1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om The Nai Harn Phuket

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
10,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Rolf,
Krona

+
God service, store rom og stor terrasse. Veldig bra mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-27


9 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-04-13


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

808 omdömen
Utmärkt
 
608
Väldigt bra
 
117
Bra
 
45
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2018-10-13

Inlägg av E8437BBmarial

Firade 19:de bröllopsdagen på The Nai Harn

Vi rekommenderar verkligen The Nai Harn. Vi bodde i rum 601, ett helt fantastiskt läge med utsikt över stranden i Nai Harn. Hotellet är en 10 av 10. Personalen är otroligt trevlig, det gäller alla som jobbar på hotellet. Frukosten och restaurangen där den serverades var mer än perfekt. Du hittar allt du vill ha och ännu mer därtill. Baren på kvällen med havsutsikt är magisk och inte blev det sämre med Happy Hour 18.00-19.00 Poolen låg jättevackert med full utsikt över havet och Spa avdelning var lika fin den. Du har 3 restauranger att äta på , varav 1 är på den jättemysiga baren. Du får allt du behöver nästan i hygien produkter , tvål, lotion, schampo, conditioner, skrubb vante, rakhyvel och rakcreme, badtofflor, hemma tofflor, badrock och handdukar. Det som gör detta hotell till helt fantastisk också, är den absolut skönaste säng vi nånsin sovit i. Bättre än någon vi provat inklusive vår egen säng. Ett super hotell helt enkelt

 
2017-04-04

Inlägg av Tommy72215 Helsingborg, Sverige

Fantastisk utsikt!

Med ett fantastiskt läge vid Thailands bästa strand! Ett utmärkt 5 stjärnigt hotell! Ta gärna ett Grand Ocean room! Stor härlig altan med en enastående utsikt! Härlig frukost o mycket bra personal! Enda minuset är poolen som är liten o grund (1,20cm) o att det saknas ett räcke att hålla sig i när man går i eller upp om man är lite ostadig!

 
2016-03-27

Inlägg av Bhtrip

Jättebra hotel på bästa läge

The Nai Harn, fd Royal Phuket Yacht Club, har genomgått en totalrenovering som håller på att avslutas. Det är nu oerhört fräscht med suveräna rum - Grand Deluxe Ocean View. De översta rummen har bara en liten balkong så de större med stor altan är att föredra. Vid renoveringen har en del av den thailänska "mysfaktorn" gått förlorad i de allmänna utrymmena och ersatts av i viss mån överdesignad och plottrig inredning. Hotellet ligger på absolut toppläge om man vill ha fin utsikt, en lugn strand bredvid och inget hålligång på kvällarna. Frukosten är suverän och all personal vi träffade mycket vänlig och hjälpsam. Poolen är inte jättestor, men från solstolarna är utsikten desto mer storslagen. Hotellet ligger på bergssluttningen så en del gående i trappor bör man klara.

 
2019-07-18

Inlägg av piyabutng

Pre-wedding Photoshoot & Videoshoot Trip

This hotel has excellent service level, especially hotel staffs. They provided best support to ensure we experience the best in class during our stay. You can request Sales Team to share the link to VR experience that helps during decision making. We stayed in Ocean View Suite which provided butler service, free 30-min massage per pax, free in-room non-alcohol F&B and a large balcony. This hotel equipped with many photoshooting spots. The best spot is located on L2 called reflection. Easily accessiable to public beach just in front of main entrance. We will definitely return for our future vacations.

 
2019-07-17

Inlägg av raf5150

The Nai Harn

Superb - my favorite hotel in Thailand! The staff is well-trained and highly attentive. The food is exceptional; the rooms ade amazing; and it offers the best views in Thailand. If you’re staying in Phuket - the you should be staying at the Nai Harm.