1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om All Seasons Naiharn Phuket

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Linda ,
Norrköping

+
Nära till stranden, bra pool, trevlig personal. Något små rum för fyra personer men tillbringade inte mycket tid på rummet så gjorde inget. Kommer absolut bo här igen
-

Bekräftad gäst: 2019-03-29


8 av 10

,

+
Fint läge nära havet
-
Fler solbäddar vid poolen och bättre städning/bortplockning av disk på poolområdet !

Bekräftad gäst: 2019-01-10


6 av 10

Lasse,
Osby

+
Bra service och trevlig personal.
-
Tyckte det var helt ok. Problemen vi hade med A/C och läckande toastol fixades efter vi informerat om det så det var bra. Tyckte inte om katter och hundar på restaurangen vid frukosten samt vi rummet fast inget större bekymmer.

Bekräftad gäst: 2019-01-06


8 av 10

Christer,
Saltsjö-Boo

+
-
WiFi nådde inte vårt rum och hotellet lyckades aldrig ordna det, trots uppmaning.

Bekräftad gäst: 2019-01-05


6 av 10

Emelie,
Stockholm

+
Att det var nära till havet
-
Behövs renoveras lite

Bekräftad gäst: 2018-04-15


7 av 10

Eva,
Sundsvall

+
Lugnt & skönt
-
Tycker att Apollos personal ska vara på plats tex nån timme per dag iallafall.

Bekräftad gäst: 2018-04-13


8 av 10

Eva,
Malmö

+
Läget Naturen
-
Bättre Wifi

Bekräftad gäst: 2018-03-31


5 av 10

,

+
servicen o läget
-
renhållning runt om

Bekräftad gäst: 2018-03-30


1 av 10

Margarete,
Solna

+
Finns inget som jag kan säga som är bäst. Tyvärr så stämmer inget i eran beskrivning. Jag kan bara säga att ni kan lägga ner hotellet det var värsta hotell jag har varit på.
-
Plocka bort detta hotell.

Bekräftad gäst: 2018-03-23


8 av 10

Monica,
Enånger

+
-
Förbättra wi-fi anslutningen då detta inte fungerade tillfredsställande

Bekräftad gäst: 2018-03-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

55% av resenärerna rekommenderar

681 omdömen
Utmärkt
 
140
Väldigt bra
 
248
Bra
 
157
Mindre bra
 
81
Underkänt
 
55

5 senaste omdömen

2017-02-18

Inlägg av Hansson70 Landskrona, Sverige

Helt ok

Helt ok, men det var lite väl lugnt område för oss. Personal helt ok. Städning ok. Poolen var fantastisk. Det som drar ner betyget är poolbaren. Ingen ordning över huvudtaget. Gamla tallrikar från dagen innan stod kvar.

 
2013-12-14

Inlägg av zanziluel Åhus, Sverige

Omgivningarna gör allt

Perfekt enkel bungalow vistelse som har allt om strand och miljö runt omkring är viktigast. Bra frukost. Bra rum. Bra pool. Nära havet. Nära restauranger men proviantera gärna innan ni kommer ner till detta paradis då det inte ens finns 7/11 i det närmaste området.

 
2012-01-11

Inlägg av Matolja

En vecka i Thailand förstörd

Dyrt, otrevlig personal, små rum som vart rätt dåligt städade. Skyltar överallt om vad man inte fick göra och påföljden böter ( läs corkage fee) Fanns tom pris på om man tog med menyn på rummet hem, typ 200 baht. Internet ej fritt ??! Fungerade dessutom dåligt och man var tvungen att logga in ca 20 ggr per dag. Inte ett leende så långt ögat kunde se SKÄMS Accor hotels !

 
2019-03-24

Inlägg av YenChua Singapore, Singapore

Enjoyable Stay

We usually stay at Kata Beach, but thought we’d try Naiharn for a change. We chose All Seasons for its location & price. We were not disappointed despite the few negative reviews. Most of the staff were pleasant & forthcoming except one or two unhelpful one (particularly a female staff at the reception who doesn’t smile & was rude). We booked a superior room near the pool. Most of the guests were Russian families, so we were spared the breakfast madness & noise by Chinese tourists. Naiharn has a relaxing vibe & the locals are friendly & not pushy. Although the rooms are a bit dated with noisy air-conditioners, they are clean & comfortable. We ordered room service a few times & the western food was good especially the Carbonara, which my children loved. There’s pool service & the staff works hard to ensure that the guests are not thirsty or hungry. There was some hiccup with the safe box due to low battery, but service was prompt; the technician came quickly & fixed the problem. The GM See Som was a very nice & attentive lady. I think a lot of credits go to her for the improvements made on the property & service. Overall, we enjoyed our stay & will go back again. Thank you See Som & staff at All Seasons!

 
2019-03-20

Inlägg av Freedom774439

Great Location

Located right on the beach this property is ideal for beach goers The staff are friendly and helpful and even though the property is showing its age it is clean and comfortable It is well priced and has all the amenities needed It is a bit of a climb up nermerous stares to get to most rooms and is probably not for people with health issues Although it is good exercise