1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om All Seasons Naiharn Phuket

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,8 av 10 baserat på 40 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,8 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
6,3 / 10
Mat och dryck
 
6,1 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,7 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Kristina,
Upplands Väsby

+
Närhet till stranden, bra frukost
-
Fler och bättre stegar eller trappsteg ner i poolen. Bekvämare utemöbler vid rummet. Bättre service vid poolen, det ska inte ta mellan 30-45 min Att få en dryck.

Bekräftad gäst: 2019-04-21


4 av 10

Britt-louise ,
Kolsva

+
Nära havet Bra med prova på massage
-
AC dålig lilla poolen skitig Låg plankor med spik i på flera ställen under de två v vi var där Fylldes på dåligt under frukost Chauffören som körde oss till flygplatsen körde konstant runt 100 km trots att skyltar visade 40 Omständgt när vi ville boka resa till kata eftersom vi var ett sällskap på 9 Pers skulle inte få boka oss alla först trots att vi bara åkte en gång p två v

Bekräftad gäst: 2019-04-20


9 av 10

Christina,
Bromölla

+
Trevlig personal, närhet till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-01


10 av 10

Linda ,
Norrköping

+
Nära till stranden, bra pool, trevlig personal. Något små rum för fyra personer men tillbringade inte mycket tid på rummet så gjorde inget. Kommer absolut bo här igen
-

Bekräftad gäst: 2019-03-29


8 av 10

,

+
Fint läge nära havet
-
Fler solbäddar vid poolen och bättre städning/bortplockning av disk på poolområdet !

Bekräftad gäst: 2019-01-10


6 av 10

Lasse,
Osby

+
Bra service och trevlig personal.
-
Tyckte det var helt ok. Problemen vi hade med A/C och läckande toastol fixades efter vi informerat om det så det var bra. Tyckte inte om katter och hundar på restaurangen vid frukosten samt vi rummet fast inget större bekymmer.

Bekräftad gäst: 2019-01-06


8 av 10

Christer,
Saltsjö-Boo

+
-
WiFi nådde inte vårt rum och hotellet lyckades aldrig ordna det, trots uppmaning.

Bekräftad gäst: 2019-01-05


6 av 10

Emelie,
Stockholm

+
Att det var nära till havet
-
Behövs renoveras lite

Bekräftad gäst: 2018-04-15


7 av 10

Eva,
Sundsvall

+
Lugnt & skönt
-
Tycker att Apollos personal ska vara på plats tex nån timme per dag iallafall.

Bekräftad gäst: 2018-04-13


8 av 10

Eva,
Malmö

+
Läget Naturen
-
Bättre Wifi

Bekräftad gäst: 2018-03-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

55% av resenärerna rekommenderar

692 omdömen
Utmärkt
 
143
Väldigt bra
 
251
Bra
 
161
Mindre bra
 
82
Underkänt
 
55

5 senaste omdömen

2017-02-18

Inlägg av Hansson70 Landskrona, Sverige

Helt ok

Helt ok, men det var lite väl lugnt område för oss. Personal helt ok. Städning ok. Poolen var fantastisk. Det som drar ner betyget är poolbaren. Ingen ordning över huvudtaget. Gamla tallrikar från dagen innan stod kvar.

 
2013-12-14

Inlägg av zanziluel Åhus, Sverige

Omgivningarna gör allt

Perfekt enkel bungalow vistelse som har allt om strand och miljö runt omkring är viktigast. Bra frukost. Bra rum. Bra pool. Nära havet. Nära restauranger men proviantera gärna innan ni kommer ner till detta paradis då det inte ens finns 7/11 i det närmaste området.

 
2012-01-11

Inlägg av Matolja

En vecka i Thailand förstörd

Dyrt, otrevlig personal, små rum som vart rätt dåligt städade. Skyltar överallt om vad man inte fick göra och påföljden böter ( läs corkage fee) Fanns tom pris på om man tog med menyn på rummet hem, typ 200 baht. Internet ej fritt ??! Fungerade dessutom dåligt och man var tvungen att logga in ca 20 ggr per dag. Inte ett leende så långt ögat kunde se SKÄMS Accor hotels !

 
2019-08-10

Inlägg av kiwitraveller49 Christchurch, NZ

Good value

This was our third stay at the All Seasons, it is not perfect, but we keep coming back. The staff are friendly, the rooms are tidy and functional. The pool area is nice, the beach is lovely. The breakfast buffet (included) is adequate. The restaurant food is excellent and menu prices are inclusive of all taxes, which is not always the case in Thailand. Drinks are expensive compared with other restaurants in the area. We had some issues with the aircon in the first room we were allocated, so asked to be moved, this was not a problem. This is not a four or five star hotel, but is very good value for money. We hope to return next year.

 
2019-03-24

Inlägg av YenChua Singapore, Singapore

Enjoyable Stay

We usually stay at Kata Beach, but thought we’d try Naiharn for a change. We chose All Seasons for its location & price. We were not disappointed despite the few negative reviews. Most of the staff were pleasant & forthcoming except one or two unhelpful one (particularly a female staff at the reception who doesn’t smile & was rude). We booked a superior room near the pool. Most of the guests were Russian families, so we were spared the breakfast madness & noise by Chinese tourists. Naiharn has a relaxing vibe & the locals are friendly & not pushy. Although the rooms are a bit dated with noisy air-conditioners, they are clean & comfortable. We ordered room service a few times & the western food was good especially the Carbonara, which my children loved. There’s pool service & the staff works hard to ensure that the guests are not thirsty or hungry. There was some hiccup with the safe box due to low battery, but service was prompt; the technician came quickly & fixed the problem. The GM See Som was a very nice & attentive lady. I think a lot of credits go to her for the improvements made on the property & service. Overall, we enjoyed our stay & will go back again. Thank you See Som & staff at All Seasons!