Kundomdömen om The Nai Harn Phuket

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 2 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Service
 
10,0 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
10,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
10,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
10,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Rolf,
Krona

+
God service, store rom og stor terrasse. Veldig bra mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-27


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

856 omdömen
Utmärkt
 
646
Väldigt bra
 
121
Bra
 
47
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2018-10-13

Inlägg av E8437BBmarial

Firade 19:de bröllopsdagen på The Nai Harn

Vi rekommenderar verkligen The Nai Harn. Vi bodde i rum 601, ett helt fantastiskt läge med utsikt över stranden i Nai Harn. Hotellet är en 10 av 10. Personalen är otroligt trevlig, det gäller alla som jobbar på hotellet. Frukosten och restaurangen där den serverades var mer än perfekt. Du hittar allt du vill ha och ännu mer därtill. Baren på kvällen med havsutsikt är magisk och inte blev det sämre med Happy Hour 18.00-19.00 Poolen låg jättevackert med full utsikt över havet och Spa avdelning var lika fin den. Du har 3 restauranger att äta på , varav 1 är på den jättemysiga baren. Du får allt du behöver nästan i hygien produkter , tvål, lotion, schampo, conditioner, skrubb vante, rakhyvel och rakcreme, badtofflor, hemma tofflor, badrock och handdukar. Det som gör detta hotell till helt fantastisk också, är den absolut skönaste säng vi nånsin sovit i. Bättre än någon vi provat inklusive vår egen säng. Ett super hotell helt enkelt

 
2017-04-04

Inlägg av Tommy72215 Helsingborg, Sverige

Fantastisk utsikt!

Med ett fantastiskt läge vid Thailands bästa strand! Ett utmärkt 5 stjärnigt hotell! Ta gärna ett Grand Ocean room! Stor härlig altan med en enastående utsikt! Härlig frukost o mycket bra personal! Enda minuset är poolen som är liten o grund (1,20cm) o att det saknas ett räcke att hålla sig i när man går i eller upp om man är lite ostadig!

 
2016-03-27

Inlägg av Bhtrip

Jättebra hotel på bästa läge

The Nai Harn, fd Royal Phuket Yacht Club, har genomgått en totalrenovering som håller på att avslutas. Det är nu oerhört fräscht med suveräna rum - Grand Deluxe Ocean View. De översta rummen har bara en liten balkong så de större med stor altan är att föredra. Vid renoveringen har en del av den thailänska "mysfaktorn" gått förlorad i de allmänna utrymmena och ersatts av i viss mån överdesignad och plottrig inredning. Hotellet ligger på absolut toppläge om man vill ha fin utsikt, en lugn strand bredvid och inget hålligång på kvällarna. Frukosten är suverän och all personal vi träffade mycket vänlig och hjälpsam. Poolen är inte jättestor, men från solstolarna är utsikten desto mer storslagen. Hotellet ligger på bergssluttningen så en del gående i trappor bör man klara.

 
2019-11-17

Inlägg av AwsAj Kuwait City, Kuwait

My favorite resort in Phuket

Everything about the Nai Harn was fantastic. The staff were exceptional, from pickup at the airport, to being welcomed by the lovely Wean at the car, who helped me with checking in and took me to my upgraded room, The service was beyond personalized and just went the extra mile every step to make me feel welcome. The facilities were fantastic, Nai Harn beach was beautiful and the room was huge, clean, bright and exceeded my expectations. The room comes fully stocked with literally everything you will need for your beach holiday. I decided to stay in more than one hotel during my time in Phuket as i wanted to explore more sides of the Island, however after the Nai Harn, the other resorts (which were also great) became a little underwhelming.

 
2019-11-16

Inlägg av annkolesni Phuket, Thailand

Beautiful bar with careless staff

Had a wonderful evening at Reflections Bar. Beautiful view, amazing music thankfully to singer Mr. Eric - he made our evening special. When we just arrived to the bar, the bartender informed that there is Happy Hours from 6 to 7 p.m. However when I received the bill in the end of the evening - I was unpleasantly surprised that no discount was applied. On our question, waitress answered that some of cocktails were not in the list of Happy Hour drinks (but nobody told us that), but other cocktails were ordered at 17:58, so discount was not applied! It’s first time that I met so unprofessional and careless staff who even not mentioned it to us upon we made an order, there is no common sense (however our phones showed 6 pm already). It’s not about money, I came not because of Happy Hours and it would just a nice bonus. But this situation totally ruined so wonderful evening and I left with a bad feeling from this bar. I would never come back there anymore, as I don’t like such an attitude of the staff