1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Katathani Phuket Beach Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Marcus,
Bålsta

+
Lugnt och fint område. Badhanddukar som byttes varje dag. All personal var glada, artiga och trevliga. Lugn trafik. Fina stora pooler. Sköna solstolar. Ingen trängsel. Fantastisk frukost.
-
Fler papperskorgar. Torka av solsängarna om de fått fågelbajs på sig. Lyhört ut mot korridoren.

Bekräftad gäst: 2018-07-15


9 av 10

Robert,
Stockholm

+
Läget på stranden, rummet, lugnet, det fanns plats för alla utan att det kändes trångt. Vuxen poolen var mycket bra, kanon helt enkelt.
-

Bekräftad gäst: 2018-04-15


10 av 10

Marie,
Stockholm

+
Allt. Thailändarna kan service
-
En bar öppen på kvällen

Bekräftad gäst: 2018-03-24


8 av 10

Lars,
Norrköping

+
Läget,maten,service
-
Rummet hade en kraftig mögellukt. Kläderna i resväskan luktar mögel vid hemkomst. Juniorsvit. Det ska inte förekomma på ett lyxhotell.

Bekräftad gäst: 2018-03-08


10 av 10

Viktor,
Stockholm

+
Stora ytor, fin strand, fin pool
-
Frukostbuffé lite trång och stökig, godare bröd och pålägg hade varit ett plus

Bekräftad gäst: 2018-02-17


8 av 10

Werner,
Stockholm

+
läget, pool-och park
-
Junior svit rymlig och bra, interiör är åtgången av tiden och skulle mår bra av en renovering, motsvarar inte 5 *****.

Bekräftad gäst: 2018-02-15


10 av 10

,

+
God beliggenhed og fantastisk service. Jeg har boet der 4 gange tidligere.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-29


9 av 10

Carsten,
Ølstykke

+
Alt!!! Super dejligt hotel med massere af glade og venlige medarbejdere
-

Bekräftad gäst: 2018-03-04


8 av 10

Kenneth,
Oslo

+
Beliggenhet i forhold til stranden
-
Forbedringer er ikke mulig å foreslå, største problemet var at det var laaangt mellom KidsClub og barnebasseng fra der vi bodde. Hotellet ligger litt usentralt til i forhold til by og annet å gjøre.

Bekräftad gäst: 2019-01-05


10 av 10

Lars ,
Hommersåk

+
Beliggenhet. Stranden rett ved bassengene. Servicen og at det ikke er en del av en kjede. Slipper å krysse vei for å gå til stranden.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-11


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

4909 omdömen
Utmärkt
 
2771
Väldigt bra
 
1416
Bra
 
441
Mindre bra
 
158
Underkänt
 
123

5 senaste omdömen

2019-02-10

Inlägg av sandrafO7499SW Skövde, Sverige

Så bra!!!

Vi är en barnfamilj och rekommenderar att man bor på Buri wing delen då vattenlandet och rutschkanorna är på den delen, även gymmet. Vad jag inte hade fattat innan jag kom hit var att hotellet är längs hela stranden, mao väldigt stort. Vi åt aldrig på hotellet förutom en lunch på pizzastället Seaside, de andra restaurangerna väldigt dyra. På luncherna åt vi alltid på Blue shark på stranden, supergod thaimat och härlig personal. Ibland svårt att få bord, men gick alltid att sitta i vänteläge. Chicken satay blev barnens favvo, dock stark sås. Vill ni ha massage så var den på stranden längst till höger sett från vattnet det bästa jag upplevt. Det massagetältet lite mer åt vänster inte alls lika bra.

 
2019-01-16

Inlägg av CirilloM1 Västerås

Paradissemester

Fantastiskt vacker anläggning, där allt är välskött. Vackert klippta buskar. Ett utsökt poolområde med flera pooler, palmer, fontäner och blommor. Gott om plats för sol och bad, havet ligger bara några steg från poolområdet. På anläggningen finns allt man kan önska sig, spa, gym, frisör, affär, flera restauranger. Frukosten är en dröm för en matälskare. Rummen fina med sköna sängar och städningen är i toppklass. Vill man bara sola, bada och vila är detta rätta stället.

 
2018-12-18

Inlägg av 22henrikh Stockholm, Sverige

Ett av de bästa hotellen vi någonsin bott på

Vi är 4 personer med barn 6+8. +Hotellet är minutiöst välskött där trädgård och pool underhålls konstant och ljudlöst (dem syns sällan).. +Hotellets housekeeping är bland det bästa jag varit med om. Mycket bra städning, byte av lakan, städar när det passar en själv, vänliga, byter ut handdukar - det är alltid fint när man kommer upp från en dag på stranden. +Hotellets manikyr/pedikyr är otroligt bra. Tips! Hon som jobbade där var noggrann och mycket professionell. +hotellets pooler är varma och välplanerade, trevlig service och bra solsängar och aldrig trångt när vi var där. Det enda förbättringsarbetet som jag skulle vilja se är, trots att frukosten är välsmakande och varierande så måste en sådan här 5-star-resort ha färsk juice. Sen skulle jag möjligen vilja ha spaljéer i ”matsalen” så det inte känns som man sitter i en enorm skolsal. Vi stannar till lördag så en kompletterande recension kommer efter vi stannat hela vistelsen

 
2018-02-05

Inlägg av Kristina A Stockholm, Sverige

Som en dagdröm

Troligen det bästa hotellet i Kata med hög klass på servicen. Utan stress hittar man alltid någonstans att vara. Hotellets olika delar gör det enkelt att alltid hitta en plats - med aktiveter, vid rutschkanor, vid barnklubben, på stranden eller på gräsmattan under palmerna. Magiskt med hotellets ambulerande massageservice som är riktigt prisvärd. Fina och många poolområden och riktigt god mat och bra drinkar med hög service. För att vara ett lyxhotell var priserna helt ok. Flera mindre minimarkets finns inne på hotellets olika områden. Mitt över gatan finns 7-eleven. Juniorsviten passade oss för fyra personer även om vi inte kunde dela av sviten med en dörr. Servicen nästan för påtaglig med ivriga telefonsamtal lite för tidigt på morgonen för att checka om allt är bra. T ex hade vi problem med Wifi vilket åtgärdades omedelbart med ny router osv. Tog dock tuk-tuk in till Kata för att undvika restaurangerna på gatan utanför hotellet. De höll inte bra kvaliet och service. Ett enkelt och riktigt surferställe finns längst bort på hotellstranden On the Rocks. Gå barfota utefter stranden.

 
2018-01-28

Inlägg av Lilian0118 Sliema, Malta

Rekommenderar ett boende här!

Ett paradis! Närheten till en fantastisk strand o hav, flera pooler att välja på samt matställen/barer inom det fina området. Bra boende och trevlig personal. Här finns allt man vill ha och behöver. Svårt att beskriva - måste upplevas!