Kundomdömen om Katathani Phuket Beach Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 20 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-
Det va kö till frukostresturangen och mkt hög ljudvolym

Bekräftad gäst: 2019-06-23


8 av 10

+
Det var fint vårdat och städat ett säkert hotel
-
Hotellet var mycket bättre än vad ni sa

Bekräftad gäst: 2019-04-22


10 av 10

+
Att det var så pass stort att det alltid fanns plats vid solstolarna och att frukosten var så pass bra, fantastiskt
-

Bekräftad gäst: 2019-04-13


10 av 10

+
-
Tyvärr blev intrycket sämre än tidigare pga att alla kineser skräpade ner i frukostmatsalen och inte brydde sig om andra gäster.Ett femstjärnigt hotell ska inte behöva ha det på det sättet,tyckte synd om personalen.

Bekräftad gäst: 2019-04-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

5289 omdömen
Utmärkt
 
3020
Väldigt bra
 
1493
Bra
 
466
Mindre bra
 
170
Underkänt
 
140

5 senaste omdömen

2020-02-23

Inlägg av Lotta W

Tio notch 🌟🌟🌟🌟🌟

Det här hotellet har allt man kan önska sig av en semester! Fint poolområde, fräscha och bekväma rum, härlig strand där man direkt kan ta en longtailbåt om man vill ut på äventyr till havs och så trevlig och service minded personal. Det är svårt att åka till Thailand igen och prova en annan ort och hotell - vi blev besvikna i Khao Lak och kommer därför tillbaka hit till Katathani igen där vi vet att vi inte saknar någonting. De sätter ribban högt!

 
2019-12-23

Inlägg av LundellHelena

Lyx

Vi var 2 familjer med barn mellan 10-17 år som bodde här veckan före jul.Fantastiskt läge och skönt att slippa sand då solsängarna står på stora gräsytor.Otroligt rent på det gigantiska området.Frukosbuffen var toppen,mkt att välja på.Finns absolut inget att klaga på.Rummen var ok,en del luktade dock lite fukt.Rekommenderar verkligen detta fina hotell med dess vänliga personal./Helena

 
2019-03-31

Inlägg av pellegunilla Stockholm, Sverige

Bästa stranden, bästa Hotellet i Phuket området.

Fantastiskt och stor Hotellanläggning direkt på Kata Noi stranden. Fina Poolområden, även för barn. Många bra Restauranger inom Hotellet. Fina rum, med fin utsikt över Beachen, och Palmer med gräsytor. Rummen något slitna, om man tittar efter. Mycket trevlig personal.

 
2019-02-19

Inlägg av 876perl Hallstahammar, Sverige

Sagolikt läge direkt vid stranden

Boka Thani wing oceanfront - ungefär så bra du kan på på Phuket. Hotellets extremt välskötta pooler i den underbara, lugna trädgården, och just intill - stranden, havet. Med andra ord ett utmärkt läge för att vara ett hotell i Thailand, i de flesta fall får du gå en bit för att komma till havet. Därtill ligger hotellet vid en återvändsgata, så omgivningarna är milt sagt lugna och behagliga. Städningen och renligheten är till och med lite bättre än normal 5-stjärnig nivå. Stora rum, men inredningen andas aningen 90-tal. Bra kanalutbud på TV´n, minus för något ljudlig AC samt avsaknad av minibar. Finns för all del kylskåp att själv fylla upp. Och som alltid i Thailand - mycket vänlig, hjälpsam men samtidigt diskret personal. Den massage som gives vid alla poolområden är toppen, och därtill rimliga priser - unna dig detta varje dag. Frukosten håller världsklass, och hotellets alla restauranger är väl värda ett besök för middag - om du nu inte vill lämna hotellområdet. Sammanfattningsvis, ett riktigt bra val för parsemestern.

 
2019-02-10

Inlägg av sandrafO7499SW Skövde, Sverige

Så bra!!!

Vi är en barnfamilj och rekommenderar att man bor på Buri wing delen då vattenlandet och rutschkanorna är på den delen, även gymmet. Vad jag inte hade fattat innan jag kom hit var att hotellet är längs hela stranden, mao väldigt stort. Vi åt aldrig på hotellet förutom en lunch på pizzastället Seaside, de andra restaurangerna väldigt dyra. På luncherna åt vi alltid på Blue shark på stranden, supergod thaimat och härlig personal. Ibland svårt att få bord, men gick alltid att sitta i vänteläge. Chicken satay blev barnens favvo, dock stark sås. Vill ni ha massage så var den på stranden längst till höger sett från vattnet det bästa jag upplevt. Det massagetältet lite mer åt vänster inte alls lika bra.