1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Katathani Phuket Beach Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Emelie,
Borlänge

+
Att det var så pass stort att det alltid fanns plats vid solstolarna och att frukosten var så pass bra, fantastiskt
-

Bekräftad gäst: 2019-04-13


10 av 10

Björn/Eva ,
Uppsala

+
-
Tyvärr blev intrycket sämre än tidigare pga att alla kineser skräpade ner i frukostmatsalen och inte brydde sig om andra gäster.Ett femstjärnigt hotell ska inte behöva ha det på det sättet,tyckte synd om personalen.

Bekräftad gäst: 2019-04-06


9 av 10

Marcus,
Bålsta

+
Lugnt och fint område. Badhanddukar som byttes varje dag. All personal var glada, artiga och trevliga. Lugn trafik. Fina stora pooler. Sköna solstolar. Ingen trängsel. Fantastisk frukost.
-
Fler papperskorgar. Torka av solsängarna om de fått fågelbajs på sig. Lyhört ut mot korridoren.

Bekräftad gäst: 2018-07-15


9 av 10

Robert,
Stockholm

+
Läget på stranden, rummet, lugnet, det fanns plats för alla utan att det kändes trångt. Vuxen poolen var mycket bra, kanon helt enkelt.
-

Bekräftad gäst: 2018-04-15


10 av 10

Marie,
Stockholm

+
Allt. Thailändarna kan service
-
En bar öppen på kvällen

Bekräftad gäst: 2018-03-24


8 av 10

Lars,
Norrköping

+
Läget,maten,service
-
Rummet hade en kraftig mögellukt. Kläderna i resväskan luktar mögel vid hemkomst. Juniorsvit. Det ska inte förekomma på ett lyxhotell.

Bekräftad gäst: 2018-03-08


10 av 10

Viktor,
Stockholm

+
Stora ytor, fin strand, fin pool
-
Frukostbuffé lite trång och stökig, godare bröd och pålägg hade varit ett plus

Bekräftad gäst: 2018-02-17


8 av 10

Werner,
Stockholm

+
läget, pool-och park
-
Junior svit rymlig och bra, interiör är åtgången av tiden och skulle mår bra av en renovering, motsvarar inte 5 *****.

Bekräftad gäst: 2018-02-15


9 av 10

Betina,
Skibby

+
Venligt personale og dejlig morgen buffet
-
Bedre renovering af værelser i den gamle del af hotellet

Bekräftad gäst: 2019-04-21


4 av 10

karin,
brøndby

+
-
ved ankomst fik tildeldt det ringeste værelse på hotellet udsigt til en hæk en meget beskidt terasse 3 meter fra gaden med bilos -larm og knallertudlejning- måtte betale for et andet værelse

Bekräftad gäst: 2019-04-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

4983 omdömen
Utmärkt
 
2818
Väldigt bra
 
1433
Bra
 
444
Mindre bra
 
162
Underkänt
 
126

5 senaste omdömen

2019-03-31

Inlägg av pellegunilla Stockholm, Sverige

Bästa stranden, bästa Hotellet i Phuket området.

Fantastiskt och stor Hotellanläggning direkt på Kata Noi stranden. Fina Poolområden, även för barn. Många bra Restauranger inom Hotellet. Fina rum, med fin utsikt över Beachen, och Palmer med gräsytor. Rummen något slitna, om man tittar efter. Mycket trevlig personal.

 
2019-02-19

Inlägg av 876perl Stockholm, Sverige

Sagolikt läge direkt vid stranden

Boka Thani wing oceanfront - ungefär så bra du kan på på Phuket. Hotellets extremt välskötta pooler i den underbara, lugna trädgården, och just intill - stranden, havet. Med andra ord ett utmärkt läge för att vara ett hotell i Thailand, i de flesta fall får du gå en bit för att komma till havet. Därtill ligger hotellet vid en återvändsgata, så omgivningarna är milt sagt lugna och behagliga. Städningen och renligheten är till och med lite bättre än normal 5-stjärnig nivå. Stora rum, men inredningen andas aningen 90-tal. Bra kanalutbud på TV´n, minus för något ljudlig AC samt avsaknad av minibar. Finns för all del kylskåp att själv fylla upp. Och som alltid i Thailand - mycket vänlig, hjälpsam men samtidigt diskret personal. Den massage som gives vid alla poolområden är toppen, och därtill rimliga priser - unna dig detta varje dag. Frukosten håller världsklass, och hotellets alla restauranger är väl värda ett besök för middag - om du nu inte vill lämna hotellområdet. Sammanfattningsvis, ett riktigt bra val för parsemestern.

 
2019-02-10

Inlägg av sandrafO7499SW Skövde, Sverige

Så bra!!!

Vi är en barnfamilj och rekommenderar att man bor på Buri wing delen då vattenlandet och rutschkanorna är på den delen, även gymmet. Vad jag inte hade fattat innan jag kom hit var att hotellet är längs hela stranden, mao väldigt stort. Vi åt aldrig på hotellet förutom en lunch på pizzastället Seaside, de andra restaurangerna väldigt dyra. På luncherna åt vi alltid på Blue shark på stranden, supergod thaimat och härlig personal. Ibland svårt att få bord, men gick alltid att sitta i vänteläge. Chicken satay blev barnens favvo, dock stark sås. Vill ni ha massage så var den på stranden längst till höger sett från vattnet det bästa jag upplevt. Det massagetältet lite mer åt vänster inte alls lika bra.

 
2019-01-16

Inlägg av CirilloM1 Västerås

Paradissemester

Fantastiskt vacker anläggning, där allt är välskött. Vackert klippta buskar. Ett utsökt poolområde med flera pooler, palmer, fontäner och blommor. Gott om plats för sol och bad, havet ligger bara några steg från poolområdet. På anläggningen finns allt man kan önska sig, spa, gym, frisör, affär, flera restauranger. Frukosten är en dröm för en matälskare. Rummen fina med sköna sängar och städningen är i toppklass. Vill man bara sola, bada och vila är detta rätta stället.

 
2018-12-18

Inlägg av 22henrikh Stockholm, Sverige

Ett av de bästa hotellen vi någonsin bott på

Vi är 4 personer med barn 6+8. +Hotellet är minutiöst välskött där trädgård och pool underhålls konstant och ljudlöst (dem syns sällan).. +Hotellets housekeeping är bland det bästa jag varit med om. Mycket bra städning, byte av lakan, städar när det passar en själv, vänliga, byter ut handdukar - det är alltid fint när man kommer upp från en dag på stranden. +Hotellets manikyr/pedikyr är otroligt bra. Tips! Hon som jobbade där var noggrann och mycket professionell. +hotellets pooler är varma och välplanerade, trevlig service och bra solsängar och aldrig trångt när vi var där. Det enda förbättringsarbetet som jag skulle vilja se är, trots att frukosten är välsmakande och varierande så måste en sådan här 5-star-resort ha färsk juice. Sen skulle jag möjligen vilja ha spaljéer i ”matsalen” så det inte känns som man sitter i en enorm skolsal. Vi stannar till lördag så en kompletterande recension kommer efter vi stannat hela vistelsen