1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Sunsuri Phuket

  • Boka bungalow med privat pool
  • Köp till hel- eller halvpension
  • Fint spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Sunsuri Phuket i Nai Harn har ett läckert poolområde med flera pooler. För att komma till den fina stranden kan du antingen promenera eller hoppa på hotellets gratistransport. För extra semesterkänsla finns sköna spabehandlingar för de vuxna och för de yngre finns barnklubb och spelrum.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum plus för 1-4 personer, varav 1 barn. Pool Bungalow för 1-4 personer, varav 1 barn. Svit för 1-5 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Personalen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1245 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Sunsuri Phuket har ett härligt läge ca 300 meter från den fina Nai Harn-stranden. Här finns ett poolområde med fem pooler, varav en är hela 4,5 meter djup. En av poolerna har barnsektion. Gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar. I poolbaren Surf serveras uppfriskande drycker och snacks under dagen. Gratis hotellbuss till stranden dagligen.

Hotellets huvudrestaurang Sail serverar frukostbuffé och en meny med à la carte-rätter till lunch och middag. Hotellet har också en restaurang som heter Sea Breeze som ligger precis ovanför den fina Nau Harn Beach. I loungebaren Sip kan du avsluta kvällen med en god drink eller juice.

Hotellet har ett fint spa med bland annat en jacuzzi. Olika behandlingar mot avgift. Två gym som är gratis att använda, ett med fria vikter och ett med maskiner. Gratis yoga, bordtennis och dart. Cykeluthyrning (2 första timmarna, sedan mot avgift). Barnklubb för barn från 5 år i hotellets regi och med engelsktalande personal. Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Stora nivåskillnader och flera trappor inom hotellområdet. Lokal trafik. Till centrum i Nai Harn är det ca 500 meter.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag. Halvpension, helpension, halvpension inklusive dryck, helpension inklusive dryck samt julmiddag (24/12) mot tillägg.

Vid halv- respektive helpension inklusive dryck ingår två läsk/vatten, två glas öl eller vin per person.