad gäst: 2019-03-14


10 av 10

Catarina,
Kalmar

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2019-03-13


10 av 10

Alexandra,
Stockholm

+
Personalen, rummen, maten
-

Bekräftad gäst: 2019-03-12


9 av 10

Carola,
Västerås

+
Stort fint rum, fint poolområde, fin omgivning, fint träningsområde
-
Saknade en minimarket, poolbaren var stängt, o allt stängde kl 22, skulle varit trevligt med en bar som varit öppet till 00

Bekräftad gäst: 2019-03-12


9 av 10

,

+
Närheten till alla faciliteter, renlighet, sportanläggningarna, personalen
-
Mer variation på maten, tillgång till frukt, juice och kaffe och mjölk.

Bekräftad gäst: 2019-03-12


9 av 10

Sofia,
Linköping

+
Alla träningsmöjligheter och trevliga ledare.
-
Personal i reception osv som förstår engelska bättre.

Bekräftad gäst: 2019-01-19


9 av 10

,

+
Träningsmöjligheterna & Lugnet
-
Kvällsyoga. Fler kvällsaktiviteter..

Bekräftad gäst: 2019-01-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

450 omdömen
Utmärkt
 
327
Väldigt bra
 
90
Bra
 
18
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2018-09-14

Inlägg av Pioneer626462

Eden😊

Vilket paradis!Ett helt fantastiskt ställe, som har allt du önskar och lite till. Träningsanläggningen är sagolik: 2 swimmingpooler,2 olika bastur,jacuzzi, rena och fina omklädningsrum. Meditationscenter med olika nivåer på yoga och meditation etc... Tennisbanor, fotbollsplan, volleyboll, thaiboxning, 2 st stora gymavdelningar, samt flera avdelningar med olika dansövningar, ex:Zumba, och flera stretchnings övningar ,core. Restaurangen erbjuder en otroligt fräsch och hälsosam mat. Men!Det bästa av allt!Personalen!Coacherna! Helt otroligt professionella, hjälpsamma, och alltid en ödmjukhet. Man går därifrån med ett leende på läpparna:)och vill tillbaka nästa dag igen. BB Sverige

 
2018-01-26

Inlägg av SannaM233

Träningssemester

Massor med träningsmöjligheter, god mat och trevlig personal. Trots att träningseliten är där, behöver man inte känna sig dum som vanlig motionär som vill ha en aktiv semester. Jag åker gärna tillbaka.

 
2017-01-18

Inlägg av jandY9789SE Höllviken

Balans och harmoni

Jag och min fru har testat många träningsanläggningar. Thanyapura är absolut det bästa som finns i dagsläget. Fantastiska träningsmöjligheter, hälsosam mat kombinerat med möjligheter till meditation och yoga. Dessutom väldigt kompetenta massörer. Kroppen tränas och du mår riktigt bra i värmen. Rent och snyggt överallt. Det finns inget annat att göra än ett ge anläggningen högsta betyg!

 
2015-04-03

Inlägg av Bromma59 Bromma, Sverige

Fin anläggning men tråkig buffe'

Fin och välskött anläggning med bra träningsmöjligheter. Jättefint rum vi bor i retreat delen en bit bort .Sports hotellet ligger mer centralt i anläggningen.Tyvärr är det nog lågsäsong nu för det är lite för lite folk man ser nästan bara personal.Vi bokade halvpension,dvs frukost och middag, men med facit på hand så räcker det med frukost för middagsbuffen är ganska tråkig och smaklös.Är inte så många pass att gå på heller. I jämförelse så är Playitas en trevligare anläggning.Ganska dyrt här oxå en flaska vin till maten 270:- och uppåt en burk öl 33cl 37:-.

 
2019-06-15

Inlägg av Housekeeping2017 Da Nang, Vietnam

Dangerous substandard pool

Swimmers beware. The 50m pool is substandard and in urgent need of repair. Furthermore, the floor is buckling and tiles are falling of the walls and floor. In fact, you can even go diving for tiles that have completely detached. The lane ropes are not properly secured at the ends, with sharp metal protruding and one of my fellow swimmers was injured. Thailand’s motto - wait until it is broken, then doing nothing about it. This is Thailand. However, the most distressing event occurred when I was lap swimming and 3 minors chose the dive bomb me on 3 consecutive laps, risking injury to me. These minors were unsupervised and the lifeguard on duty had gone walkabout - missing in action. I am informed there is supposed to be a lifeguard actively watching the pool during pool open hours. I was forced to stop swimming and waited for his return. He was dismissive of my complaint. I can report all the other staff were pleasant and the garden room comfortable and adequately appointed. In line with other Trip Advisor comments, I can confirm the food is quasi Thai, bland and greasy. Makes a joke of the nutrition and weight loss programs they offer. If you must risk this hotel and are an elite athlete, take some protein powder and stick to the Western salads. Good luck