1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om All Seasons Naiharn Phuket

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,1 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Fint läge nära havet
-
Fler solbäddar vid poolen och bättre städning/bortplockning av disk på poolområdet !

Bekräftad gäst: 2019-01-10


6 av 10

Lasse,
Osby

+
Bra service och trevlig personal.
-
Tyckte det var helt ok. Problemen vi hade med A/C och läckande toastol fixades efter vi informerat om det så det var bra. Tyckte inte om katter och hundar på restaurangen vid frukosten samt vi rummet fast inget större bekymmer.

Bekräftad gäst: 2019-01-06


8 av 10

Christer,
Saltsjö-Boo

+
-
WiFi nådde inte vårt rum och hotellet lyckades aldrig ordna det, trots uppmaning.

Bekräftad gäst: 2019-01-05


6 av 10

Emelie,
Stockholm

+
Att det var nära till havet
-
Behövs renoveras lite

Bekräftad gäst: 2018-04-15


7 av 10

Eva,
Sundsvall

+
Lugnt & skönt
-
Tycker att Apollos personal ska vara på plats tex nån timme per dag iallafall.

Bekräftad gäst: 2018-04-13


8 av 10

Eva,
Malmö

+
Läget Naturen
-
Bättre Wifi

Bekräftad gäst: 2018-03-31


5 av 10

,

+
servicen o läget
-
renhållning runt om

Bekräftad gäst: 2018-03-30


1 av 10

Margarete,
Solna

+
Finns inget som jag kan säga som är bäst. Tyvärr så stämmer inget i eran beskrivning. Jag kan bara säga att ni kan lägga ner hotellet det var värsta hotell jag har varit på.
-
Plocka bort detta hotell.

Bekräftad gäst: 2018-03-23


8 av 10

Monica,
Enånger

+
-
Förbättra wi-fi anslutningen då detta inte fungerade tillfredsställande

Bekräftad gäst: 2018-03-17


9 av 10

,

+
Närheten till stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-03-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

55% av resenärerna rekommenderar

673 omdömen
Utmärkt
 
138
Väldigt bra
 
244
Bra
 
156
Mindre bra
 
80
Underkänt
 
55

5 senaste omdömen

2017-02-18

Inlägg av Hansson70 Landskrona, Sverige

Helt ok

Helt ok, men det var lite väl lugnt område för oss. Personal helt ok. Städning ok. Poolen var fantastisk. Det som drar ner betyget är poolbaren. Ingen ordning över huvudtaget. Gamla tallrikar från dagen innan stod kvar.

 
2013-12-14

Inlägg av zanziluel Åhus, Sverige

Omgivningarna gör allt

Perfekt enkel bungalow vistelse som har allt om strand och miljö runt omkring är viktigast. Bra frukost. Bra rum. Bra pool. Nära havet. Nära restauranger men proviantera gärna innan ni kommer ner till detta paradis då det inte ens finns 7/11 i det närmaste området.

 
2012-01-11

Inlägg av Matolja

En vecka i Thailand förstörd

Dyrt, otrevlig personal, små rum som vart rätt dåligt städade. Skyltar överallt om vad man inte fick göra och påföljden böter ( läs corkage fee) Fanns tom pris på om man tog med menyn på rummet hem, typ 200 baht. Internet ej fritt ??! Fungerade dessutom dåligt och man var tvungen att logga in ca 20 ggr per dag. Inte ett leende så långt ögat kunde se SKÄMS Accor hotels !

 
2019-02-20

Inlägg av Gridiron66 Woodstock, Kanada

Super location, mediocre hotel

First the good. A perfect location across from Naiharn beach. This is a beautiful area of Phuket. The hotel is nice, the grounds pretty and has a decent breakfast. The rooms are medium size and reasonably appointed. Now the not so good: We did notice some ants in the room. The bed was very hard and uncomfortable. The pools did not have enough chairs for guests and as per usual people put things on the beds to keep them. The pool with the jacuzzi wasnt really used, the jacuzzi did not work. Our biggest problem was the air condition did not work and after a couple complaints we just gave up. Now this hotel was our most expensive thus far at about 140cdn per night, not worth it imo. We have stayed in smaller hotels for 30cdn a night much better value and great air conditioning! So in closing great location, beautiful beach, marginal hotel.

 
2019-01-13

Inlägg av Helene K Melbourne, Australien

Naiharn Beach - just beautiful

We stayed at the All Seasons for 9 nights, just returning home last week. We loved the All Seasons. Our room was clean, staff were wonderful, and the location was awesome. We were just across the road from the most gorgeous beach and close to restaurants.