1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Thanyapura Sport & Health Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Sofia,
Linköping

+
Alla träningsmöjligheter och trevliga ledare.
-
Personal i reception osv som förstår engelska bättre.

Bekräftad gäst: 2019-01-19


9 av 10

,

+
Träningsmöjligheterna & Lugnet
-
Kvällsyoga. Fler kvällsaktiviteter..

Bekräftad gäst: 2019-01-10


8 av 10

Frode,
Jermstad

+
Totalen
-

Bekräftad gäst: 2019-01-10


8 av 10

Janis,
Stockholm

+
träningsmöjligheter
-
mer vegansk mat, mer vegetarisk mat. Kocken kan bli bättre på kryddor och matlagningsalternativ. Det var otydligt vilken roll apollo hade och de syntes till vid endast ett tillfälle.

Bekräftad gäst: 2018-11-15


7 av 10

Nina,
Stockholm

+
Snäll och hjälpsam personal
-
En Lounge del med musik och möjlighet att köpa förfriskningar

Bekräftad gäst: 2018-11-15


10 av 10

Maria,
Sundsvall

+
Fantastiskt trevlig personal, tillmötesgående, rent fint och fräscht.
-
Maten blir lite enformig.

Bekräftad gäst: 2018-02-10


8 av 10

Kristina,
Täby

+
-
Maten var bättre förra året

Bekräftad gäst: 2018-02-10


9 av 10

,

+
Rent, fräscht, trevligt, sevicemided personal
-

Bekräftad gäst: 2018-02-10


10 av 10

Mariann,
Kiruna

+
Rent& trevlig Personal stort utbud av tränibgsmöjligheter
-

Bekräftad gäst: 2018-02-10


9 av 10

Anna,
Stockholm

+
-
Maten var fantasilös och lite tråkig, känsla av att vi åt samma mat varje dag i lite olika form.

Bekräftad gäst: 2018-02-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

423 omdömen
Utmärkt
 
306
Väldigt bra
 
86
Bra
 
17
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2018-09-14

Inlägg av Pioneer626462

Eden😊

Vilket paradis!Ett helt fantastiskt ställe, som har allt du önskar och lite till. Träningsanläggningen är sagolik: 2 swimmingpooler,2 olika bastur,jacuzzi, rena och fina omklädningsrum. Meditationscenter med olika nivåer på yoga och meditation etc... Tennisbanor, fotbollsplan, volleyboll, thaiboxning, 2 st stora gymavdelningar, samt flera avdelningar med olika dansövningar, ex:Zumba, och flera stretchnings övningar ,core. Restaurangen erbjuder en otroligt fräsch och hälsosam mat. Men!Det bästa av allt!Personalen!Coacherna! Helt otroligt professionella, hjälpsamma, och alltid en ödmjukhet. Man går därifrån med ett leende på läpparna:)och vill tillbaka nästa dag igen. BB Sverige

 
2018-01-26

Inlägg av SannaM233

Träningssemester

Massor med träningsmöjligheter, god mat och trevlig personal. Trots att träningseliten är där, behöver man inte känna sig dum som vanlig motionär som vill ha en aktiv semester. Jag åker gärna tillbaka.

 
2017-01-18

Inlägg av jandY9789SE Höllviken

Balans och harmoni

Jag och min fru har testat många träningsanläggningar. Thanyapura är absolut det bästa som finns i dagsläget. Fantastiska träningsmöjligheter, hälsosam mat kombinerat med möjligheter till meditation och yoga. Dessutom väldigt kompetenta massörer. Kroppen tränas och du mår riktigt bra i värmen. Rent och snyggt överallt. Det finns inget annat att göra än ett ge anläggningen högsta betyg!

 
2015-04-03

Inlägg av Bromma59 Bromma, Sverige

Fin anläggning men tråkig buffe'

Fin och välskött anläggning med bra träningsmöjligheter. Jättefint rum vi bor i retreat delen en bit bort .Sports hotellet ligger mer centralt i anläggningen.Tyvärr är det nog lågsäsong nu för det är lite för lite folk man ser nästan bara personal.Vi bokade halvpension,dvs frukost och middag, men med facit på hand så räcker det med frukost för middagsbuffen är ganska tråkig och smaklös.Är inte så många pass att gå på heller. I jämförelse så är Playitas en trevligare anläggning.Ganska dyrt här oxå en flaska vin till maten 270:- och uppåt en burk öl 33cl 37:-.

 
2019-02-15

Inlägg av anniefinn007 Newport, Australien

Unique & Fabulous Stay

I have spent the last 6 weeks at the Thanyapura Sports Hotel & Resort whilst my daughter attended a course at the attached school. The 6 weeks have flown by mainly due to the huge range of gym classes I could attend to fill the time - and the lovely hotel pool where hours were spent swimming & reading. All the facilities are first class. Both in the hotel & sports resort. Every instructor I attended a class with were professional & highly motivational. I particularly enjoyed Daniels yoga & Pilates, & Stephan’s Core classes. I tried the Vegan Buffet which I thought was delicious, my teenager was not quite as enthusiastic. Divine restaurant breakfasts provide all you could want for, dinners were excellent particularly the Thai food. Did find the Booster Cafe a bit expensive, however the food quality could not be faulted. Every staff member was delightful & could not have been more helpful. Many greeted us by name which is really lovely when you are away from home for an extended time. Daniel at the Sports Reception was a delight & we will miss his cheerful greeting each morning. Thanks for a wonderful stay Thanyapura - heading home to reality will be extra hard because you’ve been so terrific!!😃 Annie